סיקור

Palass

New member
סיקור

איזה גזע הוא האהוב עליכם. מה אתם הכי אוהבים בגזע הזה. איזו דמות אתם הכי אוהבים בגזע הזה. מה אתם יודעים על הגזע הזה. (אני מקווה שאחרי שנרכז כאן את כל הידע שכתוב על הגזעים השונים אפשר יהיה לפתוח במאמרים את ההיסטוריה של כל גזע כמו שהיה באתר הקודם)

SaberTooth

New member
גנומים... ללא ספק גנומים...

יש קצת ספויילרים: הגזע האהוב עלי הם הגנומים (הוזכרו לראשונה ב"דרקונים של ליל חורף"). הגנום היחיד שהכרנו לעומק הוא גנוש, הגנום הצעיר מהר לאמשנה ששליחות חייו היא לחקור את בועת הדרקון. אני לא יודע הרבה על הגנומים, אני יודע רק שהם מדברים ממש ממש מהר, שהם מאוד סקרנים, שיש להם חוש המצאה מפותח מאוד ושיש להם קירבה רחוקה לגמדאים ולקנדרים - כמו הגמדאים והקנדרים גם הם נצרו ע"י האבן האפורה

DDN

New member
לא נכון לא נכון!

היה גם את גנימש שהיכרנו לעומק ב"אגדות רומח הדרקון", החבר של גדיל שרייסטלין הרג. בכל מקרה, עם בגזעים עסקנו - אני אוהב את: 1. גמדי המחילות - היצורים הטיפשים לכאורה שלא יעברו בגרות במתמטיקה בחיים. חלקם הגדול מרושע ומחביא את הרוע שלו תחת טפשות שהופכת את הבלונדינית הכי אמיתית לאיינשטיין (ונראה לי שפגעתי פה ביותר מאוכלוסייה אחת) 2. אלפי קאגונסטי - התשובה האלפית לברברים של המישורים. פראיים, פשוטים, בעלי אמונות טפלות וסקסיים.

Nuitari Girl

New member
קנדרים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

הגזע האהוב עלי. והדמות האהובה ביותר המהגזע הזה, היא כמובן גדילן קוץ רגל הידוע. מה אני הכי אוהבת בהם? הם הגזע היחיד שיש בו עוד תמימות כלשהי... הם נשארים לנצח ילדים בנפשם, וזה מה שאני כל כך אוהבת אצלם. כמובן, שהנטיות שלהם, אהמ, "להשאיל" ו"למצוא" חפצים אישיים מרגיזות, אבל הם עדיין מקסימים. אני לא ממש יודעת הרבה על הקנדרים. אני יודעת שהם נוצרו ע"י האבן האפורה ושהם מקורבים לנומים (לא גנומים, למיטב ידיעתי לא מבטאים את ה- ג´). הם היצורים הכי סקרנים בכל קרין, והם פטפטנים איומים. כולם (או כך הם טוענים) מקורבים איכשהו לדוד קפיץ-מלכודת המפורסם (או קפיץ-דלת, לא יודעת בדיוק מה נכון). בגיל 16 בערך מופיעה אצלם תאוות נדודים, ולכן הם נודדים בכל קרין ואפשר למצוא אותם בכל מקום. הם יודעים בנטייתם "לשאול" חפצים, כי המושג "רכוש פרטי" לא קיים אצלם. רוב האנשים מתעבים קנדרים, והתגובה הראשונית שלהם למראה אחד היא הנחת יד על הארנק וסילוק המטרד. הם מתערבים בכל דבר. כל דבר חדש מסקרן אותם, אבל הם משתעממים בקלות, ואין דבר יותר גרוע מקנדר משועמם. הרגש "פחד" לא קיים אצלם בכלל, ולכן יש להם נטייה להסתבך בצרות חמורות יותר ויותר. נוסף לכך, לקנדרים יש את יכולת הקנטור - להעליב אויב ככה שהוא ישתגע ולא ידע מה לעשות עם עצמו. ואם טעיתי במשהו, אנא סלחו לי ותקנו...

Raist

New member
גם קנדרים

הקנדרים הם הגזע האהוב עלי. כאשר מגיעים בסיפור לקטע עם גדילן, אז תמיד זה הרבה יותר נחמד לקרוא.

EverMan

New member
לא זוכר באיזה ספר

יש איזה קטע כזה : פתאום החבורה שמעה את הדבר שכל אדם בקריין מפחד ממנו , שכל אחד היה מעדיף דרקון אדום נושף אליו , הם שמעו את גדיל הקנדק אומר : משעמם לי
.

Raist

New member
זו עובדה ידועה

להיות בחדר עם קנדר משועמם זה הדבר הכי מסוכן בקרין. דוגמא: אושה שלא ידעה על קנדרים, ננעלה בחדר יחד עם גדיל.

אסתר1984

New member
זה מופיע

בדרקונים של דמדומי הסתיו, כשהם בשבי ולוקחים אותם בקרונות- ואז גם פיזבן מצטרף אליהם. קצת לפני שהחבר´ה של גילתאנאס משחררים אותם.

La Gamba

New member
יש את הקטע הזה

שלקנדרים זה סיוט להיכלא, אבל לשאר העולם זה סיוט להיתקע עם קנדר.

Magma99

New member
גם אני מתה על קנדרים

למרות שהם לפעמים מעצבנים הם בדרך כלל מאד משעשעים ומוסיפים הומור!! יחי הקנדרים

chen666

New member
LORD SOTH ../images/Emo129.gif

אמנם הוא לא גזע אבל במילה אחת עליו הוא למעשה חצי אל בכל העולם אמנם אח"כ עוזרים לו לעבור לעולם קצת אחר אבל כל עוד הוא קיים אין עליו בכל DRAGONLANCE

EverMan

New member
בני אדם

הם הכי משולבים , הם הכי מהירים , הם חמי מזג ומול זה רגועים. הם המתווכים האולטימטיבים. הם לומדים מהר , הם חיים מהר. הם כמו פצצה , נדלקים מהר ונעלמים מהר אבל עושים בום גדול מאוד ! הדמויות האהובות עליי היא : (מן הסתם) רייסט וקרמון. מה אתם יודעים ? הם הגזע השולט באדמה , יש לו גיוון ענק והם מעורים בכל החברה בקרין.

DDN

New member
קרמון גם הדמות

האהובה עליי. רייסטלין לא (הולך לפינה ומקיא בשקט)

גמדים מה זה לא ברור?

אין כמו גמדים! חרוצים,חזקים (בעיקר בידיים),פיקחים (תמיד מעין פארנוידים שמישו מנסה לרמות אותם ) , נמוכים,יודעים לשתות ולאכול טוב! הגמד

אין

אין גזע שאהוב עלי במיוחד. מה שכן- אני אוהב שילובים, למשל חצי אלף: שילוב הכוח האנושי עם המחשבה והגמישות האלפיים, לשמל תניס. עוד דוגמא: חצי קנדר- שילוב הכוח האנושי עם התחכום והרוח החופשית והכישורים המיוחדים של הקנדרים. בכל מקרה הדמות האהובה עלי הוא תניס...אחרי רייסטלין כמובן.

Palass

New member
הגמישות האלפית?!

שמעתי פעם ממישהו למה הגזע המעודף עלו הוא בני-אדם. הוא אמר שבעצם, כל התכונות של הגזעים זה לקיחה של תכונות של בני אדם - והקצנה שלהן. כך, כשאתה משחק בן-אדם אתה יכול לתת לו תכונות של גמד: בן אדם עקשן ביותר במקרה אחד אבל יום אח"כ אתה יכול לשנות את התכונה הזאת. אצל בני אדם התכונות הן הפכפכות. לא קבועות. אבל עם זה גמד. לא תוכל לשנות שום דבר - כי עקשנות זה המהות של הגמד. זה אביטיפוס.

Drow elF

New member
drow elfs!!! duhhh

or in another name: dark elfs in dragonlance: elfs who becomes evil in forgotten realms: elfs who were forced to live in the underground and their skin is black... dalamar in dragonlance or drizzt in forgotten realms... p.s: i love the drows in the forgotten realms but i like them to in dragonlance

למעלה