סיקור פרק 16

תודה על הפוסט

האמת שחיפשתי וחיפשתי עכשיו מידע האם באמת שרפו חזיות, ולא מצאתי משהו בדוק. אולי זו סתם אגדה. תמיד אמרו שזה מה שעשתה התנועה הפמיניסטית.

OOOO0

New member
../images/Emo92.gif

כן, זו סתם אגדה. מיתוס שנולד כתוצאה מההפגנה ההיא בשנת 1968.

Imai

New member
אצלי הייתה מרצה נשית ודי בסדר

והמתרגלת בכלל אדם מקסים, מכירה אותה גם מקורסים אחרים. הקורס עצמו היה מאוד מעניין, חושף אותך לדברים שלא חושבים עליהם יותר מדי ביומיום, ובכלל אני חושבת שהדגש של הקורס היה מתן כבוד לאישה ולייחודיות שלה, וכן לעלות סימני שאלה על ההתנהגות שנתפסת גברית. אבל כל אחד ומה שטוב לו, וגם זה מאוד תלוי במרצה כמובן.

מתן כבוד מאוד קשה ללמד בקורס

אם זה לא קיים אצל האדם עצמו בבסיסו, אז כלום לא יעזור. והעניין הוא שנשים נחשבו לאורך הדורות "מיוחדות", הן לחיוב והן לשלילה, ואני לא רוצה להיות מיוחדת, אני רוצה להיות אדם מוערך באשר אני מי שאני ולא בגלל היוותי אשה. ואני חושבת שנשים תמיד נחשבו נחותות, ואזכיר רק את הפרשי השכר, בעייה עצומה עד היום.

mika32

New member
הגזמת לגמרי בקשר לחנוך

וחוץ מזה מה רע לגבי לשחות עם הזרם? בשלב הזה של המשחק לחנוך ולהדס זה הכי מתאים הם נמצאים במקום נוח למה לשנות את זה ? אגב תמוהה ההערה שלך לגבי פירוש המושג "הומו"

אורישקי

New member
למה לשנת את זה?

כי תסכים איתי שבמקרה של חנוך בגלל שכולם כל כך מעריכים את המקרה שלו אז אף בן אדם עם קצת שכל בראש לא ייקח אותו לגמר והוא צריך לקלוט את זה ולהתחיל לפעול. ובמקרה של הדס.היא אולי יכולהל הגיע לגמר אבל כשהיא פשוט נגררת שם אין סיכוי שהיא תקבל קולות לטובתה.כי רוב המתמודדים כבר לא מצביעים על פי רגשות אישיים וראו את זה בגמר של העונה הקודמת כבר.

yellow38

New member
השנה יש מושבעים אחרים

ומי יודע לפי מה הם יצביעו ? הדס אולי נגררת אבל היא עשתה מהלך שהציל אותה מהדחה ושלח את יעל הביתה ואולי היא תעשה עוד מהלך בעתיד. יש עוד הרבה פרקים.

השורד

New member
לפי הסטוריה של המון עונות באמריקאית -

נדיר שהרגש גובר על השכל. תמיד יש מושבעים יוצאי דופן, אבל הרוב בוחר במי ששיחק יותר טוב, גם אם תקע להם סכין בגב וסובב אותה.

yellow38

New member
יכול להיות שאתה צודק אבל זה לא משנה לי

לגבי העונה הזאת, כי בעונה הזאת אני כן אוהב את האסטרטגים ולא מפריע לי שהם יזכו.

yellow38

New member
אז בכול העונות בגירסה האמריקאית

המושבעים הצביעו למי שהיה הכי אסטרטג ?

אורישקי

New member
רק בעונות 4,8,11,17 המנצח זכה רק בגלל ש

שנאו את המתמודד השני כי הוא יותר בגד מהאחרים.יש גם עונות כמו עונה 9 שההצבעה הייתה מלווה ברגשות אבל בסופו של דבר המנצח גם היה ראוי.

4 עונות מתוך 18 זה מעט ../images/Emo233.gif

זה 22%. אם מחשיבים את זה כציון בלימודים, יוצא שאם אתה נגד אסטרטגיה אתה מקבל ציון מאוד מאוד נמוך.

yellow38

New member
חשבתי שאולי זה 0%

כבר חששתי שבכול 17 העונות בלי יוצא מהכלל זכו האסטרטגים. דרך אגב, זה לא מפריע לי שאסטרטג יזכה אבל תלוי באיזה עונה. בעונה הקודמת (הישראלית) לא רציתי שהאסטרטגים יזכו, אבל בעונה הזאת לא אכפת לי שאסטרטג יזכה.

השורד

New member
ממש לא (../images/Emo58.gif לעונות אמריקאיות)

בעונה 4 - ממש לא. וספיה שיחקה שם הכי טוב והיתה חרא של בן אדם - ובכל זאת ניצחה. לא רק זה, היא ניצחה בגמר את הבלונדינית המתוקה נליה. בעונה 8 - רוב ואמבר פעלו כמעט לחלוטין כיחידה אחת. כך שזה לא משנה מי ניצח, אין כאן שחקן טוב יותר או פחות בעיני המושבעים. עונה 11 - דאני לא הבריקה, אבל בטח היתה יותר חכמה מסטפאני. עונה 17 - בוב ניצח בצדק את שוגר המעצבנת והילדותית, ואת סוזי שנגררה לשם. בכל העונות שציינת האסטרטג ניצח.

אורישקי

New member
|ספוירל|לא נכון

בעונה 4 מי ששיחקה הכי טוב הייתה קאתי שהקימה את הברית ושלטה בה בכל מצב.וספיה סתם רכבה לה על הגב והמושבעים הרבה יותר חיבבו אותה מאת נלייה גם כי נלייה בגדה בהם וגם כי נלייה עיצבנה אותם.הם ממש ידרדו על שתיהן בגמר אבל בייחוד על נלייה. בעונה 8-אמבר די רכבה על הגב שלו.אם הוא לא היה משכנע את לקס להדיח את ג'רי ולא היה מסכסכך בין טום ורופרט בפיינל 5 היא לא הייתה שם.ולמרות זאת המושבעים שנאו אותו יותר ממנה. בעונה 11 סטפני שלטה במשחק לגמרי אסטרטגית.דני עוד בסדר אבל המכירה הפומבית ממש עזרה לה והניצחון שלה היה בגלל הטימטום של רייף והחסינות שלה. בעונה 17-בוב לא היה שחקן אסטרטג.הוא היה שחקן משימות נחמד ולא יותר.שוגר שלטה שם אמנם אבל שיחקה כדי להפסיד ועשתה טעויות רבות.דווקא לגבי סוזי-המון אנשים שיודעים מה הלך שם אומרים שסוזי סתם קיבלה עריכה של זאתי שלא עושה כלום במשחק אבל היא די הייתה טובה במשחק והניצחון בעצם היה ברור מראש כי ברית הבצל המפגרת שנאה את כל חמישית פאנג.

השורד

New member
מגיב ../images/Emo58.gif

עונה 4 - וספיה לא רכבה על אף אחד. היא תמיד היתה בברית מסוימת, ובעיתוי המושלם קפצה לברית אחרת. קאת'י עשתה שגיאה פטאלית שהביאה להדחתה (להפסיד את החסינות האחרונה ולסמוך על וספיה שתיקח אותה לגמר). ובעונת האולסטארז קאת'י שיחקה גרוע למיטב זכרוני. עונה 8 - אמבר היתה יועצת הסתרים של רוב. הוא התייעץ איתה תמיד, ולפעמים עשה את מה שהיא אומרת. הוא היה החייל, אבל את המהלכים קשה להגיד מי הגה. אולי אפילו לה היה יותר משקל בהחלטות, לך תדע. עונה 11 - סטאפני שלטה במשחק אסטרטגית??? ממש לא. לדאני היה גם המון מזל, ורוב העונה היא נגררה אחרי אחרים. אבל סטאפני היתה טיפשה וגם לה היה המון מזל. עונה 17 - ברית הבצל? תזכיר לי? בכל מקרה, בוב היה אחלה שחקן. עם בובות החסינות המדומות שגילף... הוא לא היה מגדולי האסטרטגים אבל בטח עדיף על שוגר הצדקנית. לגבי ההיספאנית - אולי אתה צודק.

NP16

New member
אתה ראית את אותה תכנית?../images/Emo58.gif

קאת'י ממש לא הפסידה בכוונה את החסינות האחרונה. בקשר לאמבר ורוב,זה לא משנה מה אנחנו חושבים, גם עיוור וחירש יודע שהמושבעים שנאו את רוב מריאנו והצביעו לאמבר נגדו. (או לפחות הקולות החשובים, שי-אן למשל כן הצביעה לאמבר ממחשבה כמוך) כמו שגם, לאמשנה מה חושבים על דני וסטפני, יש לי הרבה מה לומר אבל נעזוב את זה, המושבעים פשוט שנאו את סטפני- נגיד לידיה,ג'יימי, ג'אד, פשוט היו מצביעים אולי לכל אחד שהיה מולה מתוך רגש בלבד.

למעלה