תגובה .
לגבי ליעד אתה צודק בכל מילה שאתה אומר עליה ,ברור שליעד חופרת לעצמה קבר עמוק מאוד ,היא לא שמה לב לדברים שהיא עושה ולא משחק את המשחק חברתית עם האנשים החזקים כרגע בשבט שהיא אמורה לדבוק בהם . כל הקטע הזה עם טום וליעד די שעשע אותי ,על כל הנושא של האוכל של ליעד ,ליעד דיברה אל טום כאילו היא הייתה במשחק מיומו הראשון וטום הגיע רק הרגע מאי המודחים ולא מכיר אף אחד מהשבט כולל השבט השני. אז כן ליעד הייתה על הגריל בתחילת הפרק,אבל אהבה הגדולה של אוהד אליה (מאיזשהי סיבה לא ברורה),מעוורת אותו והוא מנסה בכל כוחו לשנות את ההחלטה של טל ירוק וטום. קשה לי להבין איך טל ירוק וטום מנסים לעשות ברית עם אוהד שתמשך לאורך זמן,אוהד הוא החוליה החלשה בברית,הוא לא יציב,ולא עומד במילה שלו ,כמו שזיו נוהג להגיד ברית זה ברית !,ומעניין אותי איך אוהד היה מתנהג אם בסוף היו מצביעים לליעד,אני בספק אם הוא היה מצביע לה. טלכו אמנם היה יכול להיות אדם חמישי,אך זה מראה שאולי הוא עשה טעות ,אך הוא נשאר נאמן להחלטה שלו לא להצביע לליעד,ובעצם שם את עצמו בסכנה. טלכו ידע בוודאות שהוא להיות תיקו כנראה היום כי הוא נמצא בברית עם 2 אנשים שאין להם מה להפסיד כרגע (זיו ונטלי). ולראות מה יקרה מזה,האם משהו יעבור צד מהשבט השני או לראות מה התוצאות של תיקו.. בכל מקרה לכל אחת מהבריתות היה סיכוי של 50 50 להרוויח את השליטה בשבט,במידה וטלכו כן היה מנצח,אני מאמין שאביגיל ואפילו טום היו הבאים בתור .. אבל אז הגיע נטלי ובעצם גמרה את הסיפור עוד לפני שהוא התחיל בשביל טלכו ,ליעד ואני מקווה מאוד שלא מצדו של זיו !,ההחלטה של נטלי הייתה בעצם גורלית,והייתם יכולים לראות מצד אחד את הפרצוף "העצוב" של אביגיל ומצד שני את החיוך מאוזן לאוזן של טום. זיו שוב פעם בקטע מרגש שלא היה מבייש שום מועמדות באוסקר

. האם הבלאגן רק התחיל ?,את זה נגלה בקרוב ...