סכיזופרניה ונרקומן שילוב מטורף

זריחה 2

New member
בוקר טוב בשבשונית

אז את יודעת שסכיזופרן נרקומן קשה שבעתיים.. אז לא "זרקתי לרחוב",המשפט הזה אינו מצטייר כמו שהוא נשמע,גם אני קבלתי הצעות מהסוג הזה, הכוונה היתה לי ברורה,לתת לה להגיע לתחתית שבתחתית,כדי שמשם היא תבקש עזרה,תקבל טיפול רפואי ותתחיל להשתקם. ניסיתי..אמרו לי ,"לא להשבר"..יעצו לי "לא לוותר" נשברתי,לא עמדתי בזאת,אי אפשר לעצום עיין כשאינך יודעת מה קורה עם ילדך. אז החזרתי אותה הביתה,מה אגיד לך? הרחוב הפסיד חולת נפש מסוממת,המשפחה "הרוויחה" !!!(ובגדול) סיוטים ובלהות.. מה שאני מנסה להסביר הוא..אני מבינה את מילותיה של כותבת ההודעה, אני יודעת את העובר על משפחתה, זו לא מלחמה של "קום תתקלח" או "למה אתה ישן כל היום?", זו מלחמת השרדות,תביני ,כי לבוא ולשכנע את האח או האחות כי החולה הוא בשר מבשרם,אחים בדם,זה לא בדיוק עוזר....ה ם מ פ ח ד י ם. ! כן ,אני מבינה את הכותבת בדיוק כמו שלפני שנים רבות לא הבנתי את אותה סבתא, שנדחפה באלימות על ידי נכדה החולה נפש ונרקומן..כשעמד על עדן החלון וצעק.."אני קופץ" "קפוץ".. היא לחשה.. האמיני לי בשבשונית,היום אני מבינה.

זריחה כנסי חמודה

האמינילי אני יודעת ומבינה לליבך והכי קשה זה לעצום עניים ולתת לילד שלך לרדת נמוך יותר אבל כאן ניכנסתלתמונה היותינו הורים הם לא ביקשו להיותחולים אנחכנו יצרנו אותם חולים אנמחכנו ורק אנחכנו העברנו להם גנים פגומים או שלנו כאמהות או של האבות שלהם ועל זה לא מגיע להם עונש חמודה אני עונה לך כאן כאמא לילד חולה מאוד האמיני לי עם כסיזופרניה מקולטרגת בקטגוריות הבן שלי נימצא בקטגוריה הכי מסוכנת שיש והכי חולה עם הגיל המחלה עושה בו שפטים יותר ויותר הורסת בו כול חלקה טובה שיש עם נישאר בכלל אבל זה הילד שלי אני בראתי אותו מתוך רצון להמשכיות מתוך אגואיסטיות להיות אמא ורק אני זאות שחיבת לו את כולהתמיכה ואת כול העזרה גם אני היום יכולה להרים ידים ולהגיד אני לא יכולה יותר כול הבית שלי נהרס יש לי ילד גדול יותר עשו את זה טובים מימני בעבר ויעשו את זה עוד יותר טובים מימני ומימך בעתיד בואי אניאגלה לך סוד תומר אובחן בגיל 0 כחולה הציעו לילהשאיר אותו ביבת חולים וללכת ולשכוח שילדתי ילד כזה עם יכולתי באותו שניה לאגרף את הצות הרפואי שכלל רופא מוסמך עו"ס ועוד כמה יפי נפש היתיעושה את זה אבל אני לא אלימה כול מה שעשיתי היה להיסתכל להם בעניים ולהגיד להם זה הילד שלי בטוב וברע למרות שמההתחלה ניסו להסביר לי לקראת מה אני הולכת ומה יקרה הלאה ניסו להגיד לי שיש ליילד גדול יותר שהוא בריא וזה יגרום לו לעוגמת נפש להתרחקות של ילדים אחרים אז נכון היתה תקופה שכן שהבן הגדול שלי היה בגן ובתחילת בי הספר היסודי שהורים של חברים שלו לא הרשו לילדים שלהם לבוא אלי היבתה כאילו תומר מחלה מדבקת אבל אני דבקתי במטרה השארתיאת תומר בבית טיפלתי בו ההבדל הגילאי בינהם הוא רק 18 חודש באתץי לגן ולבית הספר והסברת י לילדים מה זה להיותחולה נפש ומה זה שיש לך אח חולה הילדים הבינו הפנימו ובאו עד היום הבית שלי פתוח חברים של הבן הגדול שלי אוהבים את תומר הוא חלק מהבית אף אחד לא מיתביש בו ומסתיר אותו ויש כאן אנשים בפורום הזה שמכירים אותי ויעידו על כך אנחכנומדברים בפתיחות ותומר חלק מאיתנו אמרתי כבר להיות חולה ונרקומן זה שילוב קטלני אבל לא צריך לזרוק אני מבינה את הקושי ש לה כאחות אני מצדיעה לה על כולמה שהיא עשתה ועושה לאח שלה אבל שואלת היכן ההורים שלהם למה הם לא שם לעזור ולתמוך עכשו אניידבר לא כאמא לילד חולה נפש אלה כאחת שהמיקצוע שלה הוא היתעסקות עם חולי נפש שום מרכז גמילה לא יעזור לאח שלה אלה עם כן זה היה משולב בטיפול פסיכיאטרי במרכז גמילה נימצאים נרקומנים לשעבר לא אנשי מיקצוע שיש להם ידע עם כסיזופרנים לחולים כאלה אסור להפסיק את התרופות צריך למצוא את שבי ל הזהב בין הגמילה להמשך קבלת טיפול פסיכיאטרי אולי מהפכן הקצין קצת אבל אני מבינה לליבו עם הוא היה חולה סרטן או כול מחלה אחרת היו זורקים אותו לרחוב בגלל היותו נרקומן או היו עושים הכול לעזור לו אני יכולה להבין את הקושי שלה לטפל באחיה הרי גם היא רוצה חיים מישלה אזי ישנה מדינת ישראל שתעמיד לו אופוטורפס שתדאג לכול הצרכים שלו אולי בכלל לאדם כזה אסור להיות חופשי והוא חיב להיות במיסגרת עם השגחה של 24 שעות ביממה היום ישנם המון אופציות ואפשריות אני מבינה את מילחמת ההישרדות ספרי לי על זה אני מיתמודדת איתה לבד כבר 24 שנה בהיותי גרושה מי כמוני יודע לא צריך להיות נרקומן בכדי שחולה נפש יזרוק אותך מימרפסת את זה עושים הכסיזוםפרנים הקשים גם בלילהיות נרקומנים שאני יספר לך כמה פעמים הבן שליתקף אותי והפך אותי מאדם לבן לגוש בשר שחור שעם אלות המישטרה היתה מצריכה להוציא אותי מהידים שלו בגלל שהוא היה בהתקף פסיכוטי או איומים של תומר אני ישחט אותך וכהנ ה וכהנה זה לא משהו שמיחד את השילוב של חולה נרקומן זה מה שמיחד חולים כסיזופרנים זריחה יקרתיאחים לא מפחדים בכלל עם מההתחלה משתפים אותם מסבירים להם מכונים אותם עוד הפעם גם אני אמא לילד חולה וגם אמא לאח בגיר יותר מתומר ו מאז ומעולם היו אצלי בבית הרבה חברים של הבן הגדול וגם חברות אבל שאתה אומר יש ר בהתחלה יש לי אח חולה נפש כסיזופרן אתה יודע איך להגיש את זה ולהסביר אף אחד לא פוחד מפחיד יותר אותי להיסתובב בעזה לכול דבר יש את צורת ההגשה שלו והכול תלוי איך אתה מגיש את זה זה יכול להיות האוכל הכי טעים הבעולם ובישל אותו השף הכי הכי בעולם אבל מוגש בצורה מכוערת ומגעילה והוא ידחה על ידי הסועדים לעומתו מישהו שהוא בכלל לא שף מדופלם יבשל וזה לא הי הכי טעים בעולם אבל יוגש בצורה אסטטית הוא יהייה הכי טעים בעולם זריחה גם אנ ייודעת מה זהלא לישון בלילות מהפחד שעוד שניה ידליקו לך את הבית גם אני חויתי ובטח עוד יחוה את זה כשנירדמתי היתעוררתי בבהלה כי מישהו הצית חפיסת גרפרורים ליד הפנים שלי וצחק ולא היה חסר הרבה שהיתי עולה בלהבות גם אני יודעתמה זה שמפוצצים לך את כול הבית בהתקף זעם ואיך מאימים עליך עם סכין מיטבח או בריחות באמצע הלילה אמרתי ואניאומרת שוב זה לא רק מאפין חולה נרקומן זה מאפין וחלק ממחלה ששמה כסזופרניההההההההההה

זריחה 2

New member
בשבושונית תודה על התגובה

אני מעריכה מאד את הדרך שלך ,התנהלותך,ההתמודדות לבד עם תומר,מקווה ומאחלת,רק בריאות ושלווה. ריגשת אותי.. ומהפכן,קראתי את סיפרו,ואני יודעת כמה הוא פועל למען הקהילה הזו,כתבתי לו על כך, ולא פעם, ועדיין ,אינני יכולה, שלא להבין את הזעקה שם למעלה.

זריחה הזעקה היא של כולם

של החולים ושל בני המישפחה הקרובה רק לאלוהי ם הפיתרונים

למעלה