סי וריקי גל...

levyhouse

New member
סי וריקי גל...

איפה אפשר למצוא את ההופעה שלהן ביחד? תודה

actress

New member
יש פה לסי ולאופנוע אם אני לא טועה

וכשסי תכתוב אז אני בטוחה שהיא תוכל לעזור, אני פשוט כותבת מהפלא ואין לי דרך לסייע כרגע. סורי.

ט י נ ה

New member
אהלן כאן סי אנסה לעזור ......

אז ככה ........ המופע שלי ושל ריקי עלה 18 פעם לבמות והכל באיזור שנת 89 \90 לצערי אז לא היו מצלמות דיגיטליות ,צילום של המופע כולו לא נעשה על ידי הערוץ ה 01 וערוץ 02 עוד לא היה קיים ( הי הי הי ) יש תיעוד באופן הבא : בית החייל תל אביב הוקלט על ידי גלצ ועד היום אני לא מצליחה להשיג את ההקלטה צריך איכשהו לפענח את השיטה ולשכנע אותם להוציא מהארכיון את הסרט ולתת לנו להקלטה . תמונות סטילז יש לי המון . ויש גם כמה תוכניות טלוויזיה ארעיות כמו זהו זה ,רבקה מיכאלי וכו של שירים בודדים . זהו מותק זהמה יש לי להגיד על הנושא .ף קמוה שעזרתי סי

sharlior

New member
תוכניות אקראיות בטלביזיה

ממש זוכר איך רבקה מיכאלי הציגה אותן : הסי של הריקי והריקי של הסי .. נערת רוק וכמו צמח בר זוכר שהייתי נער בן 16 .. עקבתי באדיקות אחרי הופעות אקראיות בטלביזיה בכל מיני תוכניות אירוח כמו אלו שציינה סי. הייתי מקליט ( אם הייתי מספיק להשאיר קלטת ריקה בצד למקרה שסי תופיע) ואחר כך צופה שוב שוב איזה כייף להיזכר.

actress

New member
אני לא זוכרת אם אמרנו שבאותה תקופה

היה לה את השיער פינק (ורוד) אבל מה שכן היה את זה במגזין ששוב נהיה לי בלקקאוט מוחלט "לעניין" או משהו בדומה בקיצור הבנתם אותי ומקווה שאני קולעת לאותה תקופה או שאני הייתי בלול.

יש לי יש לי יש לי

אז מיכל זכרון לא רע יש לך... יש לי את ההקלטה מגל"צ, הקלטתי את זה אמנם מהרדיו, אך ללא ספק באיכות טובה ++. אגב, 2 שירים שלהן יחד קיימים ברשת דרך E-MULE רק שאף פעם לא זמינות.. זה היה מתישהו מזמן וכ"כ רציתי את ההקלטה שאפילו מזה שמחתי שאף שיר לא נקטע בסוף הקלטת והפכתי אותה מהר מהר שלא להפסיד... חייב לומר לכם שזו הופעה סוף סוף הדרך, כמובן שהקלטתי את ההופעה לאחר שהייתי בה כשהן הגיעו לירושלים.. לג'ראר בכר..... ויש שם כמה דואטים שלפעמים אני עוד חושב מה היה קורה אם היה איחוד כזה שוב... והשירים: רק מתוך שינה קרוב לקצה בצער לא רב ביגון לא קודר ליל שרב משוטטת ציפור לבנה גראפיטי ת"א 89' הנה פתחתי חלון לא ! מקום לדאגה מערבה מכאן כמו צמח בר עד אליך נערת הרוק רק עוד יום (רן עפרון אמן אורח) נה נה הי (רן עפרון אמן אורח) גיבור גדול עולם תעשייתי ואוו באמת הקלטה שווה, לא ידעתי שלסי גם אין את ההקלטה הזו..... בכל מקרה, בשמחה אעביר עותק...............

actress

New member
אפרופו אמרת נערת רוק אז אם אני לא

טועה יש דיסק שיצא לא מזמן עם כל השירים של נערות הרוק בישראל וגם סי שם אני לא בטוחה אם יש שם את הדואט עם ריקי שווה לחפש ...

ט י נ ה

New member
אשמח לעותק למופע מחודש ממש לא

היה לי מספיק לאותה תקופה. אבל הפדס נוראי שאין עותק על סי די בוא נעשה ככה אבי אתה תעביר לי עותק קלטת אני אעלה על סידי ואחר כךאנסה לגבל מגלצ את המקור אולי במיקרה את ה זוכר תאריך ? זה יעזור בארכיון

סיסקה, לגבי התאריך

זה בטוח לא היה ב-89 כי זכור לי שהיתה אמורה להיות הופעה ראשונה בבית החייל בראשון לראשון 90. השעה 12 בלילה. נסענו לשם. ההופעה בוטלה. יש להניח אם כן שההופעה הראשונה היתה בינואר 90 או מקסימום פברואר 90. אין ספק שבשבוע הראשון לא היתה הופעה, והיות ופברואר הוא חודש קצר, יש לנו 50 ימים לבדוק. בברכה, נוה איתן. אפרופו נוה, ההופעה בנוה צדק (פסטיבל הפסנתר) היתה נהדרת. כיף אמיתי!

ט י נ ה

New member
איתן יקירי תומר נולד ב 27.12.90

שיהיה בריא איך זה מסתדר עם התאריכים של המופע בדיוק ?

גם "הבן יקיר לי"

ותיכף נראה מה קורה פה. בכל אופן, אין הכוונה שההריון לקח שלשה ימים, אחרת השהות בחדר לידה היתה נחשבת כמעט לארוכה יותר. אפילו לחיה ממשפחת היונקים הזריזה ביותר זה לוקח 12 יום. וזה הולך ככה: היות והוא נולד בסוף 90, וההופעה היתה בתחילת 90, אין בעיה והתאריכים נכונים.

actress

New member
אפרופו יונקים אז

אני המומה שלוקח 12 יום לקנגורו לוקח לפחות כמה חודשים - שנה וראיתי את זה במו עיני שהפשוש יצא לעולם כלומר כמה שעות אחרי ולפילים לוקח שנתיים לציפורים מגזע העופות לוקח במקס' עד חודש תלוי... עד כאן שיעורי הזיאלוגיה והטבע

בשמחה רבה

אצור עותק והעביר לך רק מצטער מראש יקירתי שזה יקח כמה ימים כי אני עסוק עד מעל המוח בימים אלו.......
נשיקה|

למעלה