BRANGELINA
New member
../images/Emo162.gif
שיר/י השבוע שלכם (של קרן): פיז'ו מהאולפן השקוף שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן):ברחובות פריז-יאיר זיו תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:המחשב שלי מטומטם לא נותן להוסיף תמונות משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:קרן
עשתה את כל השבוע ביום ראשון בלילה...חח עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/מצה מעופרת יצוקה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו:הפתענו את כל המשפחה בחג והדפסנו הגדה עם תמונות של כולם מאכל השבוע שלכם: אורז..הדבר היחיד שאנו הולכת לאכול בחג בילוי השבוע שלכם: ללכת לאולפן השקוף באמצע הלילה ביום ראשון לציפורי לילה..היה כיףףףףףףף פאדיחת השבוע שלכם:ביום ראשון..(חיבוק פדחני)..עזבו עדיף שלא סקופ השבוע שלכם:לארז טל יש אוטו מגניב ציטוט השבוע שלכם: כל מיני שטויות מהתוכנית של עדי אשכנזי על פסח..איזה מלכה היא!
דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:שהיה לי די משעמם בחלק מהימים... משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:ידיד שלי חוזר מגרמניה, מפגש מירי ועוד הרבה דברים לא מתוכננים משהו שיש לכם להוסיף ואתם חושבים שזה לגמרי בן זומא:קרן התלהבה שבאנו לאולפן ביום ראשון..זה היה כ"כ מצחיק וכיף ומוזר אתם מוזמנים להעניק
מחמד לכל בני ישראל האהובים עליכם
לקרן
למירב
לורד
להדס
שיר/י השבוע שלכם (של קרן): פיז'ו מהאולפן השקוף שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן):ברחובות פריז-יאיר זיו תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:המחשב שלי מטומטם לא נותן להוסיף תמונות משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:קרן