סיפור

סיפור

בילדותי סופר לי על ידי אימי סיפור על אדם שהתחתן עם שבע נשים וכל אחת היתה טיפשה מקודמתה. האם מישהו מכיר את הסיפור הזה? אגב, נולדתי בעירק תודה מראש

לשד מבגדד... כמה נשים טיפשות../images/Emo23.gif

שלום לשד אני מכירה כמה סיפורים שסופרו לי בעבר על כמה נשים טיפשות אבל לאו דווקא נשים של אותו גבר. השאלה אם אתה מתכוון לסיפורים הבאים אותם אספר בקצרה. יום אחד בא הביתה הבעל לאשתו עם שני שקים של אורז ואמר לה, שקים אלו נשמור עד שיגיע רמדאן. אבל השקים הללו הפריעו לאישה לנקות את הבית, נדמה היה שבכל מקום היא נתקלת בשקים הללו. התעצבנה האישה ואמרה עד שיבוא רמדאן ויקח כבר את השקים שלו. אבל היא החליטה לנקוט פעולה. הלכה לשוק ושאלה את הרוכלים אולי הם מכירים את רמדאן ולבסוף ראה אותה איש אחד קצת רמאי והחליט לברר אם יצא לו מזה משהו. אני רמדאן מה הבעיה? הו... בעלי השאיר עבורך שני שקי אורז אולי תבוא לקחת אותם כבר? כמובן שלקח. בערב בא הבעל ושאל את אשתו איפה השקים שקניתי לרמדאן? אמרה לו: בא רמדאן ולקח אותם. מה? השיב הבעל, איזה רמדאן? את נתת את השקים לסתם אדם ואני קניתי אותם במיטב כספי לחג. וסילק אותה בכעס. זה הסיפור הראשון. השני הוא על בעל שקנה המון סבון ואישתו ריצפה את הבית עם הסבון וגרמה לו לשבור את הרגל. השלישי הוא על אישה שנתנה את תכשיטיה לכבשה ושלחה אותה במקומה לחתונה ולבסוף על הגמל של הסולטן שהאישה הכינה ממנו קובה וזרקה מהגג ייתכן שאלו הסיפורים? בתור ילדים מאוד נהננו מהם

הרחבת סיפור

למלכה האבודה שלום ,הסיפור השני הוןא הכי קרוב .האם את יכולה להרחיב בבקשה, ומה בקשר לשאר הנשים?

הרחבת הסיפור השני

שלום איני מכירה את הגרסה שאתה מתכוון אליה ואני משחזרת סיפורים מהזכרון. בכל אופן אלו כל סיפורי הנשים שאני מכירה. אני זוכרת עוד סיפור אחד על חאסם טמבורי - זה שלא הצליח להפטר מנעליו. בכל אופן הנה הסיפור השני על הסבון. יום אחד חוזר הבעל לביתו ובידו קופסת סבונים. אומר לאשתו- ראי היו סבונים בזול וקניתי. תוכלי לנקות בהם את הבית. למחרת הלך הבעל לעבודתו והאישה נשארה לבדה. הסתכלה בסבונים וחשבה כיצד לשמח את בעלה- החליטה להבריק את הבית. לקחה סבון ושפשפה איתו את הרצפה, וכך עשתה סבון אחר סבון. והנה כל הרצפה נהיתה לבנה אבל חלקה. הגיע הבעל הביתה. אשתו מקדמת את פניו- ראה איך הברקתי את הבית! המום הביט הבעל וצעד פנימה ומיד החליק, שבר את הרגל. מה עשית? בזבזת את כל הסבונים? על הרצפה? התעצבן על הבעל על אשתו אבל בשבילו היה כבר מאוחר. אינני זוכרת יותר מזה מצטערת אבל מקווה שהצלחתי להזכיר נשכחות

הרחבת סיפור

שלום לך המלכה האבודה ותודה על הסיפור. אכן לפי זכרוני אחת הנשים אכן בזבזה את כל הסבון וגם את רגל בעלה שברה והוא גרש אותה .השניה בישלה על האדים שיצאו מהביוב כדי לא לבזבז את האדים שיצאו משם וגם אותה גרש אבל מה עשו עוד חמש נשים אנני זוכרת. בכל אופן תודה

למעלה