סיפור

סיפור

היי לכולם!!! שמעו סיפור שקרה לי: כשעברתי דירה מתל אביב לבינימינה עברתי נורא מוקדם בבוקר. ישר אחרי הלימודים הלכתי לישון (בית ספר חדש, דירה חדשה, כל ההתרגשות)קמתי באמצע הלילה והלכתי לשתות מים. בדרך לחדר שלי ראיתי בחדר של ההורים שלי צללים של מישהו שמקפל כביסה... :) קראתי לאמא שלי אבל היא לא ענתה לי ונכנסתי לחדר וראיתי שאין שם אף אחד!!! הצללים המשיכו לקפל כביסה:) ואני ברחתי מהחדר. חצי שעה אחרי זה ההורים שלי חזרו מפגישה עם בעל הבית החדש שלי. חצי שנה אחרי זה עדיין ראיתי דברים בחדר של ההורים שלי. קצת אחרי הסיפור הזה התחילו רעשים במרתף שלנו (אין שם אור והרצפה לא מרוצפת והכל מלא בנחשים ועכבישים ודברים מבחילים אחרים, ממש מרתף אימים :)) יום אחד ירדתי לשם עם ידיד שלי וישנו שם כל הלילה ואחרי זה הפסיקו הרעשים גם מהמרתף שלי וגם מהחדר של ההורים שלי. הכל נכון ואני מוכנה להשבע בזה.

boly

New member
אממ...

באיזה צבע היו הצללים? לרוח אין צל ואולי זה צל של שכנים או משהו כזה (טוב זה לא כל כך הגיוני שבאמצע הלילה שכנים יקפלו כביסה) והלכת עם ידיד שלך איפה שהיו נחשים ועכבישים ובלי אור (טוב בטח לקחת פנס) וישנת שם? עם ריצפה לא מוצופת לא נישמע הגיוני לי טוב אז אם כן זה יוכל לקרות שראית דברים ושמעת כי ראיתי לפעמים בfox kids ילדים הלכו לבקר בתים ישנים ושמעו רוחות וצילמו כל מיני צללים בצבעים שונים ושמעו קולות

פוחדת מרוחות ../images/Emo121.gif../images/Emo16.gif?

תעשי את המבחן של העפר/קמח....... הוראות: לוקחים קמח או עפר טהור (עפר טהור דורש הכנה מראש.....משהוא עם סינון אבל שכחתי איך עושים הכול.....את כל הדרך) ומפזרים מסביב למיטה....... כשקמים בבוקר מסתכלים על הקמח או העפר ו........ - אם רואים סימנים של רגליי תרנגול על העפר, הבית שלך רדוף וממולץ לברוח מהבית או לעשות גירוש שדים. - אם אין סימנים על העפר אז הבית לא רדוף רוחות או מזיקים וצריכים למצוא את מקור הבעיה. כך אמורים להראות הסימנים של רגליי התרנגול . / . | . | מקווה שעזרתי "ניאו המקורי"

משום מה הסימנים לא יצאו..... שוב...

אז תפתחי את הקובץ המצורף ותראי מה את אמורה לראות אם יש לך רוחות בבית.

אתה לא צודק..!

דבר ראשון זה או רגליים של תרנגול או רגליים של עז אני חושב... או משהו כזה.. וחוצמזה זו דרך לבדוק אם יש שדים בבית ולא רוחות! יש הבדל בין רוחות לשדים! הבדל רב.. ואפשר פשוט מאוד לשים קמח... ולא להתחיל להתעסק עם עפר....

boly

New member
אבל למה

צריך לצאת מהבית עם יש רוחות\שדים מה הם יכולים כבר לעשות? כי לילדה הזאת לא עשו כלום (הרוחות\שדים) היא שמעה קולות וראתה אנשים עושים כביסה

למעלה