אלה גם השאלות שלי
האמת שחשבתי לעזוב את העבודה אבל אחרי אתמול אני כבר לא יודעת מרגישה כאילו אני לא אמצא שום דבר אחרי יחס כזה... אף אחד לא אמר שלי שום דבר היום, אני מקווה שבינתיים לא יגידו לי כלום, כי אין עבודה, אין שפה, קשה, קשה... (נכון שכחתם???
) בחוזה העבודה שלי מבחינת הביטוח אני חייבת למסור פרטים על כל שינוי בריאותי שעובר עלי מבחינת ביטוח ואם זה פוגע בעבודה שלי .. אז כן זו שאלה שלפי דעתי באמת כדאי לעלות- אולי לדבר עם מעסיקים - אפילו שידברו איתנו באופן אנונימי- מה הם חושבים ומה יעשו אם ישמעו דבר כזה א. כשמעביד שלהם מודיע להם ב. כשמגיע אליהם מישהו שרוצה לעבוד אצלהם. צריך להעלות את המודעות, אני חולה בזה מעט זמן וכבר מרגישה את זה מעניין מה אתם החולים היותר מודעים למצב יודעים? אני יודעת שיש לי חברה שלא מודיעה לכל עבודה כלשהי ולימודים,גם מפחד וגם כי היא חושבת שהיא לא חייבת מתייחסת לזה בתור מובן מאליו לא משו שצרי להפריע לה (אצלה זה קורה בלילה) זהו איפה עשית איאיג'י???
האמת שחשבתי לעזוב את העבודה אבל אחרי אתמול אני כבר לא יודעת מרגישה כאילו אני לא אמצא שום דבר אחרי יחס כזה... אף אחד לא אמר שלי שום דבר היום, אני מקווה שבינתיים לא יגידו לי כלום, כי אין עבודה, אין שפה, קשה, קשה... (נכון שכחתם???