סיפרתי לאמא.

סיפרתי לאמא.

ובחיי שזו הייתה שיחת הא-מיניות הקשה והמפחידה שהייתה לי אי פעם. וגם הכי קצרה, באופן מפתיע. היא בכלל לא מאמינה שקיימת כזו נטייה. היא טוענת שבכל מקרה משהו כמו 3/4 מהנשים לא באמת חשות משיכה מינית, בטח שלא ברמה מורגשת, והן עדיין יכולות ליהנות מאקטים מיניים בלי שום בעיה ואין שום סיבה שגם אני לא. וניסיתי להסביר לה ש - א. זה לא נכון ואין שום הצדקה לסטטיסטיקה המעוותת שהיא הרגע הציגה בפניי. ב. גם ככה אין קשר מחייב בין הנאה מאקט מיני לבין משיכה מינית. סביר, אבל לא מחייב. והיא פשוט סרבה להשתכנע, לא משנה מה אמרתי! ואני באמת, באמת מנסה להבין גם את הצד שלה. כמה זה קשה לשמוע משהו כזה, כבר משתי בנות שלך. בעיקר כשהראשונה התחרטה פתאום אחרי שנה וגילתה שהיא כן מינית. אז מה הסיכוי שהשניה כן צודקת. והיא לא מבינה מאיזו פינה שטותית באינטרנט הקרצנו את התירוצים האלה לעצמנו ומה אני מבלבלת לה את השכל. והעיקר היא אומרת שהיא תתמוך בי במה שלא אעשה בחיי. אבל לא מאמינה לי שקיימת בכלל נטיה כזו. ומכריחה אותי לעשות בדיקה הורמונלית [אין בעיה, אני אעשה. זה רק יוכיח לה שאני נורמלית לחלוטין ושההצדקה היחידה היא שאני א-מינית, דאמט]. וכל פעם שאני רק מנסה לדבר איתה על הנושא מאז, או שאני צועקת או שאני בוכה. אני לא מצליחה, אני פשוט... לא מצליחה. עצות, מישהו? מי מכם סיפר להורים שלו? מה הם אמרו? באופן כללי, איך אתם מתמודדים עם תגובות כל כך סגורות ולא מאמינות?

Xylophone

New member
מוזר

"והן עדיין יכולות ליהנות מאקטים מיניים בלי שום בעיה ואין שום סיבה שגם אני לא." מוזר שאמא תרצה שהבת שלה תיהנה מאקטים מיניים, בדר"כ כלל אמהות מנסות לא לחשוב על החיים המיניים של בנותיהן ולהתחמק מהנושא ולהעדיף שהבת לא תקיים יחסי מין עד כמה שרק אפשר לדחות את זה. את רק בת 18-19, לא? מוזר שאמא שלך לא הרגישה הקלה. לא יודעת איך לעזור לך. אמא שלי בסדר גמור עם זה.

Xylophone

New member
בעצם יש לי הצעה

פשוט תמשיכי לעמוד על שלך! היא לא יכולה להכריח אותך להיפגש עם בנים ולקיים יחסי מין. כול פעם שהיא תשאל למה את לא יוצאת, פשוט תגידי- לא בא לי! בסופו של דבר היא תבין שאין טעם להיתעקש.

Berethor

New member
3/4 מהנשים זה נתון מעודד

אמא שלך פשוט מנסה לשכנע אותך להיות כמו כולם. היא רק רוצה שתמצאי בן זוג ככה זה. חוץ מזה נשים באמת יותר א-מיניות באופן כללי. אגב אם בת אחת התחרטה באמת שזה יגרום לה להטיל ספק בא-מיניות, אבל תסבירי לה שאת לא "צריכה". תגידי לה שאת כמו נזירה ואת לא רוצה מין.

אני מבינה שזה מתסכל

לתאר תחושה או חוייה שהיא מהותית לך לבן אדם שחשוב לך שיבין- והוא/היא לא מבין/ה. ואולי במיוחד אם מדובר באמא. אני מבינה שאת מרגישה שהיא מתכחשת למשהו שמרכזי בחיים שלך, בבחירות שלך, משהו שמגדיר אותך. אבל את צריכה לזכור שרב האנשים לא מודעים לקטגוריית הא-מיניות ולא מכירים אותה. אני שמעתי על "א-מיניות" לפני כשלוש שנים בתוכנית בוקר בערוץ 2, וזו הייתה הפעם היחידה ששמעתי עליה מחוץ לפורום הזה כאן. וידעתי על קיומו של הפורום כאן רק בגלל אותה תוכנית. אם זו קטגוריה לא מוכרת ולא מדוברת וכל כך זרה לחוויה האישית של הרבה גברים ונשים- לא פלא שקשה לאנשים להכיר בקיום א-מיניות. ואם תתמוך בך במה שלא תעשי בחייך- זה באמת העיקר. כלומר, את תבחרי את חייך בהתאם לא-מיניות שלך, והיא תקבל את החיים האלו, גם אם היא לא מבינה מה זאת א-מיניות- בכל מקרה, את הדבר החשוב קבלת. ואולי במשך הזמן היא תבין יותר. כי- אם את אומרת "אני א-מינית" את הופכת את התחושות שלך למגדיר זהות, כי זה מה שקטגוריות עושות, וזה מה שקטגוריית הא-מיניות עושה, וזה חשוב. אבל אם אמא שלך לא מכירה את הקטגוריה ולא מכירה זהות כזאת, יהיה לה, אולי, קל יותר לקבל את עדותך העצמית על תחושותייך או היעדרן, על מה שאת מרגישה או לא, ומתי וכו'. אם תגידי בהקשר זה "אני מרגישה כך וכך"- היא לא תגיד לך "לא נכון. את לא מרגישה ככה", אבל אם את אומרת "אני א-מינית"- זו כבר כותרת לא מוכרת. ואם היא מקבלת את הרגשתך ובחירתך בחיים שמתאימים לך- אז זה די טוב, היא בעצם מקבלת את הא-מיניות שלך, גם אם היא, כרגע, לא מקבלת א-מיניות בתור קטגוריה.

inbardaf

New member
נשמע שזה ממש מציק לך ומבאס

לצערי, אין לי מה לומר בכל מה שקשור להורים, כי לי אישית אין קשר אמיתי עם ההורים שלי. (כך שבטח לא טרחתי לספר להם. מצד שני אין לי בעיה לדבר עם אחותי ליד אמא שלי על הנושא, ואני יודעת שהיא הקשיבה. הם פשוט לא מעניינים אותי, כך שאין לי את הבעיה הזו.) לגבי חברים - היו לי כל מיני התנסויות. מי שהכיר אותי ממש מקרוב - זה ישר התחבר לו עם איך שהוא מכיר אותי, ולכן הוא לא הופתע וישר קיבל. השאר - מתקשים מאוד. אבל שוב, גם במקרה הזה לא ממש חשוב לי. כי בעצם מה זה משנה מה החברים שלך חושבים על הנושא? זה לא שהם דוחים אותי או חושבים שאני סוטה. הם פשוט מקשים לקבל שקיים דבר כזה ומנסים לשכנע אותי שאמירות הרגילות שהזכירו פה בפורום יותר מפעם. מקווה שיבתדר לך וזה לא יטריד אותך יותר. אני חושבת, שמה שאני הייתי עושה, זה לספר את זה וזהו. יותר לא להכנס לדיון על זה. לכי תעשי את הבדיקה כדי להרגיע אותה, ואח"כ פשוט תתיחסי לזה בתוך עצמך כאל עובדה גמורה שאין מה להתווכח איתה - גם לא עם אמא שלך. תנסי להרגיש שלמה עם עצמך וזה יוקרן כלפי חוץ.. מקווה.. בהצלחה!

inbardaf

New member
וואו, כמה טעויות..../images/Emo3.gif כל התיקונים בפנים..

הם פשוט *מתקשים לקבל שקיים דבר כזה ומנסים לשכנע אותי *באמירות הרגילות שהזכירו פה בפורום יותר מפעם. מקווה *שיסתדר לך וזה לא יטריד אותך יותר.

הלומהX

New member
שמעתי תאוריות כאלה

שרוב הנשים בעצם לא באמת נמשכות, אלא נהנות מהמשיכה אליהן. אבל הרבה נשים טוענות שזה לא נכון לגביהן.

queen helen

New member
../images/Emo24.gif

לי עדיין אין אומץ. החדשות הוטובות הן, שעכשיו אנחנו יכולים לקיים אצלך את המפגש!

p019

New member
משפחה וצרות אחרות

לאמא שלי מאוד קשה עם זה. הוא מעדיפה להדחיק. אני פשוט השלמתי אם זה. מה עוד אפשר לעשות? אני מבינה שהיא רק דועגת לי. ארבה יותר קל להיות כמו כולם. אבל זה לא נאים. כל המשפחה שלי בעייתית - גם אלו שמקבלים וגם מי שהיה רוצה לשנות אותי אם רק הייתי נותנת לו. אבל יש לי ארבה חברים שיודעים ומקבלים את זה בלי בעיה. חלק מהחברים שלי יודעים ומתעלמים. אבל יש לי 2 חברים שמקבלים את זה בדיוק כמו שהייתי רוצה. לא רק שהם מקבלים הם גם מתייחסים. זה מתבטה בדברים גדולים - כמו לשאול אותי על זה. אבל בעיקר בדברים קטנים במהלך שיחות. אי אפשר לבקש מאנשים יותר ממה שהם מסוגלים לתת. צריך למצוא אנשים שיחולים לתת את מה שאתה צריך מהם.

amb2

New member
נישמע כמו אסון להיות א-מיני.

מה כל כך נורא בזה? כלום זה דבר רגיל

p019

New member
ממש לא אסון - להיפך

נשמע לי סיוט להיות מיני. אבל יש הבדל בין מה חושב אדם א-מיני למה חושבים המשפחה שלו. אמא שלי היתה רוצה שאני יפגוש מישהו והתחתן ויהיה לי טוב. כך רוב האנשים חושבים. הרעיון שיכול להיות טוב גם בלי להתחתן, בלי בין זוג - זה יוצא דופן. אבל אני עדין מקווה שזה יחדור. האמת זה גם לא פשוט לי. זה דורש מחשבה. לקבל את ה"אמת" על אושר מאנשים אחרים זה "קל" אבל לא מתעים לא-מיני. האמת - לא מתעים לי גם בלי הא-מיניות. אני צריכה למצוא את האושר שלי לבד. בינינו - אני ממליצה לכולם לחפש את האושר שלהם לבד ולא לקבל אקסיומות של אנשים אחרים - יכול להיות שבסופו של דבר הם יגלו שמשפחה וילדים זה מה שטוב להם, אבל שיגיעו לשם ממחשבה והבנה - ולא כי זה מה שכולם עושים. אז אני לומדת, ומקווה למצוא עבודה שאני אמצא בה עיניין ואתגר ולא חסרים חברים קרובים שנחמד להעביר איתם את הזמן, ולמרות שלא לא ממש פופלרי כאן - יש גם טלוויזיה (כן טלוויזיה) וספרים ו... וכו.

inbardaf

New member
../images/Emo45.gif כל מילה זהב!

ולכן אני לא אוסיף יותר... חבל שאת לא כותבת יותר בפורום..

avi1283

New member
שמח

לראות שאת עדיין כותבת פה, היית חסרה. את יודעת מה קורה עם אילי ואם היא עדיין כאן? גם החסרון שלה מורגש.

snoopytush

New member
אוי אני מתגעגעת לאיליאנזי

היא כזאת חמודה! תמסרי לה : 300,4 40,8 ! היא אוהבת מטמתיקה מביננו ( טוב את גם...) אז היא תבין כבר....

p019

New member
היא פשוט עסוקה

אני בטוחה שהיא נחנסת לקרוא מידי פעם - כמוני.

amb2

New member
אני חושב כמוך

אנשים צריכים למצוא את האושר שלהם לבד אין ברירה ככה טוב

למעלה