סיפור עצוב

algirl

New member
סיפור עצוב

"אלוהים, איך יכולתי להיות כל כך דפוקה?" היא חשבה, היא ביקשה ממנו לקחת אותה הביתה, והוא נכנס למכונית והניע, תוך שניות הם עברו את המהירות המותרת. תוך כדי הנהיגה המטורפת שלו, היא הבינה שחייה בסכנה, היא התכננה לפניו שיאט, אבל הוא רק הגביר מהירות. "רק תוריד אותי בבית!" בבקשה ואז, היא ראתה אור בוהק ולבן. "אלוהים, תעזור לנו! אנחנו הולכים להתרסק! פתאום הכול שחור. היא הרגישה שמישהו מוציא אותה מהתנוחה המוזרה שישבה בה,ושמעה בליל קולות " שמישהו יתקשר לאמבולנס" " הילדה הזאת בחיים"! רק כמה מילים, אבל היא ידעה שהיו שתי מכוניות בתאונה. היא תהתה אם הוא היה בסדר, ואם האנשים במכונית השנייה עדיין בחיים. היא התעוררה בבית החולים לפרצופים עצובים. "היית בתאונה, וזה לא נראה טוב". הצלילים הדהדו בראשה בזמן שהם אמרו לה בעדינות שהוא מת. "עשינו כל מה שיכלנו, אבל זה נראה כאילו נאבד גם אותך". אבל מה עם האנשים במכונית השנייה?" היא קראה. "אנחנו מצטערים, אבל גם הם אינם". היא התפללה: "אלוהים, סלח לי כל כול מה שעשיתי, רק רציתי לילה אחדל כייף". היא פנתה לאחות: " אמרי למשפחות של האנשים במכונית השנייה שאני מצטערת, שהייתי עושה הכול כדי להחזיר להם את האובדן שלהם. אמרי להורים שלי שאני מצטערת ששיקרתי". האחות רק עמדה שם, היא מעולם לא הסכימה, היא רק לקחה את ידיה עם דמעות בעינייה. אחרי כמה דקות היא מתה. איש אחד שאל את האחות:"למה לא הסכמת לבקשתה האחרונה של הילדה המסכנה?" היא הסתכלה אליו בעיניים עצובות ורטובות. " בגלל שהאנשים במכונית השנייה... הם היו ההורים שלה". הסיפור הזה הוא עצוב, אך הוא אמיתי. שימו לב, כי מחר זה יכול להיות אתה.

Krishi

New member
נו, כולם מתו, סוף שמח ../images/Emo6.gif

מזכיר לי סרט צרפתי.. או רוסי... כולם מתים בסרטים שלהם. יאלה... צריך להספיק מלא דברים, מחר אני הולך למות. סאלאמת

NaAlBaYt

New member
גם באנטיגונה

הדרמה היוונית זה כך :O כולם מתים בסוף חוץ מקראון ואיסמנה נראה לי יאללה יום שני בגרות אחרונה ספרות

Krishi

New member
וואי... נכון.. אנטיגונה..

מזכיר נשכחות.. ספר משעמם ברובו ורק הסוף די משעשע כשכולם מתו.. חחח... בהצלחה בבגרות בספרות.. אני ברוך השם כבר עברתי אותה מזמן... בקושי רב...

aviGODFATHER

New member
אם זה היה אמיתי...

איך אפשר לדעת מה היא אמרה בשניות שלפני התאונה? במכוניות אין קופסה שחורה

adidas88

New member
וואי זה יכול להיות עצוב

גם בלי שזה יהיה אמיתי! אוף! בנים!

algirl

New member
פירוש הכינוי...

2 האותיות הראשונות הן האותיות הראשונות של השם שלי וזהו ...אין בכינוי משהו מיוחד...

tttttttttt1

New member
לא האמת התכוונתי עליה,פשוט השם

הזכיר לי שם אחר ותהיתי...אבל כנראה שזה לא זה....

אוראל1988

New member
תחשבו על זה רגע

אם אתה נוסעים עם מישהו שנוסע מהר ומסרב להוריד מהירות, או בנות- מנסים לאנוס אותכן והנהג מסרב להוריד אתכן מהאוטו ומחפש פרדס קרוב: תפסו את הידית הילוכים ותעבירו לניוטראל או אפילו להילוך ממש נמוך.. תאמינו לי שזה שווה את זה
ותקבלו את חייכם בחזרה

tttttttttt1

New member
ואם הוא עם מהלכים ואין לו קלאץ??

ההילוכים לא ממש יעברו לו....

B i g B

New member
אפשר להרוס לו את הגיר אם את רוצה

אפשר למשוך חזק את ידית ההילוכים לניוטרל ולדחוף חזק להילוך לא מתאים. יהיה רעש חזק כזה של גלגלי שיניים נשברים.. חיחי... (לא לנסות את זה על רכבכם הפרטי)

aviGODFATHER

New member
אז מרימים את הבלם יד

בהדרגה כמובן. או שפשוט נוגחים בו ומשתלטים על ההגה.

למעלה