סכמפסח"ש

OpenYourEyes

New member
סכמפסח"ש

שיר/י השבוע שלכם (של קרן): שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן): תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/מצה מעופרת יצוקה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: מאכל השבוע שלכם: בילוי השבוע שלכם: פאדיחת השבוע שלכם: סקופ השבוע שלכם: ציטוט השבוע שלכם: דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: משהו שיש לכם להוסיף ואתם חושבים שזה לגמרי בן זומא: אתם מוזמנים להעניק
מחמד לכל בני ישראל האהובים עליכם

I מ י ר ב I

New member
פסח,מצה ומרור

שיר/י השבוע שלכם (של קרן):מבול(עכשיו ראיתי את הקליפ בערוץ 24) שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן):הללויה-לאונרד כהן(טחנו אותו השבוע) משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:סבתא שרה עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/מצה מעופרת יצוקה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו:אני עומדת לרכוש את הספר-מי צייר את הרקפת של מנחם בן מאכל השבוע שלכם:דג קרפיון בילוי השבוע שלכם:ליל הסדר פאדיחת השבוע שלכם:לא זכורה לי כזו סקופ השבוע שלכם:אין ציטוט השבוע שלכם:חג שמח! דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:עייפות משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:ת"א משהו שיש לכם להוסיף ואתם חושבים שזה לגמרי בן זומא:חג שמח לכולם! אתם מוזמנים להעניק|פרמידה| מחמד לכל בני ישראל האהובים עליכם-לכל הפורום המקסים!

כאשר מדובר בלאונרד

אין שום מחיר אין מחיר לאהבה אין מחיר ללאונרד כמה שיעלה יעלה אפילו אם אצטרך למשכן את ביתי שעוד אין לי

אמנם לא כל יום בא אמן ויוצר ענק כמו

לאונרד כהן או פול מקרטני אבל זה לא אומר שצריכים לתת מחיר כ"כ גבוה לכרטיסים במיוחד בתקופה כזאת עם כל המצב הכלכלי. אני חושב ש 300 שקל לכרטיס יהיה מחיר יפה מאד ולא צריך להסחף עם המחירים,שאני כבר רואה שהולכים להיות מאד גבוהים. אני לא מדבר על כרטיסים ל VIP או לשורות הראשונות על הדשא כי סביר להניח שהם יהיו הכי יקרים,אבל אם זה במקום רחוק יחסית מהבמה לא מצדיק מחיר גבוה מהסיבה שלא רואים כ"כ טוב משם.

תגיד על מה אתה מדבר?

דפש מוד קניתי כרטיסים ב360 ש"ח אני מאמינה שלאונרד יעלה בערך אותו סכום. עוד לא נקבו במחיר הכרטיסים, ואתה כבר מקטר????????????

ady18

Well-known member
חג שמח

שיר השבוע של קרן:מי היה מאמין שירי השבועהלילות הקסומים המכשפות Andrew Bird – Oh No משהו שעשה את השבוע חופש והתאומים של בת דודה והליל סדר מאכל השבוע קציצות בילוי השבוע ליל הסדר ומשפחה מחכה לפגוש חברים הופעה,מפגש פורום

סופשבוע רגוע...../images/Emo103.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן): מבול
שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן): הללויה - לאונרד כהן. חרישות אינסופיות, אבל בצדק
תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: ליל הסדר ^^ עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/מצה מעופרת יצוקה/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: משכורת
מאכל השבוע שלכם: שזיפים ומישמישים ממולאים! אחד הטעימים
בילוי השבוע שלכם: ליל הסדר
וגם האולפן השקוף בנמל ביום ראשון.. פאדיחת השבוע שלכם: הו! יש שתיים, אחת אחרי השניה: 1. אחותי: "אני לא יודעת מה ללבוש לליל הסדר." אני: "מה עם החולצה מהבת מצווה?" עכשיו, אחותי בת 17
ואמרתי את זה לגמרי ברצינות! 2. אחותי עשתה לי מחליק ולפני זה היא סרקה אותי. אז בשיא הרצינות אני שואלת אותה: "למה את מסרקת אותי במסרק שלי?" אין לי מושג מה עבר עליי!
שעה צחקנו אח"כ. סקופ השבוע שלכם: שבוע הבא הופעה
ציטוט השבוע שלכם: ע"ע פאדיחת השבוע
דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: לא משהו מיוחד! אפילו הגשם לא ממש הפריע לי. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: הופעהההה
משהו שיש לכם להוסיף ואתם חושבים שזה לגמרי בן זומא: תיזמנו לגלגלצ בערב ליל הסדר, ואמרו אותנו ברדיו! זה מגניב
אתם מוזמנים להעניק
מחמד לכל בני ישראל האהובים עליכם
אלינור, ורד ומירב - מגיעות לכן פירמידות 5 כוכבים
הודגש באמצעות מדגישומטיק

veredmp

New member
תודה! אף פעם לא קיבלתי פירמידה 5 כוכבים

מה עושים בזה?

I מ י ר ב I

New member
את מכירה את אלו

שאומרים להם-איזו חולצה יפה והם עונים בתגובה:הא,זאת חולצה ישנה...? נותנים לך-תקחי! בלי לשאול שאלות מיותרות

veredmp

New member
לא אמרתי לרגע שלא לקחתי

אני בן אדם מאוד חומרני. קודם לקחתי, אח"כ שאלתי מה לעשות עם זה

למעלה