סיקור הופעה?

bs315

New member
סיקור הופעה?

נו, חשבתי לנסות פעם אחת. סיקור ההופעה במסיבת סוף השנה של אוניברסיטת תל-אביב. נו, אתם יודעים איך זה הופעות של ברי סחרוף באוניברסיטאות. במסגרת ימי סטודנט, בעיקר. דופקים שעה או פחות של כמה שירים מיינסטרימים, והולכים הביתה. אבל זה היה קצת שונה הפעם. ברי סחרוף לא היה "עוד מופע" הפעם. הוא היה האטרקציה העיקרית. הוסיפו לזה את העובדה שכרטיס לאנשים שהם לא סטודנטים עלה כ- 70 שקל, וקיבלתם את הלך הרוח הכללי שהיה לי ולחברים שלי בדרך לשם: כדאי לו מאוד שהוא ידפוק הופעה לא נורמלית... אפילו מזג האוויר החליט לעשות לנו ג'סטה לקראת ההופעה. השרב נשבר, הגשם שהתחיל לרדת לאחר שבירת השרב החליט שנמאס לו קצת לפני השקיעה, ומזג האוויר היה קריר ונעים. כשהגענו למקום (באיחור קל - ההופעה היתה אמורה להתחיל ב- 21:00, הגענו בערך ב- 21:30) המדשאה מול הבמה היתה כבר מוצפת באנשים. נו, אז נדחסנו פנימה, והגענו בדיוק בזמן לתחילת ההופעה. ההופעה עצמה כללה בעיקר שירים מיינסטרימים, אבל היו כמה הפתעות. ברי התחיל עם "סרט" והמשיך אחר כך ל"עיר של קיץ" לפני שהוא בחר לעבור לדברים המעט-מוכרים יותר. רשימת השירים כוללת את "מונסון", "נכנע לך", "עבדים", "כמעיין המתבגר", "לב שלם", "כמה יוסי" הפנטסטי, "בואי הביתה", ועוד כמה שירים שאני בטח לא זוכר. לא בהכרח בסדר הזה. ואז הוא ירד מהבמה. הצצתי בשעון. עברה רק שעה. החלפתי כמה משפטים על כך ש"נו, הוא לא רציני, הוא לא מפסיק עכשיו". ואז הוא חזר. כשהוא חזר, הוא דאג להפתיע אותי עם "אמונה עיוורת" (ממתי הוא מנגן את זה בהופעות?) בביצוע די סטנדרטי, ואז הוא עבר לשיר מפתיע פחות ("לחץ"), אבל עם אחלה ביצוע. אז באמת שקשה לי להתלונן. קצת אחר כך הוא ירד עוד פעם, ועלה עוד פעם במטרה לסגור עם ביצוע מעולה ל"חלליות". בסופו של דבר? לא, זאת לא הופעה בבארבי. ההופעה נמשכה רק שעה וחצי, ושירים כמו "עיר מקלט" בלטו בהעדרם. אבל נו, שאני אתלונן? היתה אחלה הופעה. במיוחד אם אתם סטודנטים באוניברסיטת תל-אביב. במקרה הזה, היא עלתה רק 25 שקל.

ענת1986

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo39.gifברוך הבא עידן../images/Emo8.gif../images/Emo11.gif../images/Emo20.gif

שמחה שנהנית בהופעה...
רק מקריאה של הסיקור הרגשתי שאני שם גם
שיהיה לך המשך יום נעים!

bs315

New member
ברוך הבא? ../images/Emo13.gif

אני כאן כבר הרבה זמן. שאלי את המנהל.

crazy M

New member
../images/Emo9.gif

אני תומכת.. ענתי- עידן כבר הרבה זמן בפורום רק שבקושי רואים אותו.. ואולי זו ההזדמנות שלך לחזור לתפקוד פעיל יותר??

bs315

New member
too many forums, too little time...

אבל גם אם אני לא מגיב פה, אני קורא את ההודעות החדשות כל יום. אני מבטיח.

crazy M

New member
לא מספיק לי..

תפגין קצת יותר נוכחות.. אגב, ראית את החידון החדש של הפורום שלי ושל ג'יבה?

ענת1986

New member
אופס.... ../images/Emo9.gif

מצטערת על זה... פשוט לא ראיתי אותך פה הרבה זמן... לא אשמתי
מקווה שהמצב ישתנה מעכשיו...
הייתי שמחה לראותך פה יותר...

למעלה