סכמפסח"ש

וואו, יצאתי נפעמת.. הצגה אחת הטובות שראיתי

לא רק השנה, אלא כל חיי. נהנתי מכל רגע, מזמן לא ראיתי הצגה כ"כ מושקעת גם מבחינת כמות השחקנים, גם התלבושות, גם המוזיקה...הכל, פשוט הכל. הרעיון של ההצגה גאונית והיא מעלה שאלות כל כך יומיומיות, אמיתיות וחשובות. אני כל כך שמחה שקרן לקחה חלק בהצגה כלכך יפה, אבל אני גם יודעת שההצגה טובה הרבה בזכות קרן, הלחנים שלה והניהול המוזיקלי.

I מ י ר ב I

New member
מנחם בן החמיא לקרן

התארח עכשיו בערוץ 24 והחמיא לקרן על המוזיקה הגאונית לנפש הטובה מסצ'ואן. לסיום הראו את הקליפ מבול.פעם 2 שראיתי אותו היום בערוץ.כיף.

disappeared

שיר/י השבוע שלכם (של קרן): שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן): comfortably numb- Pink Floyd תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: שתי שרשראות מהטי-מרקט עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/מצה מעופרת יצוקה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: הטי-מרקט. שנגמר. מאכל השבוע שלכם: הום פרייז מליל הסדר בילוי השבוע שלכם: נו. הטי.. פאדיחת השבוע שלכם: בנמל בת"א, אני הייתי בחנות של אדידס, מסתכלת על נעליים, ואז בא גל אוחובסקי ולוקח את הנעל שבאתי לקחת בדיוק שניה לפני שלקחתי אותה. סקופ השבוע שלכם: היו לו משקפיים מכוערות אש. ציטוט השבוע שלכם: דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: ליל הסדר שכרגיל היה באווירת הנוער העובד, וכרגיל הכריחו אותי לקרוא מההגדה משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: משהו שיש לכם להוסיף ואתם חושבים שזה לגמרי בן זומא: הלכתי. אתם מוזמנים להעניק מחמד לכל בני ישראל האהובים עליכם

I מ י ר ב I

New member
גל אוחובסקי הנחה נוראי את האולפן השקוף

אמנם לא קשור לסיכום שלך אבל ראיתי שכתבת שגנב לך את הנעליים אז הרשתי לעצמי לשפוך!

../images/Emo218.gif../images/Emo124.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן): מי היה מאמין - הביצוע עם מירי באולפן השקוף היה עוצר נשימה, אני הלכה למעשה נשארתי בשוק איזה כמה דקות אחרי זה
שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן): השירים של ליל הסדר, היה לנו ליל סדר ממש הזוי, אצלנו עושים אותו כהלכתו, כולל קריאת ההגדה אחרי האוכל.והפעם כל פעם שהיה קטע שהולחן מתישהו, אבא שלי הפעיל את המחשב ושרנו את השיר עם הקלטה וזה היה פשוט כיף לא רגיל
תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: אין לי איך להוסיף מפה, כי אני לא בבית, אבל אני אוסיף יותר מאוחר, תמונה מהממת של הבת של בת דודה שלי - הכי יפה בעולם משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: התפטרתי מהעבודה ואני מרגשיה חופש מיוחד, שלא הרגשתי כבר הרבה זמן
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/מצה מעופרת יצוקה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: - ברור שאמריקן איידל- סוףסוף סקוט עף ואדם "הישראלי" שלנו שיחק אותה כמו שאף אחד לפניו לא.. אף אחד לא הצליח לגרום לסיימון קאוול לעמוד ולמחוא כפיים אחרי ביצוע, בקיצור אין דברים כאלה. חוץ מזה בחודש האחרון התמכרתי לסדרה "מדיום" מאכל השבוע שלכם: מצה עם שוקולד השחר.. לא מתה על מצות, אבל שוקולד השחר, ללא ספק משנה את הטעם בילוי השבוע שלכם: טיול משפחות בצפון... פאדיחת השבוע שלכם: הבאתי אתמול למישהו מתנה ליומולדת, ובדרך לשם נקרעה לי השקית
סקופ השבוע שלכם: עפר בשן חגג אתמול יומולדת
ציטוט השבוע שלכם: בני האדם לא מקשיבים, אף פעם לא הקשיבו ולעולם לא יקשיבו דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: פסח בכללי, אני כל הזמן רעבה
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: סיום העבודה ותחילתה של דרך חדשה
חג שמח

זה אכן העיוור...

והשלישייה המובילה היא אדם, דני ואליסון... אדם נראה יותר מדי כ"בטוח שיזכה" ולכן נראה לי שהוא לא יזכה

למעלה