סיפור קטן.

SilentMike

New member
סיפור קטן.

פעם היתה מפלגה חילונית פיצפונת שקראו לה צומת. ב-1992 צומת זכתה בהישג מדהים. 8 מנדטים. צומת ישבה באופוזיציה 4 שנים, ובבחירות 96 נכנסה למערך של בנימין נתניהו וניצחה אותו בבחירות. ב-1999 צומת ניסתה לרוץ לבד והתרסקה. היא קיבלה פחות מ-2000 קולות. ומאז צומת רצה בכל בחירות לכנסת, אבל אף-אחד לא לוקח היום את צומת ברצינות, ולא מדברים עליה בכלל מחוץ לתשדירי הבחירות. פשוט לא. מצד שני יש את עלה ירוק. מפלגה חילונית פיצפונת של סטלנים, אף-פעם לא היתה בכנסת. יש לה טיפוס מפוקפק בראשה, מיליון מלחמות פנימיות וכל מיני הזויים כמו תמיר קמחי מסביב. אבל בכל מערכת בחירות בזמן האחרון עלה ירוק מקבלת יותר מאחוז מהמצביעים, התקשורת מדברת עליה ולוקחת אותה ברצינות, ולא מבטלת את האפשרות שהיא תגיע בסופו של דבר לכנסת. וזה למה? כי לעלה ירוק יש אג'נדה (מטומטמת אבל אג'נדה), יש לה אירגון (דמיקולו אבל אירגון) ויש לה בסיס מצביעים רחב. ואותו הדבר (בלי הקטעים בסוגריים) נכון לגבי הגמלאים. והמסר פשוט. אם אתם רוצים לראות שוב את שינוי בכנסת, אל תתנו לה להתבזות עם 2000 קולות. אל תברחו לערמות ההבלים שמסביב. הצביעו לפי צו מצפונכם. תנו לשינוי את התמיכה האמיתית שיש לה בציבור המצביעים. אם זה 2.5% אז ישבו שלושה חכי"ם בכנסת ויתכוננו לבחירות הבאות, ואם זה 1.5% אז נחכה בחוץ לשעת כושר. כמו הירוקים, הגמלאים ועלה ירוק.

שילנטמייק אני מסכים אתך

אמנם אני לא סומך על סקרים. אבל אני בוחר בשינוי מאחר שהיא משקפת את הדעות שלי, אם לא אבחר בה זה יהיה בזבוז קול. כל מי שבוחר במפלגה רק בגלל הסקרים מבזבז את קול אם באמת יש לקולו חשיבות הוןא צריך לתת אותו למפלגה איתה הוא באמת מזדהה. הטיעון הנוסף שרשמת על הצו המצפוני גם אחד הטיעונים שבעקבותם אני בוחר בשינוי

SilentMike

New member
למרות שאתם נבלות ולא מגיבים...

(חוץ מכל מיני דאחקות שאושרת עושה ואח"כ מוחקת). אז למרות שלא מגיע לכם ערכתי את ההודעה הזו, שיפרתי אותה, ושיבצתי אותה בתוך מאמר ארוך בבלוג שלי בנושא "למה להצביע שינוי". אז אם מישהו מהניהול רוצה לעשות עם זה משהו, הוא מוזמן. ואם לא, אז לא. בכל מקרה גייסתי את הבלוג שלי לטובת המאמץ המלחמתי. אני מקווה שתהנו.

asafz8

New member
אני כנבלה הראשית

הוספתי את זה למאמרים של הפורום. הכתיבה מעולה והיה כיף לקרוא.

asafz8

New member
הרעב הורג אותי

ואני מבין שהחלטת שאת לא מתחברת :( בואי לצ'אט

SilentMike

New member
תודה.

היתה לי שגיאת הדפסה בפיסקה האחרונה. כתבתי "אז אחר כל הפרגמטיזם ששפכתי...". צריך להיות "אחרי".

אשרת

New member
אני כנבלה המשנית פה

אמנם זה לא חדש שלך , אבל בהחלט היה כיף לקרוא אותך ומן הסתם גם הסכמתי עם כל מילה שלך
חחחחחחח.. חינוך לטמטום

SilentMike

New member
תודה.

אז יאללה, בשביל מה אתם עסקנים מקושרים, תתחילו להריץ את זה במייל. הבלוג שלי צריך את הפרומושן
.

SilentMike

New member
אני מצפה לזינוק הקאונטר בשקיקה

אני מציע שתשימו לינק למקור. מאמר כזה נראה יותר אמין כשהוא לא באתר של מפלגה (וגם הקאונטר שלי יאהב את זה).

טדי 31

New member
../images/Emo45.gif: גדול!

חשוב שיקראו אותך גם בפורומים :פוליטיקה ynet,קדימה בתפוז ,ואלו גם בחץ שאת העיתון שלה הם טורחים לשלוח גם לנו.

לשילנטמייק שלום

הגבתי להודעה שלך ברצינות. אני לא מבין מה רע בהודעה שלי אם אתה רוצה תשובה למשהו מסויים אני מוכן להתייחס אליו

למעלה