סיפור+שאלה+

סיפור+שאלה+../images/Emo23.gif

לפני כמה ימים, שכבתי לי במיטתי בנוחות, וקראתי לי ספר. החדר היה מואר באור יום. כפי שאתם בטח יודעים, דפי הדפר הם לבנים. הנחתי את היד על הספר, ואז פתאום ראיתי את הצל של היד שלי על הלבן של הדף, ומסביב לצל הייתה מעין הילה ברוחב 1-2 ס"מ בצבע סגול (היא הייתה מאוד ברורה!) זה הגיוני?? זו באמת הייתה הילה?? תודה, דנה

Witchcraft Girl

New member
אני ממש לא חושבת שזאת הייתה הילה

זה בטוח היה איזדשהו אפקט של האור, כי ככל הידוע לי, לא רואים את ההילה. (למרות שאני חושבת ששמעתי על אנשים שרואים הילה...) אבל אל תסתמכי על התשובה שלי, כי אני באמת לא מבינה גדולה...

תיקון.....

אפשר לראות הילות... אבל הסיפור הזה שהיא העלתה.....אז בנושא הזה אני לא יודע מה להגיד!! זה נשמע לי מוזר.....לראות הילה דרך צל של מישהו.... לא יודע מה להגיד! ***TAL***

SaberTooth

New member
לפי הסיפור הקודם שלך...

קראתי את הסיפור הקודם שלך על כך שאת רואה הילות, אני חושב שאם המקרה חור על עצמו כל כך הרבה פעמים, אולי יש לך כישרון, אולי נולדת עם היכולת לראות הילות... אני מציע לך להמשיך לחקור את נושא ההילות, אולי תגלי בסוף שאכן נולדת עם היכולת לראות הילות...

FireDragon

New member
sabertooth צודק!!!

לדעתי אם ראית הילה של היד של עצמך אז את רואה אותה רק דרך הצל... את לא יכולה הרי לראות את מכלול הגוף שלך לבד, ואני לא בטוח שהמראה תראה את ההילה... כך נשאר רק את הדבר הקרוב ביותר לעצמך, הצל שלך... לדעתי זה מאוד תלוי, בך... תנסי לפתח את הכישרון... עם זהו באמת כישרון אז תשתמשי בו...הילה הרי אמורה לשקף את הרגשתו של אדם, תוכלי להיות פסיכולוגית ככה...

אין שום קשר בין הילות לבין הצל של

היד שלה. תנסה גם אתה לשים נייר לבן מול השמש, ואז תשים את היד שלך בין האור לבין הנייר. זאת לא הילה, זה צל, ויש לו כל מיני גוונים - לא רק שחור, בגלל קרני האור. אני יודעת שזה קשה לפעמים לחשוב על דברים בצורה הגיונית

Pixy led

New member
לא צריך להיוולד עם כישרון מיוחד

כדי לראות הילות.

אני בספק...

אבל מצד שני, אין לי משהו לבסס עליו את התשובה שלי אז אני אשתוק עכשיו
ליה

תאמיני לי שאפשר

אני הייתי די קרובה לזה, אבל אני עצלנית מדי בשביל להשקיע בדבר חסר תועלת (בשבילי) כמו ראיית הילות.

adam_a

New member
דברים נכונים נאמרו וגם לא נכונים

אני כל-כך לא אוהב משפטים כאלו...
בכל מקרה, כל אדם יכול לראות הילה של אדם/יצור אחר. הבעיה היא שאנשים לא יודעים מה לחפש... אם קצת הדרכה... קצת תרגול... ראש צלול ופתוח אפילו אחותי תוכל לראות הילה
חחחחחחחח זה מזכיר לי מקרה מצחיק... פעם ראיתי מישהו עומד ליד קיר (נשען על הקיר) והיתה לו הילה ממש ממש חזקה... הדבר לא ממש נראה לי הגיוני... בהיתי בו מספר רגעים... ואז הוא הלך... ואני ראיתי שהקטע שהוא נשען עליו היה צבוע ממש בצורץ גופו... איי, כמה צחקתי

אההההה!

משהו כמו שנה כבר לא רשמתי בפורום הזה, פעם האחרונה שהייתי מבקר קבוע כאן, זה היה פורום מאוד מאוד רציני... בכל מקרה היום, הוא...הממ... די על הפנים - בכל מקרה, זאת לא הנקודה. מצורף אתר בנושא הילות... זה יסכם את הדיון שלכם - יש שם תרגול מוצלח לכיצד אפשר לראות הילות...

למעלה