לשד מבגדד... כמה נשים טיפשות../images/Emo23.gif
שלום לשד אני מכירה כמה סיפורים שסופרו לי בעבר על כמה נשים טיפשות אבל לאו דווקא נשים של אותו גבר. השאלה אם אתה מתכוון לסיפורים הבאים אותם אספר בקצרה. יום אחד בא הביתה הבעל לאשתו עם שני שקים של אורז ואמר לה, שקים אלו נשמור עד שיגיע רמדאן. אבל השקים הללו הפריעו לאישה לנקות את הבית, נדמה היה שבכל מקום היא נתקלת בשקים הללו. התעצבנה האישה ואמרה עד שיבוא רמדאן ויקח כבר את השקים שלו. אבל היא החליטה לנקוט פעולה. הלכה לשוק ושאלה את הרוכלים אולי הם מכירים את רמדאן ולבסוף ראה אותה איש אחד קצת רמאי והחליט לברר אם יצא לו מזה משהו. אני רמדאן מה הבעיה? הו... בעלי השאיר עבורך שני שקי אורז אולי תבוא לקחת אותם כבר? כמובן שלקח. בערב בא הבעל ושאל את אשתו איפה השקים שקניתי לרמדאן? אמרה לו: בא רמדאן ולקח אותם. מה? השיב הבעל, איזה רמדאן? את נתת את השקים לסתם אדם ואני קניתי אותם במיטב כספי לחג. וסילק אותה בכעס. זה הסיפור הראשון. השני הוא על בעל שקנה המון סבון ואישתו ריצפה את הבית עם הסבון וגרמה לו לשבור את הרגל. השלישי הוא על אישה שנתנה את תכשיטיה לכבשה ושלחה אותה במקומה לחתונה ולבסוף על הגמל של הסולטן שהאישה הכינה ממנו קובה וזרקה מהגג ייתכן שאלו הסיפורים? בתור ילדים מאוד נהננו מהם