סיפור קורס.

2meowish

New member
סיפור קורס.

*אהמ* אז, כן. אני שוב הייתי אחרון (חסר לכם ששבוע הבא זה יהיה ככה, איילXאלה!), ודיבבנו את הסדרה "דיג'ימון", סדרה שיש לי אתה קצת בעיה כי תמיד חשבתי שהיא חיקוי של פוקימון >: בכ"מ. אממ, היא נתנה לי לעשות איזה פרופסור(מון) ואיזו זמרת אופרה(מון) ;>.> גרר מביך. אבל בכ"מ, הייתי די טוב, ולא אשמתי שיש לי קול חרא. אממ, כן. ^^~ לפחות בעיות הדיקציה די נעלמו. אייל? אלה?

Piplup

New member
גם לי יש בעיה עם זה XD

אני כבר ממש רגיל לשנוא את זה כבר שנים וכל מי שניסה לשכנע אותי שזה לא חיקוי לא הצליח XD פעם כשלפעמים חשבתי על דיבוב (אני כבר לא ממש חושב על זה כי אני לא בטוח אם אני רוצה בכלל וגם לא נראה לי שאני מתאים) חשבתי באמת שתהיה לי בעיה בקורס אם יתנו לנסות לדבב בזה כי אין סיכוי שאסכים XD (ואין סיכוי שאקרא לזה בשם אחר חוץ מ"דיגטמטום" XD) ומצטער למי שאוהב את זה =X סתם רציתי להגיב כי הזדהתי עם ה"יש לי בעיה עם זה" XD וזו פעם שניה נראה לי שאתה כותב שנתנו לך לנסות תפקיד של בת... למה? =X אני יודע שזה די נפוץ שבת מדבבת דמות של בן אבל להפך?... הפעם היחידה ששמעתי שבן דיבב בת זה שמישהו פה אמר שהייתה איזו תוכנית שבאנגלית היה מדבב אחד שדיבב את כל הדמויות כולל בנות ובארץ החליטו לעשות אותו דבר XD

2meowish

New member
... ... פוו >:

הקול שלי מאוד גבוה לצערי. זה מאוד לא מחמיא לי, אני יודע, אבל זה הקול שלי. עכשיו, טליה (האחראית על הקורס) לא יכולה שלא לדפוק אותי עם הנשים (לא נשמע טוב?). יש לה ילדים קטנים (ליתר דיוק יצורים קטנים והזויים שמורכבים מראש, או בשפה אחרת, דיג'ימונים), וגם יש לה מבחר מהם שהיא יכולה לתת לי להתנסות בכל אחד (ויש לי קול די גמיש ואני טוב בחיקויים), ככה שלפחות אני אוכל לצאת מזה עם איזה "דיבבתי זכר" בלי להתפדח למרות שלזכר הזה יש קול של נקבה בת ארבע, אבל -לא-. ממש לא. היא תתן לי את זמרת האופרה, כדי שאוכל לכחכח את גרוני ולנפץ זכוכיות בשלווה של אישה בגיל העמידה. בקיצור, פאדיחה. אבל היה בסדר. או משהו. ;.___. עכשיו, אני תוהה אם להצטער על החפירה.

porky169

New member
לי היה אותו דבר עם פוקימון../images/Emo134.gif

שנים שנאתי את זה(נא לא לזרוק אבנים, תודה) ופעם לפני 8 שנים בערך אחותי שאלה אותי בצחוק אם היו מציעים לי לדבב בפוקימון הייתי מסכים, אז אמרתי לה שלא. לימים סגרתי סוג של מעגל ויצא לי לדבב שופט בפוקימון

Piplup

New member
אולי לא הייתי צריך לכתוב את זה XD

כדאי שנחזור לנושא ולא נהפוך את זה למה היה חיקוי של מה וכו'

וולפהרט

New member
דיג'ימון? אני מתה על דיג'ימון!

איזה כיף! הלוואי שהיו נותנים לי בקורס קטעים מדיג'ימון ודיג'ימון אגב (שמעת את זה הרבה ואגיד את זה שוב) זה לא חיקוי של פוקימון, פוקימון לדעתי (ממה שראיתי) די טיפשי (ולא לרצוח בדם קר בבקשה), אז לפי זה אני מסיקה שכל אחד אוהב את מה שראה קודם ורואה בסדרה השניה חיקוי עלוב של הראשונה. ולגבי דיבוב: לי אין שום בעיה שיתנו לי לדובב בסדרות שאני לא אוהבת, או אפילו שונאת, בתנאי שזה לא יהיה איזה תפקיד תינוקי בערוץ הופ....

ellapr41

New member
*מסך שחור+בבבבייייפפפפ* ../images/Emo6.gif

חחחח כן כן דיגימון! אכן, גם אני חושבת שדיגימון זה חיקוי עלוב של פוקי, אבל עזבו שטויות
עשיתי את זואי, שזה היה סבבה כי זה דמות שיושבת עלי כי היא.. בת.. קטנה.. חביבה כזאת.. וזה מה שאני עושה הכי טוב... ואז טליה נתנה לי את מקהלת הדיגימונים הקטנים.. *מסמיקה* ואז את המורת קקטוס עם כפפות המוזרה שלהם *מסמיקה עוד יותר* פ-א-ד-י-ח-ו-ת!!! לפחות טליה ראתה כמה גרועה הייתי בדמות שהיא לא בת קטנה וחביבה, אז אני מקווה שהיא לא תיתן לי כאלה יותר
סך הכל היה טוב.. לא הכי טוב שלי, אבל גם לא גרוע
ולסיכום.. *מסך שחור+בבבבבבבבבבבביייייייייייייייייפפפפפפפפפפפפ*

Eyal 1 2 3

New member
I got the fat one!!!../images/Emo215.gif

חחחחח כותרת מתאימה..XD אוףף.. בזמן האחרון אני תוהה למה יוצא לי כ"כ גרוע בדיבוב...?:'( הייתי הילד השמן ההוא(איזו מחמאה נתנו לי..
),חח שחכתי איך קוראים לו! בכל אופן יצא אולי חרא, אבל לכולם היו או יותר מדמות אחת או דמות אחת עם מלא רפליקות.. למה אני תמיד נדפק בקטע הזה!?!o_O וניב, גם לי יש קול גבוה, מין הסתם עוד לא התחלף לנו הקול אז הוא עדיין גבוה.. והייתה מעולה! חחחחחחח במיוחד עם החיקוי הפרסי ההוא..XDDDDD ולאלה, גם לך יצא ממש טוב, זואי ישבה עלייך בול! והשיקה של הקטנים יצא ממש חמוד!
לי יצא סתם גרוע..
חחח

2meowish

New member
אייל, השמן ממש, אבל -ממש- התאים לך.

לא כי אתה שמן, פשוט היה לך קול מתאים. וגם מאוד התאים לך הדינוזאור, אבל מי אתה שתקשיב לי? >.> בכ"מ, אני דווקא נהניתי מהדיבוב שלך. התגובות נשמעו אמינות וכפי שכבר ציינתי הקול שלך התאים. תודה על המחמאה בנוגע לחיקוי הפרסי ם: הוי דפקתי שואו. (-מזה- נהניתי.) אלה - גם היית טובה. אבל תכלס, מי שהכי הפתיעה אותי הייתה תמר. למרות ש(מצטער, חובבי הלשון)היא עדיין מתפדחת, היא קצת נפתחה, והתחילה להפעיל את הדמיון קצת יותר - גם הדמות ישבה עליה טוב (שמא זה הפוך, חח) הפעם. כנראה שבאמת יש לה בעיה עם החמודות הקופצניות (ות'אמת שגם לי, אישית.) P: דבר אחרון - מסכנות לי ויובל D: "בייייייייייייייייייייייייייייייייייייפ" בהצלחה לכולם עם שיעורי הבית, ולאייל ואלה, אם אתם רוצים אתם תמיד יכולים לקפוץ לשעת סיפור, חח.

Eyal 1 2 3

New member
חחחחחחחחח תודה!D:../images/Emo215.gif

חיחי..^^" לא דווקא אין בעיה עם שום דבר.. מה שיתנו לי אני אדבב..P: אני גמיש!! D:
חחחח רציתי את הראש של מיקימאוס הלבן.....
ותפסיק עם הדינוזאור הזה! גם הוא שמן ומכוער!!X.X ושנוא...XD חחחח אני היחיד כאן שלא זכה לשמוע את הביפ...?[דווקא רציתי..XD חחח לא אוהבים להתעלל בי...
(אל תדאגו, פעם הבאה אני אציק להם.......
חיחי..) ] אוף הסוגריים בלבלו אותי..
חח :]

2meowish

New member
גאד אני שונא סוגריים כאלה [] מחוץ למתמטיקה.

[חפירה]אני ממש לא מבין מה היה לכם עם הדינוזאור, הוא היה אפילו חמוד (!!) בעיניי. אה, והמיקימאוס לא התאים לך D: כאילו, שמעתי שקשה לך בגבוהים. (מבחינת קול) ואני שמעתי את הביפ סתם כי שרון רצה להיות מניאק S: לא אוהב אותו. (את הביפ.) ואפרופו שרון, לא ידעתי שהוא מביים ם: [/חפירה]

Eyal 1 2 3

New member
חחח הוא לא מביים!../images/Emo215.gif

הוא פשוט נותן טיפים, כי זאת לא הפעם הראשונה שהוא לייד טליה ושומע את ההערות ומבין גם (נראלי..P: או שהוא גם מביים...O:).. ודווקא גם הכתום ההוא שתמר עשתה היה יכול להתאים לי.. כי יש לי קול נודניקי כזה..P: אממ.. לא יודע.! ולך היה מתאים במיוחד אם הייתה עושה את הפיקאצ'ו המעווט!D: חחחחחחחח לא חשוב כמה פעמים אני אשמע את זה זה בחיים לא יהיה נדוש..XD (זה נראה כאילו פליקס ופיקאצ'ו עשו ילד..o_O)

ellapr41

New member
גמאני לא ידעתי!../images/Emo13.gif

אבל דווקא מתאים לו בטירוף! אני מתה לראות משהו שהוא ביים.. הוא בטוח עשה עבודה מצוינת.. הוא ממש תותח.. ההערות שלו תמיד נכונות והוא שם לב לדברים שאפילו טליה (!) לא שמה לב אתמול...

BambiBar

New member
שרון [התותח :) ] כן מביים!

הוא ביים את שאולין וזאונג ואת בובספוג העונה הרביעית וניראה לי שגם את השלישית אבל אני לא בטוחה. בקיצור הוא גם טכנאי וגם במאי :)

ellapr41

New member
אני לא שמעתי את הביפ.. ../images/Emo3.gif

חחח חשבתי שרק לי ויובל קיבלו את הביפ... זה היה דווקא ממש מצחיק! בי התעללו מספיק עם המורה והדיגימונים הקטנים..

ellapr41

New member
*תומכת במה שניב אמר*

באמת התאים לך! ופעם הבאה, תבחר אתה מה אתה רוצה לעשות.. אני בטוחה שטליה תשמח לרצות אותך!

Eyal 1 2 3

New member
אמממ... אבלל...../images/Emo215.gif

ממש לא היה אכפת לי לעשות אותו! הכי כיף האתגר שלא לדבב כל פעם דמות שאני בוחר! אם ירצו שאני אעשה דמות ראשית באיזו סדרה והדמות קצת לא תמצא חן בעייני כי למדתי בקורס לבחור דמויות אז אני לא ארצה... למרות שלא אכפת לי..(וואו.. חפרתי..
) ומה עם הדף של השיעורי בית? תתחברי למסנג'ר תפוזבל עושה לי בעיות!!!P:

למעלה