סיקרולים

xElix1

New member
סיקרולים

היי רציתי לדעת על דרכים טובות לסקרל חפצים.. אני מתכוון לחסוך כסף לREVERS POLE ARM אחרי שאני אשיג את הנשק אני יעלה אותו לMAX LVL שיהיה ככה 120 ATT או יותר אחרי זה אחסוך כסף לסקרולים.. השאלה היא עם איזה סקרולים כדאי לי לסקרל? 50% 2H סקרול? או 10% סקרול? 60% או 30%? השאיפה שלי היא שהנשק יהיה כמה שיותר טוב אל תדאגו לגבי הכסף אני אשיג אותו איכשהו רק תתנו לי את הסקרול הכי טוב =] עוד שאלה מה זה VAGA SPELL? שמעתי שאם אתה משיג את זה, אז הסקרולים עובדים ב100% 0-0 או שזה בולשיט? דרך אגב אני AranMan115 מי שזוכר זוכר =]

Hasselblad

New member
תשובות

הסקרול שנותן תוצאה הכי טובה זה סקרול 10% או 30%, כמובן שזה רק במידה והם עובדים. 10% - יתן לך את התוצאה הכי טובה אבל יש הכי פחות סיכוי שהוא יעבוד 30% - מגילה של 30% (Dark scroll) תתן את אותה תוצאה של 10% במידה והיא תעבוד אבל במידה והיא לא תעבוד יש סיכוי של 50% שהחפץ יהרס ויעלם. 30% vega - אחת לכמה זמן נמכר בקאש שופ vega שזה בעצם חפץ שמשפר את הסיכוי של מגילות 60% ו10%. יש שני סוגי ווגה = אחד ווגה 90% שזה ווגה שמשפרת את הסיכוי של מגילת 60% ל90% הצלחה. השני ווגה 30% - משפר את הסיכוי הצלחה של 10% ל 30%. מגילת ה 2H 50% - נותנת את אותה כמות אתק של 10% ו 30% אבל ללא סטטים נוספים (במקרה שלך ללא STR), היא יותר טובה מה 60% אבל לא יותר טובה מ 10% ו/או 30%. מכאן במה הכי כדאי להשתמש זה השיקול שלך...

xElix1

New member
אממממממ

מה לגבי CHAOS? וחוץ מVEGA יש עוד חפץ בקאש שופ שעוזר לסקרולים?

Hasselblad

New member
כאוס לנשק לא שווה את הסיכון

במקרה הכי טוב שלו היו יתן לך עוד +5 לאתק ואולי לעוד סטט אבל בהחלט לא שווה את הסיכון והסיכוי. גם ווגה לא נמכר קבוע בקאש שופ וישנו עוד חפץ שעוזר בסקרולים שגם הוא לא נמכר על בסיס קבוע, pam song - במידה והסקרול לא עבד החפץ הזה יתן לך אופציה לשמור על הסלוט הזה. יש מגילה שנקראת מגילה לבנה שגם היא שומרת על הסלוטים במידה והסקרול לא עבד ההבדל בינה לבין השיר של פאם שבמגילה הזאת משתמשים לפני ששמים סקרול אחר ואז גם במידה והסקרול עבד המגילה הלבנה עובדת. חשוב לציין שגם השיר של פאם וגם המגילה הלבנה לא מצילות חפץ שנהרס ממגילה אפלה.

Hasselblad

New member
שניהם עושים אותו הדבר

אחד עולה NX ולא נמכר על בסיס קבוע. אחד עולה מסוס ונמכר בפרי מרקט. שניהם שומרים על סלוטים במידה והסקרול לא עבד. סקרול לבן - על כל סקרול שאתה שם על החפץ אתה צריך לשים לפני זה סקרול לבן. השיר של פאם - עליו להחזיק אחד כזה עליך ורק במידה והסקרול ששמת על החפץ לא יעבוד זה ישאל אותך אם אתה רוצה להשתמש בשיר של פאם בכדי לשמור על הסלוט, במידה ותשתמש בו השיר של פאם יעלם והסלוט לא יאבד.

xElix1

New member
אוקי

אבל אם אני אשתמש בWHITE SCROLL ואז אני עושה סקרול של 60% נגיד..והוא עבד..אז סתם בזבזתי WHITE SCROLL?

מ י ל ר

New member
איזה רמה אתה?

כי אפשר ללכת ל-TOT רק מרמה 142, או לקנות את הפוטים ב-FM, וכול אח עולה איזה 3.5 מיל..

xElix1

New member
רמה 137

אין לי כוח לאסוף אני פשוט אקנה אותם =] וראיתי אנשים מוכרים ב2.8M

מ י ל ר

New member
אני גם מתכנן לייצר נשק ריברס

יש לי כבר 23 פוטים נופל שם 1 ב-100 שנה אני מקווה שבעוד 20 שנה אני אצליח ליצר נשק ריברס..

למעלה