סכמ'ש חתיכי

sp400

New member
אההה נכון..

אז אומה יקרה .... מקווה לראות את כולכם בצוותא וגם עם לא (שזה ממש ממש חבל) התחת שלי במים

Hadartal13

New member
סכמ"ש

שיר השבע שלי(של קרן)- בין העיר לכפר שיר השבוע שלי(לא של קרן)- THE GORILAZ - לא זוכר אבל שיר יפה כזה משהו מיוחד שקרה לי השבוע- אממ לא השבוע שבוע שעבר ראיתי את ההצגה גטו .. מדהימה :O והיה לי טיול לארבעה ימים לתל חי ... הכי כיף שיש
תכנונים לחול המועד- לעשות הרבה ספורט , שיעורים , תנועה ולהסביר על האחד במאי לכולם ...
משהו שבא לי להגיד/להמליץ עליו- אל תאכלו פלאפל ואז תרוצו 8 ק"מ
מאכל השבוע- אוכל תנועתי בשטח - שימורים וזה
ליל הסדר-מארחים או מתארחים- מתארחים אצל הסבתוש סופ'ש מהנה לכולם

Hadartal13

New member
מהמם ../images/Emo13.gif

ההצגה הכי יפה שראיתי בכל חיי הארוכים
זה פשוט מדהים .. חובה ללכת

Doronn10

New member
ואו. היא עושה שם תפקיד.. תותחית על!

האמת שזאת הצגה קשה.. נפשית.. מראה צד אחר אבל עדין קשה וכואב מאוד.. השואה היא כאב גדול,חור בלב של כולנו.. אי אפשר להתחמק.

Koala Girl

New member
../images/Emo23.gif

שיר השבע שלי(של קרן)- מורה לחיים (שמעתי את זה הרבה בעבודה.....) שיר השבוע שלי(לא של קרן)- Leann rimes-how do i live משהו מיוחד שקרה לי השבוע- הכל כרגיל
תכנונים לחול המועד- צוותא כמובן
ובא לי לונהפארק לא הייתי שנים
משהו שבא לי להגיד/להמליץ עליו- חג שמח?
מאכל השבוע- רביולי בטטה ליל הסדר-מארחים או מתארחים- מתארחים

ady18

Well-known member
מסכמת:

שיר של קרן איתי לא של קרן מבול רונה קינן משהו מיוחד מפגש עם חברים תכנונים לחול המועד:הופעה מאכל השבוע:זוקיני ממולא מתארחים

איריס מ

New member
מסכמת...

שיר השבע שלי(של קרן) "שיר לאסף", "הצפון הפורח", "אם אלה החיים", "תקופה של שינויים", "זאת שבמקומי". שיר השבוע שלי(לא של קרן)- קצת בספרדית, שירים של מיקי גבריאלוב וקצת של מירי. משהו מיוחד שקרה לי השבוע- הייתי בחתונה ביום ראשון. תכנונים לחול המועד- מפגש פורום במידה שיתקיים וההופעה של קרן. משהו שבא לי להגיד/להמליץ עליו- שיהיה סופ"ש נפלא, שקט ורגוע. מאכל השבוע- צ'יפס. ליל הסדר-מארחים או מתארחים- ככל הנראה מארחים.

אז ככה

שיר של קרן-אם זאת האהבה שלך שיר לא של קרן-מותק את אצלי בראש\שלומי שבן משהו מיוחד-הופעה של שלומי שבן בסלקום ווליום באינטרנט תכנונים-נזרום מאכל-קוסקוס ליל הסדר-מארחים

g a l4

New member
../images/Emo161.gif../images/Emo155.gif../images/Emo48.gif

שיר השבע שלי(של קרן)- לא שמעתי הרבה קרן אבל אא"ה
שיר השבוע שלי(לא של קרן)- וידוי- אילנה רובינא והמון עפרה חזה XD משהו מיוחד שקרה לי השבוע- בת דודה שלי ילדה!!!!!!!!
תכנונים לחול המועד- לנוח ולפגוש המון המון המון אנשים!!!
משהו שבא לי להגיד/להמליץ עליו- תראו ריו!!! זה סרט ממש חמוד!!!!!!!
מאכל השבוע- קובות
ליל הסדר-מארחים או מתארחים- מתארחים! סופ"ש מעולה וחג שמח לכולם!!!!!!!!!!!!

למעלה