סכמו נא אחיי

OpenYourEyes

New member
סכמו נא אחיי

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/ספה מזמרת/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מאכל השבוע שלכם? בילוי השבוע שלכם? פאדיחת השבוע שלכם? סקופ השבוע שלכם? ציטוט השבוע שלכם? דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: שאלות בונוס: עזבו אותי באמאש'כם לא היה לי זמן. שבוע הבא
לסיום אתם מוזמנים להעניק
* שוב למי שאתם רוצים. *סופגניה זו טוגנה עם כד של שמן במשך 8 ימים וכעת ערכה הקלורי שווה לכ-5 חפיסות שוקולד, 7 בורקסים וסוס. אתם כמובן מוזמנים להצביע עבור קרן בעמ"י (שיר השנה ובחירת הגולשים) בלינק: http://www.music24.co.il/ami_vot.aspx בין המצביעים נכונה תוגרל חופשה זוגית בהוואי כולל לינה במלון הילטון-הוואי. טוב אולי לא אבל מה דעתכם על חופשה זוגית בפתח תקווה כולל לינה אצל משפחת חג'אווי?

LEEkm

New member
ראשונה?../images/Emo2.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)?"אם אלה החיים" שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)?Little girl blue של ג'ניס ג'ופלין, למרות שסביר להניח שזה היה גם השיר שבוע שעברXD תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:אין לי כוח.X: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: מי ימלל גבורות סאנידייל (כנס באפי\אנג'ל\פיירפליי). עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/ספה מזמרת/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- האהא, הייתי במוזס אתמול בלילה וקרן הייתה שם
מאכל השבוע שלכם?מקופלת על חלב
בילוי השבוע שלכם? שוםדבר מיוחד. דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:המצברוח (כמו תמיד
) משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:הופעה של מארינה

hilali1

New member
סופ"ש מצויין ובעניין הפסק זמן ../images/Emo211.gif

1. טעמתי את הוניל כרמל - מעולה
2. החזירו את ה-5 ש"ח שהמכונה בלעה
סופגניות לכולם עליי |סופגניות| וריצה 2 ק"מ להוריד את הקלוריות אחרי כן - עליכם..

ady18

Well-known member
../images/Emo138.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? אם אלה החיים שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? אסופים מירי מסיקה לוליטה איה כורם נשקי אותי סיוון שביט תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/ספה מזמרת/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מאכל השבוע שלכם? טוסט בילוי השבוע שלכם? פאדיחת השבוע שלכם? סקופ השבוע שלכם? ציטוט השבוע שלכם? דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:מפגשי פורמים שאלות בונוס: עזבו אותי באמאש'כם לא היה לי זמן. שבוע הבא לסיום אתם מוזמנים להעניק * שוב למי שאתם רוצים. לי יאמייי

OpenYourEyes

New member
החלטתי לצאת מהארון (פרטים ב"סקופ השבוע")

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? "עוד יום" שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? "סתם עוד יום"- אוהד חיטמן (התאמתי שירים
) תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: שיחה טובה וארוכה עם אמא שלי. עזרתי לה להתמודד עם הרבה לחצים, מתחים ודאגות שהכבידו עליה. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/ספה מזמרת/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- סוף סוף הצטלמתי לחידוש רישיון הנהיגה. אני מרגישה שעול כבד ירד ממני!!! אלפי תזכורות שהתעלמתי מהן, אלפי הבטחות עצמיות שמחר אלך ואגמור עם זה, כל הפעמים שהגעתי בדיוק 2 דקות אחרי שסגרו את התחנה... כל זה נגמר!!! (לפחות לשנים הקרובות) מאכל השבוע שלכם? מממ וואי השבוע אכלתי הכל מהכל בילוי השבוע שלכם? סרטים, כירבולים, בפנאניישן. פאדיחת השבוע שלכם? אני אשתדל להביך את עצמי בשבוע הבא. סקופ השבוע שלכם? אכן החלטתי לצאת מהארון ולהכריז בפומבי: מעולם לא קראתי אף ספר של הארי פוטר!!! מעולם!!! אפילו לא מילה!!! זה באמת לא מעניין אותי הדברים האלה!!! הנה... אמרתי את זה. עכשיו די לדבר איתי על הארי פוטר. תודה.
ציטוט השבוע שלכם? הפעם אין דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: אני לא אפרט כאן משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: איי דונט נואו... שולחים אותי מהעבודה לפקח על אנשים חחחח אולי זה יהיה מגניב. שאלות בונוס: עזבו אותי באמאש'כם לא היה לי זמן. שבוע הבא כלבתא! לסיום אתם מוזמנים להעניק
* שוב למי שאתם רוצים.
דניאל- לא יזיק לך לעלות איזה קילו או שניים... או עשר.
*סופגניה זו טוגנה עם כד של שמן במשך 8 ימים וכעת ערכה הקלורי שווה לכ-5 חפיסות שוקולד, 7 בורקסים וסוס. אתם כמובן מוזמנים להצביע עבור קרן בעמ"י (שיר השנה ובחירת הגולשים) בלינק: http://www.music24.co.il/ami_vot.aspx בין המצביעים נכונה תוגרל חופשה זוגית בהוואי כולל לינה במלון הילטון-הוואי. טוב אולי לא אבל מה דעתכם על חופשה זוגית בפתח תקווה כולל לינה אצל משפחת חג'אווי?

I מ י ר ב I

New member
גמאני לא קראתי אפילו אות בהארי פוטר

וגם אותי זה ממש לא מעניין. ראיתי את התור מחוץ לחנויות ביום שהספר יצא ושאלתי את עצמי למה,אבל כנראה אני לא אבין לעולם!

shir828

New member
גם אני לא קראתי. הכל בסדר.

אבל את הסרט הראשון ראיתי בכמות הפעמיים שיש ספרים וסרטים. לא אני רציתי לראות את זה. הכריחו אותי;(

OpenYourEyes

New member
רוצה לדבר על הארי, לכי תהיי עם הארי!

עלק הכריחו אותך... גם אותי הכריחו לראות "שר הטבעות" פעם, ומה עשיתי? נרדמתי! זאת התשובה!

shir828

New member
הייתי קטנה! לא ידעתי מה אני עושה!!

דאאאאאאאאאאאאאאייייייי

Red Daniel

New member
בטח שאני צריך כח

אבל אם תאכילי אותי בסופגניות יותר מדי אני אשמש בתור עוגן
נ.ב.-אני לא רזה!!! לא ראית אותי במציאות בלי חולצה!

I מ י ר ב I

New member
כששתקת הייתי גיבוררררררררררררררר

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? אא"ה שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? apologize,טימבלנד וואן ריפובליק תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:מחמאה שקבלתי על משהו שעשיתי.. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/ספה מזמרת/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- חנוכה מאכל השבוע שלכם? קינואה בילוי השבוע שלכם?הדלקת נרות פאדיחת השבוע שלכם?לא קרתה לי כזו.. סקופ השבוע שלכם?זה לא ממש סקופ אבל אין לי כבר יומיים מסנג'ר בגלל תקלה של ברק וזה מחרפן אותי,משעמם לי כ"כ.. ציטוט השבוע שלכם?מזל טוב! איזה יופי! דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:גשם משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:מפגש וארוחת צהריים ביום א' שאלות בונוס: עזבו אותי באמאש'כם לא היה לי זמן. שבוע הבא-רשמתי לך את זה.. לסיום אתם מוזמנים להעניק * שוב למי שאתם רוצים.לפורום המהמם הזה! *סופגניה זו טוגנה עם כד של שמן במשך 8 ימים וכעת ערכה הקלורי שווה לכ-5 חפיסות שוקולד, 7 בורקסים וסוס. תמשיכו להצביע לעמ"י!! שבת שלום..

נעה 124

New member
שמש על אביתר, והדמעות מלכלכות את הצוואר

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? אביתר ועל שפת הכנרת שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? לא שמעתי הרבה מוזיקה.. תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: אין לי כוח
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: שביתה, הארי פוטר.. וזהו אני חושבת עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/ספה מזמרת/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- ספר-הארי פוטר מאכל השבוע שלכם? סופגניה
בילוי השבוע שלכם? לישון ולקרוא כל היום זה בילוי? פאדיחת השבוע שלכם?
סקופ השבוע שלכם? הממ.. אני לא אכתוב כי זה ספויילרים מהארי פוטר.. אני רק אכתוב- אלה שמתו בתחילת הספר ציטוט השבוע שלכם? דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: ריב עם אח שלי משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: מפגש, ולסיים שיעורים, לקחת אויר, ו... לקום ב-7 לביה"ס
שאלות בונוס: עזבו אותי באמאש'כם לא היה לי זמן. שבוע הבא
לסיום אתם מוזמנים להעניק
* שוב למי שאתם רוצים.
לליהי,כי זה... בריא במידה כלשהי, וליהי צריכה להבריא ולבוא למפגש|סדגש, נכון ליהי?? *סופגניה זו טוגנה עם כד של שמן במשך 8 ימים וכעת ערכה הקלורי שווה לכ-5 חפיסות שוקולד, 7 בורקסים וסוס. אתם כמובן מוזמנים להצביע עבור קרן בעמ"י (שיר השנה ובחירת הגולשים) בלינק: http://www.music24.co.il/ami_vot.aspx מצביעה כל הזמן.. בין המצביעים נכונה תוגרל חופשה זוגית בהוואי כולל לינה במלון הילטון-הוואי. טוב אולי לא אבל מה דעתכם על חופשה זוגית בפתח תקווה כולל לינה אצל משפחת חג'אווי? לא תודה..

daniel ben ari

New member
לישון ולקרוא כל היום זה בילוי../images/Emo99.gif../images/Emo45.gif

סיימתי את הארי פוטר בפחות מיום
אז כן, אפשר להגגיד שזה היה הבילוי שלי לאותו יום לא? בקיצור, לקרוא זה בילוי, ולישון, בכלללללללללללללל!! אז בילית ובטוב

shir828

New member
.............................................

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? לא ממש שמעתי השבוע|: (כי שיניתי את הצילצול><) שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? "פעם" של מירי ו"בנות" של מירי תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: אני קופצתD: וכן. זאת אני><" משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: ביום שני הלכתי עם חברה לגן שעשועים וקפצנו וצילמנו ואז הלכנו אליה, בכלל זה היה יום כיפי כזה...
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/ספה מזמרת/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- כוורת בסרטD:
מאכל השבוע שלכם? סופגיייO: בילוי השבוע שלכם? כוורת בסרט עם אחותי. פאדיחת השבוע שלכם? ביום שני המורה ללשון לקחה את המחברת שלי לדוגמה של איך חוצים מחברת לשתיים או משהו כזה (של שני נושאים><) אז זאת הייתה המחברת היחידה שעשיתי לה שער והשער עם פרצוף:
ויש שם מלא דברים משעשעים ובדף האחרון יש דף קשקושים חצי קרוע והמורה פתחה את המחברת והראתה לכיתה (עם הפרצוף
) וכולי מתפדחת נשענת על השולחן ואז היא פותחת את הדף האחורי מלא קשקושים מ'כוערים קרוע ואז היא אמרה "כן, לכולנו יש דפים כאלה מאחורה ונתלוש אותם" ואני הייתי בערך ככה:
טוב שיש את האיקונים של תפוז
בשביל להראות איך היה כל דבר>< סקופ השבוע שלכם? P: ציטוט השבוע שלכם? "ואז נמצא עוגיות ונאכל אותן, ואז נלך לשוסר של צרצריייםםם" דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: ביצפר. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: חופשD: ואולי אני באה למפגש שאלות בונוס: עזבו אותי באמאש'כם לא היה לי זמן. שבוע הבא
אומייגאש ): לסיום אתם מוזמנים להעניק
* שוב למי שאתם רוצים. לשירי כי היא עובדת קשה על הדבר הזה!O: *סופגניה זו טוגנה עם כד של שמן במשך 8 ימים וכעת ערכה הקלורי שווה לכ-5 חפיסות שוקולד, 7 בורקסים וסוס. בתאבון שירי.. XDD

oranitoosh

New member
עונה..

שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? "אם אלה החיים" שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? "חשבתי שיהיה רומנטי"- אוהד
תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: חברה שלי מיקמיק.. עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/ספה מזמרת/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- "מתים להתפרסם"- אחלה ספר,סטייל פרוייקט וואי רק כספר..
מאכל השבוע שלכם? קוסקוס!!! בילוי השבוע שלכם? ת"א.. פאדיחת השבוע שלכם? לא זכור משו.. סקופ השבוע שלכם? חן אהרוני רוצה 1300 דולר ל-4 שירים!! ציטוט השבוע שלכם? "אם אין קוויאר תאכלו קוסקוס..."
דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: אממ.. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: הופעה אחרונה שלי עם הלהקה
והופעה של מויאל בירושלים..

למעלה