סיקור

Raist

New member
דוגמה לחצי-קנדר

בספר "אחים לנשק" מופיע הדמות שנורר שהוא חצי קנדר. יש לו גם את הסקרנות וחסינות הפחד של הקנדרים, אבל הוא מסוגל לשלוט בעצמו.

PdLrAaTgIoNnUM

New member
אויוויי.... מזוויע..

איזה בנאדם שפוי ישכב עם קנדרית???? או לחילופין... איזה אישה שפויה תעשה את זה עם קנדר??? ד"א, חשבתם פעם על איך נוצרו הזיווגים האלה?? כאילו, חצאי אלפים אני מבין.. גם חצאי גמדים עוד איכשהו. אבל יש שילובים שממש לא נראים הגיוניים כמו חצאי אוגים או חצאי אורקים ודברים כאלה. זה ממש נשמע רע.

Raist

New member
תשובה

יש דבר כזה שנקרא אונס. לדוגמה, אימו של תניס חצי-אלף נאנסה.

PdLrAaTgIoNnUM

New member
נכון... אבל,

אני מתקשה לחשוב על האדם, שאפילו בשיא שיכרותו יחשוב על לאנוס קנדר... ולהפך, זה לא בטבע של קנדרים לבצע בכלל מעשי אונס (אלא אם כן זה בשוגג...)

strahd

New member
יש מקרים

בסיפור הקצר "נזיד קנדר" באוסף הסיפורים של "השלטון של איסטר" ישנו חצי קנדר. זה מספר הכול איך יכול להיווצר דבר כזה. יש אנושיים שאוהבים את הקנדרים, את שמחת החיים, אז הם קצת יותר נמוכים, אבל יש להם המון שמחה ודבר אחד מוביל לדבר אחר...

Drow elF

New member
rape a kender....

kenders are good looking and i am not kidding... if someone knows how they look so they look like halfings and halfings are good looking almost like elfs...

את גזע אלפי הים

לא זוכר איך שמם אוהב את האלפים שהופכים לדולפינים! ואת הנסיכה שלהם שיוצאת למסע הזה בתאוות נדודים! ממש נקשרתי אליה! המסע אם הצמיד .........

קטריין

New member
אני האכי אוהבת את ../images/Emo29.gif

1) האלפים הפראים אן לי מושג למה אני פשוט אוהבת אותם 2) הקנדרים כי הם כל כך מאי חיים שלכם לילך
שתמיד תצעדו באור ולא בחושך

למעלה