סכמפסח"ש

BRANGELINA

New member
../images/Emo162.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן): פיז'ו מהאולפן השקוף שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן):ברחובות פריז-יאיר זיו תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:המחשב שלי מטומטם לא נותן להוסיף תמונות משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:קרן
עשתה את כל השבוע ביום ראשון בלילה...חח עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/מצה מעופרת יצוקה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו:הפתענו את כל המשפחה בחג והדפסנו הגדה עם תמונות של כולם מאכל השבוע שלכם: אורז..הדבר היחיד שאנו הולכת לאכול בחג בילוי השבוע שלכם: ללכת לאולפן השקוף באמצע הלילה ביום ראשון לציפורי לילה..היה כיףףףףףףף פאדיחת השבוע שלכם:ביום ראשון..(חיבוק פדחני)..עזבו עדיף שלא סקופ השבוע שלכם:לארז טל יש אוטו מגניב ציטוט השבוע שלכם: כל מיני שטויות מהתוכנית של עדי אשכנזי על פסח..איזה מלכה היא!
דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:שהיה לי די משעמם בחלק מהימים... משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:ידיד שלי חוזר מגרמניה, מפגש מירי ועוד הרבה דברים לא מתוכננים משהו שיש לכם להוסיף ואתם חושבים שזה לגמרי בן זומא:קרן התלהבה שבאנו לאולפן ביום ראשון..זה היה כ"כ מצחיק וכיף ומוזר אתם מוזמנים להעניק
מחמד לכל בני ישראל האהובים עליכם
לקרן
למירב
לורד
להדס

ה 22

New member
תודה../images/Emo24.gif

-חשוב לא להרוס "רצף". חח .......... "רצף".

סתיוי16

New member
מסכמת :)

שיר/י השבוע שלכם (של קרן): רצה הביתה שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן): אם לא עכשיו - מוקי תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: יום כיף עם חברה בקניון.. משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: מסיבת הפתעה לחברה טובה עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/מצה מעופרת יצוקה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: רביולי גבינות שבתמונה... אמנם נראה מגעיל אבל זה אחד הדברים הטעימים *_* מאכל השבוע שלכם: לחמניות מיוחדות לפסח
בילוי השבוע שלכם: יום כיף עם החברה, מסיבת הפתעה לחברה, ליל הסדר פאדיחת השבוע שלכם: רוב השיחות בחג התנהלו במרוקאית ובקושי הבנתי משהו Oם ורד, כנראה שאני באמת ווזווזית... סקופ השבוע שלכם: אבא של דודה שלי (נו, מי שהתחתנה עם דוד שלי) הי'ה צלם של המלך O: ציטוט השבוע שלכם: 'גל... גל... גל... ועוד גל' חח שורה שצחקנו עלי'ה מתוך שיר ששתי חברות שלי כתבו והלחינו ליום ה'הולדת של החברה שעשינו לה מסיבת הפתעה דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: בע"ה ובלי נדר - מפגש פורום מירי, משחק כדורסל של אליצור רמלה עם חברות של הכדורסל, חג שני אצל הדודים משהו שיש לכם להוסיף ואתם חושבים שזה לגמרי בן זומא: לא אכלתי קני'ידעלך ): אתם מוזמנים להעניק
מחמד לכל בני ישראל האהובים עליכם לורד אהובתי תעשי לי ילד למירבי כפרעליך לעדי שלא שמעתי ממנה מלא זמן לקסם שלא ראיתי אותה מלאנתאלפים שנים ליעל קוקי התגעגעתי ולהדס כי אני אוהבת אותך
נשיקווות

veredmp

New member
תודה, אני מעניקה לך קניידלעך וגפילטעפיש

בכל זאת, אם את ווזווזית אז עד הסוף

למה אני ערה בשעה כזו../images/Emo35.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן): מבול שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן): כל הדיסק של לאונרד כהן וDVD שלו. אאאמן שיגיע בספטמבר לארץ
תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: בן זוג שלי
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/מצה מעופרת יצוקה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו:סיימתי את הספר כופרת. מדהים.
מאכל השבוע שלכם: סלט פירות. בילוי השבוע שלכם: לראות את האולפן השקוף פאדיחת השבוע שלכם: הכנתי לליל הסדר סלט עגבניות ומוצרלה. בטעות שמתי בו המון לימון ופלפל. אבל הוא נגמר ואכלו את כולו סקופ השבוע שלכם:הכנתי לליל הסדר גם סלט קיסר והוא היה להיט. ציטוט השבוע שלכם:אתמול הייתי בהתמוטטות עצבים אחרי שתרגמתי שעות רבות מאמר- אז הציטוט הוא אוףףףףףףףף/נשבר לי
או "אני לא מאמינה שמיקי שם ואני פה" דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:אתמול. לשבת כל היום לתרגם מאמר באנגלית בלי לצאת מהבית למרות שהיה יום יפה.להסתכל בחלון ולראות מזג אויר יפה. בסוף קרוב ל23:00 נשברנו אני ובן זוגי ויצאנו לסיבוב בעצמון.היה רומנטי
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:מפגש פורום מירי והופעה להיות אחרי מבחן ביהדות (שעוד לא התחלתי ללמוד אליו)
משהו שיש לכם להוסיף ואתם חושבים שזה לגמרי בן זומא:השנה הייתה הפעם הראשונה שעשיתי את ליל הסדר לא עם בני משפחתי. מוזר. אתם מוזמנים להעניק
ל- ורד
למירב
לאיריס

galgold3

New member
סיכום שבוע אדיר!

שיר/י השבוע שלכם (של קרן): מבול שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן): מכה אפורה תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: אחווט' פרנקליןט' עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/מצה מעופרת יצוקה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: סי'ס אתגר בצופים (טיול 4 ימים עם כל הציוד על הגב) מאכל השבוע שלכם: פיצה פלאפל צ'יפס שניצל נקנקיות וכל זה בטיול אחד! וכל זה אני הכנתי :) בילוי השבוע שלכם: טיול סיס אתגרי, ליל סדר,ביקור אצל אח שלי בצבא,יום הולדת לחברה. פאדיחת השבוע שלכם:סתם דיברתי שטויות בלי הפסקה סקופ השבוע שלכם:מישהו שהכרתי גיליתי שבן דוד שלו חבר מאוד טוב שלי ציטוט השבוע שלכם:sparta-ta-ta like a crazy people !!! דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:שום דבר היה שבוע מושלם!!!!! משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:יום הולדת לחברה,ים,הופעה משהו שיש לכם להוסיף ואתם חושבים שזה לגמרי בן זומא:זו לא אחת המילים בחד גדיא? אתם מוזמנים להעניק

galgold3

New member
אני לא יודעת..

יש לי בעיה להגיע להופעות מחוץ לכפר סבא בגלל שאני צריכה הסעות ואמא שלי לא כזה בעד להזמין מונית או כל דבר דומה לזה..

ופתאום, זה שוב קורה לי.. ופתאום, הנר נדלק בי"

שיר/י השבוע שלכם (של קרן): מי היה מאמין
שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן): חלומות של אחרים, יש בי אור
תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: אני מליל הסדר
|
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: האולפן השקוף עם קרן, לצאת רבעו"ש
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/מצה מעופרת שופינג בעזריאליP:
יצוקה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו:
מאכל השבוע שלכם: מצה עם נוטלה!
בילוי השבוע שלכם: אתמול לנען.
פאדיחת השבוע שלכם:
סקופ השבוע שלכם: עוד 5 ימים העגיל בטבור שלי בן שנה. כפרעליו
ציטוט השבוע שלכם:
דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: סוגרת שבת הבאה.. [אבל יוצאת לחג שני!]
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: אולי אולי אולי הופעה. סיכויים קלושים [יש משהו משפחתי שקצת לא נעים להבריז ממנו..] אבל אולי בכל זאת אגיע
משהו שיש לכם להוסיף ואתם חושבים שזה לגמרי בן זומא: גזרתי לעצמי פוני אתמול ויצא שיא העקוםOo

מסכמת..:]

שיר/י השבוע שלכם (של קרן): פה ליד הירקון שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן): תפסתי ראש על הבר בביצוע של שלמה ארצי ושלום חנוך תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: בנות דודות שלי בליל סדר:) משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: אממ הליל סדר ופגשתי בני דודים שלי שגרים באוסטרליה באו לארץ ופעם אחרונה שראיתי אותם זה היה בגיל שנתיים בערך חח עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/מצה מעופרת יצוקה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: הדיסק של שלמה ארצי ושלום חנוך בהופעה ביחד בקיסריה חח לא יודעת למה קניתי אותו השבוע מאכל השבוע שלכם: קניידעלך
בילוי השבוע שלכם: ליל סדר חח פאדיחת השבוע שלכם: אין.. סקופ השבוע שלכם: .. ציטוט השבוע שלכם: אין.. דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: הפקקים בדרך לסדר חח משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: חג שני

למעלה