סיפור קורס.

2meowish

New member
ג'יזס לי עצבנה אותי. XD

כאילו, אני מניח שזה בסדר להתלהב, אבל ברמה הזאת? זה היה די מרתיע. ואני חושב שציינתי את זה כבר, אבל... ~יובל מסכנה... כאילו, בד"כ היא לוקחת בנים, עכשיו היא הייתה צריכה לעשות את הצפצפה >: למרות שהיא התמודדה עם זה די טוב.

Eyal 1 2 3

New member
חחחחחח לי זה לא חדש..../images/Emo215.gif

אני כבר רגיל לשיגעון שלה חחחחח:] למרות שהיא טובה ובדיבוב מקצועי לא יהיו את ה"סליחה" ואת ה"קסו" שלה.. זה קצת יותר רציני ופחות כזה.. כמו בקורס...P: כמה הודעות כתבתי ב5 דקות..P:

Eyal 1 2 3

New member
רגע רגע.!!../images/Emo215.gif

בסוף הקורס נקבל דיוידי עם כל הקטעים שדיבבנו בהם ועוד איזה כמה פאשלות שהם שמרו!??!?! לאאאאא איזה פאדיחה להראות את זהההההX.X P:

2meowish

New member
מה גורם לך לחשוב ככה?

אם כן, אז... יאי ^^; בעצם, יהיה -ממש- פאדיחה לתת לאמא שלי/אח שלי לראות אותי מדבב את ג'וניפר .-. לא נורא.

Eyal 1 2 3

New member
בטוח שכן...;-;../images/Emo215.gif..

וג'וניפר זה פסדר.. טרול/ בריון שמשמיע קולות לא מזוהים/ מיאו עם "ריקוד+ שיר מטומטם של צוות רוקט" יהיה מאוווד אבל מאווד מביך...
טוב שלא עשיתי את ג'סי..P:

2meowish

New member
יא, בשמחה.

אוקיי, אז אפרופו נשים - אם כבר לדבב אשה, ממש הייתי רוצה את ג'סי, כי היא אחת שאני טוב בחיקוי שלה. אני גם טוב בחיקוי של ג'יימס ם: אבל טליה נתנה לי את מיאו, וטענה שאני לא עובר מסך חח XD בכ"מ גם הייתי אש (סטושי) והקול שלי מה זה לא התאים לו (דניאל מגון עשה שם עבודה מעולה). גם הייתי מקס, אצלו הייתי יותר טוב חח.

למעלה