סיקור פרק 12

הישרדות הפילפינים=הישרדות המשעממת..

עד כה הישרדות הפיליפינים היא אכזבה גדולה.. 1. עד כה נטשו 3 מתמודדים ולא בגלל הדחה: איתן קריספל אביטל ונטלי. 2. כל פעם שהעלילה מתחילה לרקום עור וגידים מתרחש משהו שקוטע זאת, או הרכבת השבטים מחדש עם המודחים, או פרישת מתמודדים שהיוו לשון מאזניים לבריתות (נטלי). 3. עד כה לא נמצאה דמות דומיננטית שהצופים יכולים להזדהות או לשנוא (ע"ע דן מנו). 4. זיו שהיה בהתחלה ההבטחה הגדולה להוספת עניין לתוכנית הפך להיות משעמם, כאשר הגדיל לעשות כשאמר לנטלי בקול בוכה: " איך את עוזבת אותי ככה" אוי אוי אוי... בקיצור. לפעמים מומלץ להפקה להתערב ע"מ להוסיף עניין למשחק (ע"ע עונה ראשונה)..

פנומן 72

New member
אבל אבל אבל אבל

אפשר להגיד שאפו אחד ענק על ערבוב השבטים: משימת הרכבת הפאזל בשבוע שעבר הוכרעה על חודה של שניה. משימת הדגלים השבוע הוכרעה על חודה של עשירית שניה. ככה זה שמרכיבים שבטים בעלי כח זהה...

הישרדות זה לא משחק כדורגל

אני לא מחפש כאן שיוויון בין השבטים, אלא מהלכי אסטרטגיה, יצירת בריתות והפעלת מניפולציות.. ואת זה אין ואם כבר מתחיל לצוץ משהו, אז הוא נקטע וחבל, כי זה מה שנותן עניין למשחק. אגב, מעניין אם ההפקה אמרה לנטלי שזה שהיא פורשת, לא אומר שהיא חוזרת הביתה אלא ממתינה בכפר המודחים עד לסיום המשחק. כי אם לא אז כולם יצאו פה פארשים..

השורד

New member
מה אני אגיד לך, בעונה הראשונה היתה אסטרטגיה

מרתקת. מהלכים יפים כמו העברת דן מנו שבט והענקת חסינות אוטומטית, אתגר ריקוד מטופש שהפך את יחסי הכוחות בהעניקו כוח משולש... בעונה הראשונה היה אסטרטג אחד "מוצלח". קראו לו ההפקה. אם אתה רוצה עוד הצגה כמו בהישרדות 1, לך לתיאטרון ואל תצפה.

Aקראי

New member
למה אני לא מסכים

כשההפקה מתערבת זו בדיוק הדרך להבריח צופים. בעונה הראשונה הצופים גילו מספיק עניין עוד לפני שלב ההתערבות, אבל בעקבות ההתערבויות השקופות והטיית המשחק לטובת משתתפים שההפקה חשבה שהם יורת מעניינים מאלה שהובילו, הצופים ברחו ולא צפו בעונה השניה. כן, בניגוד למה שההפקה חשבה - הצופים קלטו את ההתערבות. איזו הבטחה גדולה היה זיו? איזה ענין הוא היה אמור להוסיף? הוא דווקא היה הדמות שהצופים עשויים לשנוא, ואכן רבים שונאים אותו. אבל זה עדיין לא שווה את העניין.

EnglandHooligan

New member
תגובה .

לגבי ליעד אתה צודק בכל מילה שאתה אומר עליה ,ברור שליעד חופרת לעצמה קבר עמוק מאוד ,היא לא שמה לב לדברים שהיא עושה ולא משחק את המשחק חברתית עם האנשים החזקים כרגע בשבט שהיא אמורה לדבוק בהם . כל הקטע הזה עם טום וליעד די שעשע אותי ,על כל הנושא של האוכל של ליעד ,ליעד דיברה אל טום כאילו היא הייתה במשחק מיומו הראשון וטום הגיע רק הרגע מאי המודחים ולא מכיר אף אחד מהשבט כולל השבט השני. אז כן ליעד הייתה על הגריל בתחילת הפרק,אבל אהבה הגדולה של אוהד אליה (מאיזשהי סיבה לא ברורה),מעוורת אותו והוא מנסה בכל כוחו לשנות את ההחלטה של טל ירוק וטום. קשה לי להבין איך טל ירוק וטום מנסים לעשות ברית עם אוהד שתמשך לאורך זמן,אוהד הוא החוליה החלשה בברית,הוא לא יציב,ולא עומד במילה שלו ,כמו שזיו נוהג להגיד ברית זה ברית !,ומעניין אותי איך אוהד היה מתנהג אם בסוף היו מצביעים לליעד,אני בספק אם הוא היה מצביע לה. טלכו אמנם היה יכול להיות אדם חמישי,אך זה מראה שאולי הוא עשה טעות ,אך הוא נשאר נאמן להחלטה שלו לא להצביע לליעד,ובעצם שם את עצמו בסכנה. טלכו ידע בוודאות שהוא להיות תיקו כנראה היום כי הוא נמצא בברית עם 2 אנשים שאין להם מה להפסיד כרגע (זיו ונטלי). ולראות מה יקרה מזה,האם משהו יעבור צד מהשבט השני או לראות מה התוצאות של תיקו.. בכל מקרה לכל אחת מהבריתות היה סיכוי של 50 50 להרוויח את השליטה בשבט,במידה וטלכו כן היה מנצח,אני מאמין שאביגיל ואפילו טום היו הבאים בתור .. אבל אז הגיע נטלי ובעצם גמרה את הסיפור עוד לפני שהוא התחיל בשביל טלכו ,ליעד ואני מקווה מאוד שלא מצדו של זיו !,ההחלטה של נטלי הייתה בעצם גורלית,והייתם יכולים לראות מצד אחד את הפרצוף "העצוב" של אביגיל ומצד שני את החיוך מאוזן לאוזן של טום. זיו שוב פעם בקטע מרגש שלא היה מבייש שום מועמדות באוסקר :). האם הבלאגן רק התחיל ?,את זה נגלה בקרוב ...

billc

New member
טלכו הבין שאם הוא מצטרף לברית

הוא יהיה גלגל חמישי (לפי דבריו) זאת אומרת בטווח הקצר זה ישמור אותו במשחק..אבל ברגע שהם ישארו חמישיה הם ידיחו אותו לעומת הברית החדשה שלו שהוא כביכול "המנהיג" והכי בטוח בברית הזאת לרוע מזלו נטלי פרשה..ודפקה את התכנונים עכשיו בשבט המצב 4-3 לרעת טלכו ההיגיון היה אומר שעדיין יש סיכוי לצרף את צ'פופו לברית אבל מהפרומו נראה שדווקא טלכו מנסה ללכלך על ציפופו כידי ליצור בלגנים העתיד של טלכו כרגע לא נראה וורוד

monni1234

New member
נכון

ויש אולי עוד סיבה וזה שאולי טלכו מקווה שכשיהיה את האיחוד אז בשלב הראשון שי והחבורה שלו לא יפנו את החצים לעבר המחנה שזיו נמצא בו. בפרומו של "בפרק הבא" היה אפשר לראות שאוהד וטלכו כועסים אחד על השני, אז כנראה שטלכו בצרות. מצד שני אולי בכוונה שמו את הקטע הזה, כדי להטעות את הצופים שיחשבו שלטלכו אין הרבה סיכוי להשאר. בכול מקרה הכול תלוי באוהד. אוהד הוא פוטנציאל לזיגזוג בגלל הקשר שלו עם ליעד. אולי הריב של אוהד עם טלכו לא היה אמיתי וזה היה כדי להטעות את טל ירוק ? ואולי אוהד וטלכו רבו אבל אחר כך השלימו ואוהד בחר בכול זאת לעבור למחנה של טלכו בגלל ליעד ? ואולי הודיעו שהחביאו פסלון חסינות וטלכו ימצא את זה ? על כך ועוד בפרק של "השרדות"

omer719

New member
שוב אתה לא מפספס בכלום.

ממש קולע לדיעה שלי
כיף לקרוא

למעלה