סכום השבוע

ספידי123

New member
סכום השבוע

השבוע שעבר: - שיר השבוע (אוונסנס: - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - האדם שעשה לכם את השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: - מאכל השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: סתם: - תמונה (תתפרעו!):

ItsMeiri

New member
אוקייי....

השבוע שעבר: - שיר השבוע (אוונסנס): My Immortal - Rare Original Version - שיר השבוע (כללי): Paramore - Ignorance - אלבום השבוע: Brand New Eyes - האדם שעשה לכם את השבוע: סבא שלי.. בנאדם מדהים! - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): All that I'm living for משפט שמסכם די טוב XD - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: חרדת סרטי אימה מפעילות על טבעית 3. - מאכל השבוע: בולונז! - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: -משהו מטריד השבוע: אחותי צחקה מבדיחת סקס - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: שאוונסנס יגיעו. השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: Your Star -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: יש כמה סתם: ???

idanias

New member
מסכם את השבוע!

השבוע שעבר: - שיר השבוע (אוונסנס) : BRING ME TO LIFE - שיר השבוע (כללי): BMT - אלבום השבוע: FALLEN - האדם שעשה לכם את השבוע: החבר'ה שלי - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): מקסיקו! - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): הערים של מקסיקו! - דבר שהשגתם השבוע: לא יודע - מאכל השבוע: פיצה? - משהו שעשה לכם את השבוע: החברים - משהו שהרס את השבוע: תרגיל בבסיס - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: אממ לא נראה לי השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: שיגמר? חחח - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיגמר! -שיר שפתחתם איתו את השבוע: כל מיני... -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: יש כמה

Brombit

New member
ללא כותרת

- שיר השבוע (אוונסנס): לא - שיר השבוע (כללי): לא ממש. בדקתי שירים, לא זוכרת משהו במיוחד - אלבום השבוע: - - האדם שעשה לכם את השבוע: אחותי כמו תמיד - משפט השבוע (משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): כל כך לא
- משפט השבוע (משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): לא, לפחות לא משהו שאני זוכרת. ואני שוכחת גם דברים ממש מרגשים או מצחיקים
- דבר שהשגתם השבוע: כלום!
- מאכל השבוע: פלאפל, גולש מזויף - משהו שעשה לכם את השבוע: כלום :) - משהו שהרס את השבוע: כלום :) - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: כלום :) השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: כלום... לחפס פסיכודרמה אחרת, שאני כל הזמן שוכחת
לענות לזה ששלח לי מסר וכל פעם לא מתחשק לי לענות לו. לעשות עוד משהו שרשום לי בבית. - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהזכרון שלי ישתפר -שיר שפתחתם איתו את השבוע: הוא לא נגמר, והשבוע יפתח בנסיעה לעבודה. -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לא משתוקקת, יהיה כיף לפגוש את אליה וגיא החמודימוש. וגם מישהו מהאינטרנט, שאני באמת אפגוש בזמן הקרוב עכשיו סיפרו לי שהסבתא שאני פחות קשורה אליה מתה. זה השפיע עלי טיפה...

ספידי123

New member
משכם את השבוע שניגמר בדיקעון חזק

השבוע שעבר: - שיר השבוע (אוונסנס:אין - שיר השבוע (כללי):Dark Tranquility - The Mundane and The Magic אני בוכה מרוב התרגשות http://www.youtube.com/watch?v=YT86_ShMKHU - אלבום השבוע:בלי צל של ספק Dark Tranquility - Fiction - האדם שעשה לכם את השבוע:אח שלי - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע:שקט נפשי ואוזניות מדהימות Super Fi5 Ultimate Ears ממוץ בטרוף - מאכל השבוע:ירקות ברותב בירה בג'מס - משהו שעשה לכם את השבוע:אני ואח שלי יצאנו לשתות - משהו שהרס את השבוע:לדעת שיש הופעה של הלהקה שאני הכי אוהב היהודים עשור לאלבום פחד מוות ביום שישי אני בדיקעון מיזה - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע:אין - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:שהיה שקט ויגיעה לסופ"ש -שיר שפתחתם איתו את השבוע:Dark Tranquility - The Mundane and The -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:כול אנשי מכינת העמק ומחזור ד המדהימים סתם: - תמונה (תתפרעו!):

תהילה0o

New member
מסכמתתת

השבוע שעבר שיר השבוע (אוונסנס): שיר השבוע (כללי):Gotye- Somebody That I Used To Know אלבום השבוע: האדם שעשה לכם את השבוע: חניכים שלי. אפילו שלפעמים הם מתישים ברמות הקשות, אני פשוט לא יכולה בלעדיהם
משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): "תודה מהקרב של הגרב" - אמרתי לחניך שלי 'תודה מקרב הגרב' והוא התלהב על זה וזה מה שיצא לו כשהוא ניסה לחזור אחריי , נסיך הילד הזהה דבר שהשגתם השבוע: מימשתי את ההטבה של פרח סבון חינם מלאלין! יש לזה ריח טוב
מאכל השבוע:- משהו שעשה לכם את השבוע: לפגוש חברה ביום שישי בתחנת רכבת ת"א במקרה! זה היה ממש מרגשD: משהו שהרס את השבוע: היה הרבה אבל בואו לא נכנס לזה... חח מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: זה מרגיש טוב להיות מי שאתה ולא מה שאנשים חושבים שאתה. והתגובות המפרגנות של אנשים זה משהו. עושה טוב על הלב :) השבוע שבפתח משהו שאתם מחכים לו השבוע: לסיים את היום עיון מחר ולהגיע כבר לג'רוסלם !!!!!! משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: הצבתי לעצמי הרבה מטרות להספיק ביום ראשון! אמן ולא יקרה שום דבר שיגרום לי לשנות תכניות... שיר שפתחתם איתו את השבוע: האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: את רז ועידן! הולך להיות יום ארוך וכיפי מחר
סתם: תמונה (תתפרעו!): שישי בתחנת רכבת חח

iEvan

New member
איך בא לי גם ללכת איתך!

באסה שאני בבית
לא נורא בזמן אחר!

iEvan

New member
התחיל רע ונגמר סבבה

השבוע שעבר: - שיר השבוע (אוונסנס: אין ממש, להפתעתי - שיר השבוע (כללי): Shake Me Down של Cage The Elephant - אלבום השבוע: Thank You Happy Birthday של הלהקה מלמעלה - האדם שעשה לכם את השבוע: אין משהו מיוחד. האמת שקצת התאכזבתי מאנשים השבוע, אבל זה סיפור לפעם אחרת :) - משפט השבוע(משפט משיר/ספר/סרט כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): משהו מהסרט הוגו.. הילדה שאלה את עצמה מה המטרה שלה בחיים.. אז הילד לקח אותה לראות את פריז מלמעלה, ואמר ככה I'd imagine the whole world was one big machine. Machines never come with any extra parts, you know. They always come with the exact amount they need. So I figured if the entire world was one big machine, I couldn't be an extra part. I had to be here for some reason. And that means you have to be here for some reason too. - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם): - דבר שהשגתם השבוע: סיימתי את המבחנים.. - מאכל השבוע: פסטה עם שמנת ופטריות :) - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: שום דבר לא הרס לי את השבוע, גם אם עיצבנו אותי אני לא נותן לזה להרוס כלום :) - מסקנה מהשבוע/מסר שהייתם רוצים להעביר לאומה: שחייב להיפגש כבר! השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: פאקינג חופש. 8 ימים של כלום. שום דבר. אין בשביל מה לקום בבוקר ללמוד. אין לו"ז להיום. חופש
- משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: לצאת לאנשהו, כי גם חופש זה משעמם
-שיר שפתחתם איתו את השבוע: עוד לא התחלתי ! -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: כמה חברים.. אבל אין סיכוי שאני אראה אותם, זה בצבא, זאת עובדת באילת.. אוף להתפרע עם התמונה? בפעם אחרת ;)

GoodEnough

New member
חחחחחחחחח קורההההה!

שונאת את תפוז. לא שומרים את ההודעות שלנו . בWORD יש שחזור, פה אין!

BocaJunior

New member
אין לי כח לכל השאלות האלה,אסכם את השבוע במשפט

או 2 :) היה לי שבוע קשה מבחינת לימודים ועבודה, יום לימודים יום עבודה, יום לימודים של 10 שעות,עבודה מ5 וחצי בבוקר עד 2 ראשון - לימודים שני - לימודים חמישי - לימודים וביום שלא למדתי אז עבדתי, אז היה לי עומס מטורף וזה היה ממש כיף! וגם עמדתי בזה וגם נהנתי :) משהו טוב שקר לי השבוע, שהבנתי כמה שאני חיובי לאנשים שסובבים אותי, ושהרבה אנשים רוצים שאני אהיה חלק מהחיים שלהם כי יש לי המון מה להעניק הכרתי חבר חדש השבוע שנכנס לי ללב מאוד מהר ושאני אוהב את החברים שלי :)

למעלה