סכמ'ש חתיכי

I מ י ר ב I

New member
סכמ'ש חתיכי../images/Emo66.gif

שיר השבע שלי(של קרן)-
שיר השבוע שלי(לא של קרן)-
משהו מיוחד שקרה לי השבוע-
תכנונים לחול המועד-
משהו שבא לי להגיד/להמליץ עליו-
מאכל השבוע-
ליל הסדר-מארחים או מתארחים- סופ'ש מהנה לכולם

I מ י ר ב I

New member
../images/Emo20.gif

שיר השבע שלי(של קרן)-מכנ'ל(מההופעה) שיר השבוע שלי(לא של קרן)-אני שומעת רק ADELE תסלחו לי... משהו מיוחד שקרה לי השבוע-מסיבת פסח בגן.ילדים זה שמחה. תכנונים לחול המועד-ברור שהופעה... משהו שבא לי להגיד/להמליץ עליו-מה עם מפגש פורום? לאף אחד לא בא? מאכל השבוע-פיצה ליל הסדר-מארחים או מתארחים-מארחים את סבתאל'ה סופ'ש מהנה לכולם!!

בהחלט חתיכי!!!

שיר השבע שלי(של קרן)- השירים הרגילים +פרח הלילך שהקדישה לי בהופעה האחרונה שיר השבוע שלי(לא של קרן)-כמה שרית,כמה שירי אירוויזיון משהו מיוחד שקרה לי השבוע-החלפתי את הפלא שלי..לטאצ חתיכי ומדהים תכנונים לחול המועד-אמממ לא יודע....מה עם מפגש? צריך לדעת שבוע מראש..שאוכל לבקש משהו שבא לי להגיד/להמליץ עליו-לא...אין ממש....רק שבפסח הזה אל תאכלו הרבה... מאכל השבוע-קיש בטטה(הבטן שלי עושה רעשים רק שאני חושב על הטעם) ליל הסדר-מארחים או מתארחים- כמובן מתארחים...בחיים לא אירחנו.... סופשבוע מדהים לכולם...

בר יעקב

New member
סכמשמשמשמשמש

שיר השבוע שלי קרן- תקליט שרוט שיר השבוע- תקשיבו איזו מיוחדת... לארה פביאן http://www.youtube.com/watch?v=Hl1Oh57OLac&feature=youtube_gdata_player משהו מיוחד שקרה לי השבוע- נסעתי עם רחל לעיר בחיפה ואכלנו כנפה (היא אכלה, אני נגעלתי) תכנונים לחול המועד- צוותא עם יוסק'ה!!! משהו שבא לי להמליץ עליו- סרט שאהבתי 'מסתרי פיטסבורג'. חזק. מאכל השבוע- סיגריות.... ליל סדר- אני נוסע לאמא בקצרין! עושים אצל סבתא. שבת שלום חבריםםםםםםםם

בר יעקב

New member
זה כי אני יושב לידו והזמנו ביחד!!! אבל כמובן

שאני מת כבר לראות את כולם שוב
הגזמת!!

YosiKdsh

New member
אז בר משתוקק ללכת איתי לצוותא!

מה רע בזה?! למישהו יש משהו נגד זה...? שאני אבין..

sp400

New member
מסתכם לו עוד שבוע

שיר השבע שלי(של קרן)-אם אלה החיים -מתבקש לא?? שיר השבוע שלי(לא של קרן)-אדאל יהודית רביץ שלום חנוך שירי מימון ושמעון בוסקילה חחחח משהו מיוחד שקרה לי השבוע- הקלטות ולהיות מוקף באנשים כל כך אהובים מסיבת סיום תכנונים לחול המועד- הופעה משהו שבא לי להגיד/להמליץ עליו- מאכל השבוע-קיש בטטה ליל הסדר-מארחים או מתארחים- לא זה ולא זה סופ'ש מהנה לכולם

למעלה