סיפור

rtk217

New member
וואלה לא

אני סך הכל חצי שנה במשמר האזרחי בינתיים יצא לי להכיר משהו כמו 10 שוטרים (חלקם סתם מתנדבים מתמידים) וכולם היו חארות אחד אחד. אפילו המבסי"ת שלי אמרה לי להתרחק מהם לא לדבר לידם לא כלום, זה מתחיל מקצין העיר שאם אני אפתח עליו את הפה זה לא יגמר ומגיע עד לכמה מתנדבים רקובים במיוחד שאין להם שום טיפת כבוד וידפקו את החברים שלהם.

lior 30 rg

New member
אז אולי תרוץ למשרת המפכ"ל הבא...

אחרי חצי שנה והכרות עם 10 שוטרים...אתה מכיר את המערכת על בוריה...

rtk217

New member
דיברתי על 10 חארות

חסרים?????, אני בטוח שאם אני כל כך רוצה לחפש אני אמצא הרבה יותר.

rtk217

New member
אני חי בסרטים

לא שטיפת מוח, אבל זה רק אני או שבאזור שלנו יש יותר מדי חארות? או שזה ככה בכל מקום?

rtk217

New member
חוץ מזה

מה את חושבת לידי אף פעם לא עצרה ניידת והתחילה לתחקר אותי, סתם ללא כל סיבה מוצדקת. כל יום שעובר המשטרה מאבדת יותר מערכה בעיניי. כשאני איך הם פועלים בתוך התחנה ומחוצה לה אני מתבייש לחשוב שאני חלק מאותו מוסד.

24BP

New member
אולי אתה לא חלק מהמערכת מהסיבות

הנכונות,אני לא יודע לאיפה אתה שייך(שוטר או מתנדב)ולאיזה תחנה אתה שיייך, אולי יש סיבה שמתחקרים אותך? ואם אתה מתבייש למה אתה לא עוזב? אם אתה חושב שהמשטרה לא עובדת תנסה לדבר עם ותיקים ממך אולי תלמד משהו.

rtk217

New member
ותיקים ממני

אומרים לי שאין מה לעשות ותמיד יהיו כאלה ווואלה הם צודקים. לא ציפיתי למשהו אחר, תמיד קיימים כאלה בכל מקום. אני מתנדב אבל זה לא מפריע לי להעביר חוות דעת די רלוונטית. שים לב מה לא מזמן שמענו מהנקודה שלי על השוטר שהכה מתנדב, ואני מכיר את המתנדב ואני שמעתי את הסיפור וזה רק תורם לתחושה שלי שאולי החוק לא נמצא בידיים הנכונות.

אני לא מדברת על..

אנשים חארות.. כי כאלה לא חסר.. כל המשטרה הזאת ככה וגם כשאני ממש בתוך המערכת עכשיו ולא רק במשמר אזרחי אני רואה הרבה דברים מגעילים.. בכל מקרה.. "השטיפת מוח" הייתה על קצין העיר שלנו.. תחשוב על זה..

rtk217

New member
חשבתי על זה

(לא הרבה אבל קצת גם נחשב, בכל זאת אני אדם עסוק) את יכולה לתת לי מקרה אחד בו קצין העיר צ'יפר אותנו במשהו, החמיא על העבודה או פשוט לא התנהג כמו חרא רציני? אני זוכר מההשהיה של חבר שלי בגלל הקטע עם השטח למרות שהוא לא נהג. הוא התערב במקרה של המתנדב שהוכה? עכשיו אפילו הוא לא מאפשר לנו להוציא משמרות לילה כמעט בגלל הביטוח הדפוק. ועם הגרוטאות שאנחנו נוסעים עליהם זה סכנת נפשות, לא פלא שכולם רוצים לצאת מהנקודה. הסיבה היחידה שעוד הגענו לשם זה בגלל החבר'ה ולא בגלל ההתנדבות

mor romano

New member
אני חשוב שדברים לא קורים סתם

אתה אומר שאותם חברה עבריינים מכירים אותכם בערך כי זו שכונה קטנה וכו'.. יש סיכוי אולי קטן אבל יש שבחקירה שלהם הם אמרו שאתם בכלל משתפ"י פעולה איתם.. אולי הם ניסו להחזיר לכם כנקמה כי הם כבר נתפסו וחשבו שאין להם מה להפסיד.. אולי הם אמרו שמעו אותם מתנדבים הם בכלל אותו זבל כמונו תכננו שהם יביאו לנו נשקים של המשא"ז הם נתנו לנו תמיד מידע מתי יש פעילות כזו או אחרת .. אני לא יודע מה נסה לחשוב בסגנון הזה אולי הם אלו שפתחו את כל העניין והקצין מודיעין לקח את זה ברצינות ובגלל זה התייחס כמו שהתייחס כדי שחלילה הדבר הזה לא יהיה אמיתי.. בכל אופן אם אחרי שהוברר שאתה באמת נקי ולא קשור לכלום היה טוב יותר אם היו מסבירים לך את הענייין ומתנצלים.. לגבי המבסי"ת ברור פה שהיא פשוט פחדה על המשרה שלה והעדיפה שלא לעמוד לצידכם

davidfainshtein

Member
מנהל
מסכים איתך

יכול להיות בהחלט שזה מה שקרה. ונכון גם שלא הייתה מזיקה פה התנצלות שלא הגיעה כמובן!

המסטיף

New member
שלום לך דוד פיינשטיין היקר

אני קורא פאסיבי פה ומידי פעם מגיב. טכן היחס שקיבלת הוא סכין בגב ומור מכל התחמקות המב"סית שלך מאחריות במיוחד אחרי מה שנתת למשטרה ! המשטרה של היום מאבדת כל כיוון וטיפת הערכה שהיתה לי אלייה לאחרונה זה בתפיסת המחבל בכביש-1. מאירועי ההתנתקות דרך עמונה ועד לפאתי שוטרים מתנכלים בקריות אני מיום ליום מאבד את האמונה שלי במשטרה שהייתי כ"כ גאה בה במהומות אוקטובר 2000. שאני שומע ששוטרת חותמת על מכתבים פרטיים בחותמת המשטרה כדי 'להפחיד' אזרחים זה בשבילי מעשה בזוי ! שאני שומע מתנדבי משא"ז שמכים אזרחים והוא מתקשר למשטרה בטל' בזמן המכות עצמם והמוקדנית אומרת לו תיגש לתחנה להגיש תלונה זה בשבילי מעשה בזוי ! שאני שומע את המקרה שלך ורואה את התייחסות הבילוש אלייך זה בשבילי מעשה בזוי ! אני אומר לכם אנשים האמונה שלי בהם ירדה - אני ממשיך להתנדב במשא"ז כי אני יודע שבזמן שאני בודק חפצים\אנשים\רכבים חשודים אז אין אף אחד ממני לרבות כחולי המדים שלא יעשה זאת !! הם שיכנעו אותי בקורס מתמי"ד לתת דוחו"ת - בדיחת השבוע

davidfainshtein

Member
מנהל
כל מילה בסלע! תודה על התמיכה!

למעלה