OpenYourEyes
New member
סכמו נא אחיי
שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/ספה מזמרת/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מאכל השבוע שלכם? בילוי השבוע שלכם? פאדיחת השבוע שלכם? סקופ השבוע שלכם? ציטוט השבוע שלכם? דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: שאלות בונוס: עזבו אותי באמאש'כם לא היה לי זמן. שבוע הבא
לסיום אתם מוזמנים להעניק
* שוב למי שאתם רוצים. *סופגניה זו טוגנה עם כד של שמן במשך 8 ימים וכעת ערכה הקלורי שווה לכ-5 חפיסות שוקולד, 7 בורקסים וסוס. אתם כמובן מוזמנים להצביע עבור קרן בעמ"י (שיר השנה ובחירת הגולשים) בלינק: http://www.music24.co.il/ami_vot.aspx בין המצביעים נכונה תוגרל חופשה זוגית בהוואי כולל לינה במלון הילטון-הוואי. טוב אולי לא אבל מה דעתכם על חופשה זוגית בפתח תקווה כולל לינה אצל משפחת חג'אווי?
שיר/י השבוע שלכם (של קרן)? שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן)? תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/ספה מזמרת/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו- מאכל השבוע שלכם? בילוי השבוע שלכם? פאדיחת השבוע שלכם? סקופ השבוע שלכם? ציטוט השבוע שלכם? דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: שאלות בונוס: עזבו אותי באמאש'כם לא היה לי זמן. שבוע הבא