סכמשון קטון :)

CoralP

New member
סכמשון קטון :)../images/Emo187.gif

משהו טוב שקרה השבוע? משהו רע שקרה השבוע? שיר השבוע: סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? בילוי השבוע? התחדשות השבוע? ציטוט השבוע? קוספליי השבוע? תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? למה מצפה בשבוע הבא? אדם שעשה לך את השבוע? תמונה? ו.... מחר אייקון! אעאע! מוכנים?!

KerenLin

New member
אעא אני מרצה בעוד יומיים!!! לחץ

משהו טוב שקרה השבוע? חופש של יום! יומולדת, יציאה עם ידיד, קורס, מד"א ועוד כמה דברים נחמדים משהו רע שקרה השבוע? יותר מידי זמן להרהר בדברים שאני לא אמורה לחשוב עליהם יותר. אין לי זמן לנשום ואני קצת עייפה. לחוצה מההרצאה! שיר השבוע: לא משהו מיוחד, חורשת על כמה אלבומים סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: שודדי הקאריביים 4 (שלקח לי חמישה ימים לראות בפעם השניה ><") ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? לא קראתי, למי יש זמן לזה בכלל? בילוי השבוע? סרט אתמול (חמישי) עם ידיד טוב שלי והערב חג לדעתי. התחדשות השבוע? רק ההתקדמות עם הקוספליי. אה ומשכורת, המון המון המון משכורת ♥ ציטוט השבוע? כל אחד מעשרות הציטוטים שכוללים את המילים "קרן את עייפה" ><" קוספליי השבוע? -- תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? סימתי לתפור את הבגד וכמעט סיימתי את המגפיים!! נשאר רק הקפיץ מאחורה ולהוסיף כמה ציורים קטנים. אבל בהחלט לא התעצלתי! למה מצפה בשבוע הבא? אייקון! הרצאה ><" אימון אחרי שבועיים!!! ועוד יום חופש.... יהיה ארוך אדם שעשה לך את השבוע? בועז, אין עליו. לא מבינה איך הוא עדיין סובל אותי תמונה? המגפיים הכמעט גמורות. איזה אושר

CibiHeart92

New member
סכמ"ש טרום אייקוווווןןן!!!!!!1

התגעגעתי לפטריה שלך קורי D: משהו טוב שקרה השבוע? מפגשוטסים, תפירה, שאר ירקות משהו רע שקרה השבוע? בלה (מכונת התפירה) שלי מתחילה להתנהג מוזר ;; שיר השבוע: time judged all וזו לא שאלה בכלל סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: קאמן ריידר אוז שסיימתי אתמול ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? סמסים מסבטה P: בילוי השבוע? שוטס קוספליירים צעירים שהיה כיף חיים~ הם חמודים כ"כ ;; התחדשות השבוע? מעט ידע בפוטושופ O.O; ציטוט השבוע? "תיזהרי מצרעות, הן הופכות אנשים ללבקנים" "באמת???" קוספליי השבוע? נזמי מאולתר בחמש דקות תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? פס החמישים מטרים מקבל צורה. הספקתי להפוך את כולו (זה היה כ"כ מסיבי שחטפתי פייפר קאט מהבד!) ולעשות משטיח על חצי ממנו, ואז בלה עשתה קולות חשודים אז החלטתי להפסיק. למה מצפה בשבוע הבא? אני לא עונה על זה מרוב שזה קפטן אוביאס. אדם שעשה לך את השבוע? גוש ענק של קוספליירים צעירים, והרש"צית שלי בעבודה שהפכה עולמות כדי להשיג לי יום חופש תמונה? שליעד תתכונן לשוטס רציני מאוד מתישהו

CoralP

New member
חתיכת שיר! (הלכתי ליוטיוב וזה)../images/Emo187.gif

: I missed you too

juliChan

New member
עונה ....

משהו טוב שקרה השבוע? סיימתי מילואים לשנה זאת משהו רע שקרה השבוע? מה לא יכול לקרות ...... שיר השבוע: אין סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? בילוי השבוע? לא הרבה התחדשות השבוע? פינקתי את עצמי עם שתי מתנות נחמדות לחג קניתי "דראמל" ומלטשת לבניית הפרופסים שלי ציטוט השבוע? אין קוספליי השבוע? אין תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? בנתיים הפסקתי עם קוספליי , אבל סיימתי את החרב שלי לקוספליי לחנוכה למה מצפה בשבוע הבא? אייקון + פגישת תחלית עבודה על חנוכה אדם שעשה לך את השבוע? יעל תמונה?

JustBeFriend

New member
~

משהו טוב שקרה השבוע? החג! ו... ג'ולי בנה לנו חרבות מדהימות 3> משהו רע שקרה השבוע? כל יום הייתי מחוץ לבית! לא הייתה לי דקה ללמוד ויש לי מבחן בהיסטוריה ביום הראשון שאחרי החופש @.@ שיר השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=VhbJ7MUwJYA טרולולולו סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: סוף סוף מצאתי זמן וסיימתי את סטאר דרייבר XDDD בדיליי של חיי. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? Sailor Moon אמרתי שבינתיים זה יהיה יותר סימפטי בשבילי לקרוא את המנגה עד שיהיה לי יותר זמן להתחיל לראות את האנימה מההתחלה~ בילוי השבוע? חגים... התחדשות השבוע? קיבלתי את הווליום הראשון של Carciphona~ הוא מקסים ציטוט השבוע? קוספליי השבוע? http://fc06.deviantart.net/fs71/i/2011/275/8/d/asuka_1_by_photopolchen-d4blxe7.jpg תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? עיצבתי מחדש את הפאה של באטלר... אני אצלם כשאני אהיה בטוחה שזהו XD למה מצפה בשבוע הבא? אייקון, ואז מפגש ביום שני בגדרה XD אדם שעשה לך את השבוע? ג'ולי~ תמונה? החרבות הכי יפות בעולם! (כן, יש פה רק אחת, אני יודעת...)

CoralP

New member
עונה~נהנהנה~../images/Emo187.gif

משהו טוב שקרה השבוע? חג וזה. הדממה בצבא, אוכל טעים XD משהו רע שקרה השבוע? אמא שלי פוסטמה אבל זה רע שקורה בכל שבוע XD; שיר השבוע: Noel Gallagher - If I Had A Gun (נואלללל
) סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: השבועיים שלי (למרות שאיך פגשתי את אמא נהיה מעפן וזה מדכא. ובכלל לא יצא גלי השבוע!
) ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? מדריכי פוטושופ למיניהם בילוי השבוע? הייתי בסוכה, חתיכת בילוי, מה. ציטוט השבוע? חברה שלי במבטא ביציאה פולניה: "אני אקנה לי תה חמים וטעים!" קוספליי השבוע? http://kirawinter.deviantart.com/art/Kyouko-Sakura-Madoka-Magica-263026254?q=favby:RiverSource&qo=3 תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? http://riversource.deviantart.com/art/cyclamens-263404407 למה מצפה בשבוע הבא? אייקון, לצלם, מפגשים, אנשים :) תמונה? זה היה אמור להיות "חיפושית משחקת אנגרי בירדס", והפך ל.. זה. https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.ne...0250719246_809624245_7729682_1398071107_n.jpg

akirekaeru

New member
מסכמת..

משהו שקרה השבוע? סיימתי לעבוד.. קצת עצוב, קצת נחמד שלא אצטרך לראות אנשים שכבר התחיל להמאס לי מהם.. אבל זה היה מקום טוב לעבוד בו, ולהראות מי אני ולמה אני מסוגלת.. (ולקבל הערכה!) סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: חרשתי בערך את כל Kids React על תוספותיהם, סרטון הדרגוןקון שקרן שיתפה, ועכשיו ראיתי את הפרק האחרון (;-;) של הדרמה של הוסט קלאב.. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? כמעט ולא קראתי השבוע.. אני בערך בחצי החלק של "ארוחת בוקר בטיפאני'ז" בספר של שלושה סיפורים של טרומן קפוטה. בילוי השבוע? המ.. התחדשות השבוע? מתנות פרידה (הבוסית לקחה אותי לחנות לבחור.. P: ) - שני ספרים של הארוקי מורקמי (ואחד מתוכם שעוד לא קראתי!), לוח כתיבה, לוח שנה, עוד דיסק-און-קי-מקליט (שהיא נתנה לנו כבר בפסח, אבל מצאה עוד אחד במשרד).. והזמנתי לעצמי עוד כמה דברים שיחשבו "התחדשות השבוע" כשיגיעו. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? ציירתי משהו שיצא נחמד, ועשיתי עגילים מקליפות של אגוז, שאני עוד צריכה לשפץ/לחבר מחדש. למה מצפה בשבוע הבא? שאלה טובה. אדם שעשה לך את השבוע? החבר'ה מהעבודה, methinks. תמונה? אני יודעת שהראש שלו עצום.. אבל זה בערך הציור הכי טוב שעשיתי לאחרונה (או אי פעם).

למעלה