סי וריקי גל...

sharlior

New member
לגבי השיר מקום לדאגה

כשראיתי בזמנו כמה תוכניות עם 2-3 שירים מהמופע, עדיין לא הכרתי שירים של ריקי גל. מבחינתי כשסי שרה את "מקום לדאגה" הייתי בטוח שזה שיר חדש שלה. הוא כל כך ריגש אותי, הייתה בו עוצמה לא רק בגלל המילים אלא גם בגלל הביצוע המעט צרוד, בהחלט היה טעון והעביר צמרמורת . ואחרי שנחשפתי לשירים נוספים גיליתי את ריקי גל והמשכתי להינות מהמוסיקה שלה. הלוואי ושתיהן היו יכולות להופיע שוב יחד

לי כל גל נושא מזכרת. אבל רעה:

ודאי שלמדת להכיר את ריקי. ריקי אפילו זכתה להיות משהו כמו זמרת השנה, או לפחות מועמדת רצינית. אבל האם מישהו זכה להכיר את סי אז, בזכות ריקי? כל ההופעה סי לא מפסיקה, לרגע אחד, לפרגן. אם תמצאו את ההקלטה או את הוידאו, ותראו לי פירגון (אמיתי) מצד ריקי, אסיר בפניכם את הכובע. סי לא צייצה על זה מילה. אבל המתבונן מן הצד יכול היה לחוש בהבדל שבין הפרגון בין השתיים. מצטער, אבל ריקי לא עשתה כלום במשך אותה שנה. אבל כלום. ריקי רק רכבה על גל ההצלחה של סי.

actress

New member
ולאחרונה היא התראיינה אצל יאיר לפיד

והביקורות דיי איך לומר לא היו טובות ולא רק בגלל היותה שופטת בכוכב נולד אלא אמרו על העבר שלה שהוא לא כמו פעם.

מוחי מוגבל. אבקש הסבר לוגי:

אמרו על העבר שלה שהוא לא כמו פעם. זה מתחרה עם המשפטים של אלון מזרחי.
Big Hug

actress

New member
בוביק אני אגדיר את עצמי נכון ../images/Emo163.gif

היא התראיינה אצל יאיר לפיד יום למחרת הביקורות קטלו אותה שהיא התיישנה והיא לא כמו פעם אהבתי.

למעלה