סכמו נא אחיי

Inbar789

New member
../images/Emo113.gif../images/Emo103.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? אם אלה החיים. שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? חוזר אליי - מטרופולין. תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: הארי פוטר החדש
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/ספה מזמרת/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הארי פוטר
מאכל השבוע שלכם? >< בילוי השבוע שלכם? ההשקה של הארי פוטר ביום רביעי! ואתמול שכל היום קראתי.. פאדיחת השבוע שלכם? סקופ השבוע שלכם? סיימתי את הספר ב-10 וחצי שעות רצופות! ואח"כ בכיתי עוד שעה
ציטוט השבוע שלכם? "הכל היה טוב." דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: שהודיעו שחוזרים ללימודים X: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: מפגש! שאלות בונוס: עזבו אותי באמאש'כם לא היה לי זמן. שבוע הבא הודגש באמצעות מדגישומטיק

אין מילים לתאר את סוף השבוע הזה.

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? אם אלה החיים שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? נתפייסה מיקה קרני תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: הבן זוג שלי שלקח אותי לשיששבת בצפון בצלמון . חברה טובה שלי ילדה בת אתמול
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/ספה מזמרת/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- הצגה תמונות מחיי נישואין וסיימתי את הספר "שומרת אחותי" מאכל השבוע שלכם? תותים בשמנת. אכלתי גם במסעדה בשם bleecker מומלץ http://www.rest.co.il/_intros/bleecker/index.html בילוי השבוע שלכם? לשחק אתמול עם הבן זוג יאצי ורמיקוב...היה ממש כיף.... פאדיחת השבוע שלכם? אני לא עושה פאדיחות סקופ השבוע שלכם?אני מעולה ביאצי...וגם ברמיקוב. ציטוט השבוע שלכם? דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: שבן זוג שלי יקבל בשורות שידכדכו אותו אבל אני אופטימית שהכגל יסתדר
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: הופעות+בר מצווה לבן דוד.... שאלות בונוס: עזבו אותי באמאש'כם לא היה לי זמן. שבוע הבא לסיום אתם מוזמנים להעניק *
שוב למי שאתם רוצים. לבן זוג שלי. אולי זה יעודד את מצב רוחו קצת. *סופגניה זו טוגנה עם כד של שמן במשך 8 ימים וכעת ערכה הקלורי שווה לכ-5 חפיסות שוקולד, 7 בורקסים וסוס. אתם כמובן מוזמנים להצביע עבור קרן בעמ"י (שיר השנה ובחירת הגולשים) בלינק: http://www.music24.co.il/ami_vot.aspx בין המצביעים נכונה תוגרל חופשה זוגית בהוואי כולל לינה במלון הילטון-הוואי. טוב אולי לא אבל מה דעתכם על חופשה זוגית בפתח תקווה כולל לינה אצל משפחת חג'אווי?

eden83

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo137.gif../images/Emo138.gif../images/Emo136.gif../images/Emo139.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? זאת שבמקומי שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? הייתכן-דניאל סלומון תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: חנוכה כמובן!
למרות שבקושי ישנתי
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/ספה מזמרת/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מאכל השבוע שלכם? פיצה
בילוי השבוע שלכם? מקס ברנר ומסיבת פיגמות חח
פאדיחת השבוע שלכם? ואיי היה מלא!! סקופ השבוע שלכם? ציטוט השבוע שלכם? לא זוכר דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: לא היה משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: טיול טיול טיול
שאלות בונוס: עזבו אותי באמאש'כם לא היה לי זמן. שבוע הבא לסיום אתם מוזמנים להעניק
* שוב למי שאתם רוצים. לכל האנורקסים בעולם! *סופגניה זו טוגנה עם כד של שמן במשך 8 ימים וכעת ערכה הקלורי שווה לכ-5 חפיסות שוקולד, 7 בורקסים וסוס.

khvh5

New member
עכשיו קלטתי שהמפגש מחר xD

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? אם אלה החיים שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? good and broken תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: --- משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: חברות שלי עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/ספה מזמרת/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מאכל השבוע שלכם?לביבות תירס [אפילו שאני שונאת תירס] בילוי השבוע שלכם? הייתי חולה אז לא יצאתי.. פאדיחת השבוע שלכם? --- סקופ השבוע שלכם? לחצי מהרשימה שלי במסן יש באווי "יש לי את הארי פוטר ואוצרות המוות" ציטוט השבוע שלכם? בתוכנית של מישהו ברדיו: השדרן : ".......עם הלאפה...." אמא שלי: "מה?! אמא לאפה?!!!!" xD דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: אמממממממ זה שהמחשב שלי מזייף =\=\=\ משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:מנמנמנמנמנמנמנמנ אולי מפגש? שאלות בונוס: עזבו אותי באמאש'כם לא היה לי זמן. שבוע הבא לסיום אתם מוזמנים להעניק
* שוב למי שאתם רוצים. *סופגניה זו טוגנה עם כד של שמן במשך 8 ימים וכעת ערכה הקלורי שווה לכ-5 חפיסות שוקולד, 7 בורקסים וסוס. מנמנמנ לנעה.. שהתנתקתי לה באמצע השיחה בגלל שהמחשב התכבה ולא נדלק עד היום..
אתם כמובן מוזמנים להצביע עבור קרן בעמ"י (שיר השנה ובחירת הגולשים) בלינק: http://www.music24.co.il/ami_vot.aspx בין המצביעים נכונה תוגרל חופשה זוגית בהוואי כולל לינה במלון הילטון-הוואי. טוב אולי לא אבל מה דעתכם על חופשה זוגית בפתח תקווה כולל לינה אצל משפחת חג'אווי?

סתיוי15

New member
סיכוום../images/Emo13.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? אביתר שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? הממ...רפסודי'ה בוהמית של קווין תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: - משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: גיליתי שאבא הזמין לי את הארי פוטר ואני לא צריכה לקנות
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/ספה מזמרת/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- בקול גדול מאכל השבוע שלכם? סוגבניות!
בילוי השבוע שלכם? הוצאתי את אמא ליום כיף
פאדיחת השבוע שלכם? שהתקשרתי ליעלים בערך כל יום, ואז גיליתי שהטלפון שלה הי'ה בתיקון XD סקופ השבוע שלכם? קרן מתוקה
ציטוט השבוע שלכם? "יואווו סתיוי סליחה
" (יעל, על זה שלא ענתה כל השבוע) "אל תתנצלי בפני'י. תתנצלי בפני כל אלה שהיו לידי כשהתקשרתי ושרתי את שמעון בכל פעם שלא ענית." דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: התיקון של הפלאפון של יעלים XD משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: בע"ה ובלי נדר מפגש
שבוע טוב!

איזה כיף לקרוא את התשובות שלך,

השם שלי מופיע שם הרבה פעמים
בסוף ביקשת מכל אלה ששרת לידם סליחה בשמי?
אם תקראי לי עוד פעם אחת יעלים בציבור אני אתחיל לקרוא לך סתיויש סטיגידיגידיגיש בציבור

BRANGELINA

New member
מסכמת....

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? אם אלה החיים,מבול,רצה הביתה שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? היהודים-עוד ארון אחד תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: חח אני וחברה שלי נתקענו במעלית אתמול באמצע הלילה... עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/ספה מזמרת/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- בספר החדש של הארי פוטר מומלץ בחום!!! מאכל השבוע שלכם? מלאווח במעלית בילוי השבוע שלכם? חח אני וחברה שלי הלכנו אתמול לבייביסיטר ואח"כ הלכנו לישון אצל חברה אחרת.בערך בשתיים הגענו אליה ומסתבר שהשמנים לא השאירו לנו פיצה אז קפצנו שניה לנאפיס והבאנו אוכל לי ולה ולעוד מישהי שבאה איתנו כשעלינו חזרה אז החברה שניה עלתה במדרגות כי היא קלסטרופובית ואנחנו עלינו במעלית..ידיד שלי בא לפתוח את הדלת של המעלית ופתאו הדלת הברזל יצאה מהציר והתעקמה אז היינו בתוך המעלית שהיא רבע פתוחה וחיכינו חצי שעה (אכלנו בינתייםאשכרה פתחנו סניף לנאפיס שם..חחח)ואז באו שני כבאים ודחפו את הדלת והוציאו אותנו......על כיסא.. פאדיחת השבוע שלכם? חחחחח המעלית בערך...X_X סקופ השבוע שלכם?שיטות לשבות ילדים קטנים בקסמים אישיים(פשוט מביאים להם שוקולד...) ציטוט השבוע שלכם?כל הקטע הזה בערך דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:אמממ...... משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:חופש..פסטיגל ומפגש.. שאלות בונוס: עזבו אותי באמאש'כם לא היה לי זמן. שבוע הבא- חח לסיום אתם מוזמנים להעניק
* שוב למי שאתם רוצים. חח|סןפגניה|לקרן-הרגל.....!! וזהו כי זה כבר יצא מכל החורים הסופגניות האלה... *סופגניה זו טוגנה עם כד של שמן במשך 8 ימים וכעת ערכה הקלורי שווה לכ-5 חפיסות שוקולד, 7 בורקסים וסוס

blackfield2

New member
בכותרת שלך חשבתי שרשמת "נאחוי"

שזו מילה ברוסית בכלל
לכו נאחויי!!!
(נראה לי שככה משתמשים בביטוי הזה XD) אויי רעות דיי עם הדיסלקטיות הזאתתת.. גרר..

blackfield2

New member
אל תידאגי נשמות!

אנחנו בטיפול
סתם אנחנו לא! הויי לאאא רעות מסתובבות חופשיי!! שמישהו יעצור אותןן!!!

BRANGELINA

New member
תיזהרי!

אני יודעת איפה את גרה...(בעצם אני לא יודעת...)אבל עדיין תיזהרי!!חחחחחחחחחחח

Red Daniel

New member
../images/Emo45.gif-ככה משתמשים בביטוי

מגעיל ל"לך תזדיין" בעברית

blackfield2

New member
הוו אז לכו כולכם נאחוי!!!@$#&&#^

סתאם כפרעליכםם! מאמא סוכה!!@#%$ זהו, התחלתי.. כל הקללות ברוסית נשפכות עכשיו XDDD טוב, נגמרו לי הקללות ברוסית. רוצים בגרמנית?

למעלה