סיפרתי לעבודה שלי

סיפרתי לעבודה שלי

והמנהלת הישירה (שמודעת ל- מה זה) הרגיעה אותי ושאלה אם מבחינתי זה בסדר להמשיך לעבוד (בגלל שיש קצת לחץ שם..) אמרתי לה שכן והכל בסדר וזהו... היא אמרה שהיא חייבת לסםר למנהל שלה מבחינת ביטוח ודברים כאלה (זה גם כתוב לי בחוזה שאני חייבת לעדכן) ואמרתי - בסדר. עכשיו, הייתי צריכה לתת לאחראית כוח אדם שלנו את האישור מחלה שלי (ועוד משו שהמנהלת נתנה לי) אז המשכתי בדרכי ופתאום היה לי טלפון (אני עובדת בשיחות נכנסות במתב) אז דברתי בערך רבע שעה ואח"כ הלכתי לאחראית. כשהגעתי ראיתי את המנהל (שהמנהלת רצתה לספר לו) והוא הסתכל עלי במבט מוזר ואמר שלום. הוא המשיך לדבר עם הרכזת בקודים והיא אמרה לו משו כמו "אי אפשר לפטר בגלל שיש לה... טוב נדבר אח"כ" וכל מני דברים כאלה שהבנתי שזו אני. לא שאני ממש רוצה להמשיך לעבוד שם זה סתם ביאס כי אם זה היחס שאני מקבלת בעבודה שאני עובדת בה חצי שנה זה מגעיל מה שכן אני לא יודעת אם אצליח לקבל עבודות בכלל.... אה וגם עשיתי עוד איאיג'י היום.. תוצאות ברביעי הבא :)

L i l o s h

New member
היי שוש

לפני הכל, את בטוחה ששמעת אותם אומרים את הדברים האלו במפורש? אני לא באה לומר שלא שמעת נכון חלילה,אלא רק אם את בטוחה שזה מה שנאמר בשיחתם? ואולי "השלום" של המנהל שנילווה ב"במבט המוזר" ,הוא ה"שלום" הרגיל שלו ולך הוא נראה מוזר פתאום? מה שאני מנסה להגיד זה שלא שמעתי שפיטרו מישהו בגלל שהוא חולה אפילפסיה (לא עד כמה שידוע לי) . אימי עובדת בהוסטל שבו מתגורר דייר החולה באפילפסיה ועובד כבר שנתיים באותו מקום עבודה וכולם מודעים לכך שהוא חולה ועובדה זו לא מפריעה למעסיקיו ועמיתיו לעבודה. את אינך מוגבלת ואת יכולה לעבוד כרגיל. במידה ועובדה זו השפיעה על מעסיקייך זה מעיד על בורותם ותו לא. המשיכי בעבודתך כרגיל, תהיי שלמה עם עצמך תמשיכי בחייך ואל תבזבזי זמן יקר במחשבות מיותרות על הבוס שלך או המנהלת .

L i l o s h

New member
ודרך אגב,

באמת נראה לך שכל חולה אפילפסיה מובטל? אני מכירה אנשים עם מחלות לא עלינו ומגבלות יותר קשות והם מנהלים חיים שגרתיים לגמרי ועובדים.

L i l o s h

New member
סליחה שאני משתמשת לך באשכול...

אבל רציתי להגיד לכולם שחברי היום אמור ללכת לנוירולוג ומה שהסברתי לו זה שהוא צריך רק לבקש ממנו הפנייה לאפליטולוג (אמרתי את זה טוב?...) בכל אופן,עד כאן הבנתי ,אבל מה הלאה? בקופ"ח לטענתו לא שמעו על המושג הזה ,אז האם הרופא כבר יפנה אותו למישהו מסויים או שהוא צריך לחפש אחד כזה? תודה

L i l o s h

New member
חזרנו מהנוירולוג

אני המתנתי מחוץ לקופ"ח, וכשהוא סיים ושאלתי אם קיבל הפנייה,הוא טען שאותו נוירולוג אמר לו שהוא אפילפטולוג בעצמו. זה הגיוני? כי בקופ"ח טענו שלא שמעו על אחד כזה .הוא הסביר לי שנקבע לו תור לשבוע הבא ולא על מנת להיבדק כי בדיקת הדם מספיקה. בכל אופן לא נותר לי אלא להאמין לו למרות שהוא תמיד מחרטט אותי ואם לא הייתי מקרצצת עליו הוא מבחינתו לא היה טורח להזמין תור שלא לדבר על להיבדק. אבל אני שואלת אתכם, מה תפקידו של הנוירולוג/אפילפטולוג? איזו בדיקות מקיימים אצל אותו רופא? ואם חברי לא היה המון זמן בבדיקות מן הסתם שבדיקת דם בלבד מספיקה,נכון?

qt1

New member
היי לילושקה../images/Emo23.gif

כדי לדעת אם הנוירולוג שבדק אותו הוא אכן אפילפטולוג , תתקשרו מחר לאי"ל באזור מגוריכם , תשאלו את העו"ס שישיב לטלפון אם הד"ר הנ"ל הוא אפילפטולוג , במידה ולא , קיבעו תור לאפילפטולוג ויש לכם גם עילה לבלאגן , אני בכוונה לא כותבת רשלנות רפואית... תפקידו של האפילפטולוג הוא להתאים תרופות למי שסובל מאפילפסיה , זו ההתמחות שלי למיטב הבנתי הדלה...היה כתוב כאן איפושהו באחד השרשורים שאפשר להמשיך את הטיפול אצל נוירולוג , אני באופן אישי לא חושבת שזה נכון , לדעתי אפילפטולוג צריך לטפל באפילפסיה ולנוירולוג יש תחומים רבים אחרים ,יש סיבה לכך שלכל תחום ברפואה רופא אחר. זו דעתי האישית ואני לדוגמא נלחמת כבר המון זמן כדי להגיע לאפילפטולוג ולא לנוירולוג , וכן , ניסו "למכור" לי לפחות 3 נוירולוגים "מצוינים" טלפון אחד לאי"ל גרם לי להבין שלא מדובר באפילפטולוג , בסוף מצאתי אפילפטולוג עם תור לאוגוסט!!! הצלחתי להקדים ליוני אבל עדיין ,יש לי תור לפרופ' נויפלד וקופ"ח כללית לא מכירים בזכות שלי לראות אפילפטולוגית. אין לי כוונה לוותר ואני אפעל בצינורות המקובלים , מחר אני אדע מה קורה עם העניין. בקשר לבדיקות , יש EEG , MRI,CT זה תלוי בכמה התקפים יש לחבר שלך וכמה יסודי הרופא. בדיקות דם עושים כדי לבדוק את רמת התרופה בדם , אני לא יודעת אם בכל תרופה אני כן יודעת שאנשים שנוטלים דפאלפט כן לעשות בדיקת תרופה בדם בערך כל חצי שנה , קופ"ח לא ממש מקפידים והרישום צריך להיות של מי שסובל מאפילפסיה אחרת לא יקבל הפניה לבדיקה וחבל... מקווה שהשבתי לשאלותיך ומאחלת איזון מהיר לחבר

L i l o s h

New member
את כזאת qt!

תודה לך על הסבלנות-אין כמוך! רק לא הבנתי משהו אחד בכל העניין... אז בפעם המי יודע כמה EEGזו "הבדיקה המסוכנת" עם הקרינה? או שלמעשה הCT זו הבדיקה "המסוכנת"? איזו בדיקה עושים פעם בחצי שנה ואיזו פעם בחיים?... בתקווה שאני סופסופ אקלוט..., לילוש

qt1

New member
דייייייייייי תמשיכי ../images/Emo8.gif../images/Emo9.gif

EEG לא מסוכנת לילושקה , אם אני לא טועה ה CT היא "המסוכנת"... פעם בחצי שנה רמת תרופה בדם , אבל לא לכל אחד, תלוי באיזה תרופות מדובר אם אינני טועה ופעם בחיים? אולי ה CT? נדמה לי שאני לא טועה ולא מטעה ומקווה שיבוא מישהו ויבהיר עניינים , בכל אופן תשאלי כמה שבא לך. בשביל זה אנחנו פה , שכחת?

L i l o s h

New member
נראה לך ששכחתי???

אחרת איך את מסבירה את העובדה שאני כל היום שורצת פה?.... תודה,שוב.

L i l o s h

New member
דרך אגב,

בוא נראה אם הבנתי נכון MRIו CT עושים פעם ב...וEEG פעם בכמה חודשים.נכון?

L i l o s h

New member
הכנתי שיעורי בית - תבדקו אותי ../images/Emo127.gif|X

ליקטתי את כל המידע שסיפקת לי מההתחלה ועד היום,בוא נראה אם אני "שולטת בחומר"... מינון תרופות : רק הנוירולוג מוסמך לקבוע האם להוריד את המינון או להעלות וכמובן זה תלוי בכמות ההתקפים כך גם לגבי החלפת תרופה,רק הנוירולוג מוסמך לקבוע אם להחליף תרופה. ניטור תרופה בדם: בדיקת דם הבודקת את רמת התרופה בדם האם היא נמוכה או גבוהה (אם היא נמוכה יש חשש שהחולה מתרשל בנטילת התרופות דבר שעשוי לגרום להתקפים )ואת הבדיקה עושים אחת לכמה חודשים וזו בדיקה חשובה. כמו כן,בדיקות דם לתקפודי כבד אינם נותנים פתרון לשאלה האם להוריד מינון אלא רק כיצד הכבד מתפקד למרות נטילת התרופות, לכן רצוי לעשות בדיקות דם מקיפות - הרבה יותר מאשר רק תפקודי כבד. צריך לדעת מה רמת התרופה בדם ומצב בריאותי כללי EEG: בדיקה שעושים לחולי אפילפסיה על מנת לבדוק את הפעילות החשמלית של המוח,בדיקה זו נעשת אחת לכמה חודשים אם החולה מאוזן, אם החולה אינו מאוזן ולא מגיב לתרופות בכלל מבצעים בדיקה זו אחת לכמה שבועות. MRI או CT : מבצעים לחולים עם אפילפסיה קשה,בדיקות אלה נורא מדוייקות ומסוגלות לתת תמונה כללית על מצב המוח,{לפעמים לצורך ניתוח,לפעמים לבדוק היכן בדיוק מתקמקת האפילפסיה,ישנם כמה מוקדים במוח ולפי כך כמה סוגי אפילפסיה} ואני מניחה שאלו הן הבדיקות "המסוכנות"? (עם הקרינה משהו?..., הבנתי שנכנסים למעין מחילה?...) נו, איך אני?

qt1

New member
../images/Emo45.gif קולהכבוד ../images/Emo24.gif

נראה לי שטעית רק לגבי רמת תרופה נמוכה בדם , אצלי למשל הכל בסדר , אני לא מתרשלת (מאיפה המילה הזו? את אחרי צבא או משו?
) ולמרות זאת רמת התרופה בדם שלי נמוכה נכון להיום ולמרות זאת אני מרגישה בדיוק כמו לפני שנתיים ועם אותו מינון. עשית חתיכת עבודה הא? סחטיין פעמיים LOL

L i l o s h

New member
../images/Emo8.gif איך אני? תותחית או לא?...

ותודה על התיקון לגבי רמת התרופה בדם

המחיר קובע את כמות הבדיקות

המחיר של בדיקת E.E.G זול וזמין ולכן מרבים להשתמש בבדיקה הזו לעומת בדיקות אחרות יש בדיקות אחרות נוספות שכשיש צורך ייחודי משתמשים בהן.

L i l o s h

New member
באמת?

רגע, יש בדיקה מסויימת שעושים אותה פעם בחיים בגלל שהיא מאוד מסוכנת , לא? ואיזה בדיקות חובה לעשות כל תקופה מסויימת?

qt1

New member
../images/Emo101.gif שאלה לאי"ל../images/Emo70.gif../images/Emo53.gif

בכל פעם שאני לא אדע להשיב , אני אכתוב את ההודעה הזו וכך ידעו באי"ל שיש עבורם שאלה... סתם רעיון שנראה לי הגיוני... ממתינים לתשובתם האדיבה ביחד

qt1

New member
נצל"ש שאלה לאי"ל בקשר לשוש...

אם מפטרים את שוש לאחר תקופה של חצי שנה , האם יש לה עילה לתביעה? שוש מה כתוב בחוזה העבודה שלך? לגבי עבודות בכלל= המצב ממש ממש קשה גם בלי האפילפסיה ,אני חושבת שיהיה קשה למצוא עבודה שתקבל עם ידיעה שאנחנו סובלים מהמחלה ושיסלחו לי כל יפי הנפש , אני חושבת שזה פשוט מבחיל היחס הזה והבורות הזו, אני מרשה להם גם לא לכעוס...
ביום רביעי יש לי ראיון עבודה מאוד מאוד חשוב, אני לא חושבת שכדאי לי להגיד שיש לי אפילפסיה כי חבל לנסוע, ומה אם יש חוזה? לשקר? איפה זה מעמיד אותי מבחינת החוק? שמעתי לא אחת מאנשים שיודעים על הפורום שלדעתם לא צריך לדווח על אפילפסיה בשום מקום , גם לא בצבא , תראו לאיזה מצבים אנחנו מגיעים בגלל בורות
אני בכלל לא זוכרת איך זה התקף , למה אני צריכה להסתיר? אוףףףף. אה, גם אני עשיתי EEG היום , שוש , את הבחורה היפה שיצאה לפני?
שכחתי לקחת איתי כרטיסים של הפורום , יש לי מתפוז ושכחתי
,אני אשלח להם בדואר וגם אי"ל ישלחו.

למעלה