סיפור עצוב? אולי...

milnni

New member
סיפור עצוב? אולי...

אני הנדסאי תוכנה ומהנדס רשתות mcse בן 22 מאזור הצפון צפון צפת נשוי זה זמן קצר חולה על תכנות ועושה את זה מאהבה ולא רק בשביל הכסף הבעיה שרק בשעות הפנאי, מוכשר בצורה יוצאת דופן בתכנות vb וc. פיתחתי תוכנות מדהימות לבד בגרושים מה שצוותים מפתחים לבתי עסק. בעל יכולת לימוד עצמית מה שמוכיח את יכולות התיכנות שלי הרי מתעודת הנדסאי לא יוצא הרבה אם לא לומדים לבד ואני פשוט עצוב על כל הבורות בהיטק שיש פה בצפון אני מחפש כבר שנתיים עבודה כמתכנת וכלום שום דבר חוץ משתי חברות שאני יודע שיש פה לא מצאתי כלום (oti ו-bmc שאף אחת מהם לא חזרה אלי) אני לא עצלן וכן לצערי הרב אני עובד כבר שנתיים בתחום שלא ממש בשבילי מתקין כבלים לפני מספר ימים עברתי מבחנים בקינן שפי לשם קבלה למקום עבודה כמתקין רק בחברה יותר מכובדת חבל לי שאני לא יכול לתת מהיכולות שלי כדי לקדם דברים וחברות פשוט לא נותנות הזדמנות אז אם תבוא מכאן הישועה מאנשים שמכירים מקומות עבודה בצפון ואולי יכולים לעזור ואני שוב מדגיש אני מתכנת בגלל שאני נהנה מזה ומוכן לעבוד תקופת ניסיון. בכבוד רב milni.

הפיסטוס

New member
פעם מזמן גם אני הייתי במצב שלך...

למרות כל מאמציי ולמרות היכולות המוכחות שלי בתכנות לא התקבלתי כמתכנת בשום מקום... בסוף נפל לי האסימון, אי-אפשר לקבוע את תנאי השוק, יש להתאים את עצמך אליו. הלכתי לאוניברסיטה, עשיתי תואר במחשבים, סיימתי, מצאתי עבודה בתחום (זה לא היה פשוט, אבל הפעם באתי מנקודת התחלה שונה). כל השאר זה היסטוריה. אם אתה לא מעוניין לעשות תואר, לפי דעתי יש רק 2 אפשריות אחרות: או להפעיל קשרים חזקים שיכניסו אותך למקום עבודה או שפשוט להמשיך לנסות ולבנות על כך שהמזל יגיע...

EyalPolo16V

New member
אתה עוד צעיר , כמו שאמר הבחור לפני

לך תעשה תואר במדעי המחשב, כי היום עם כל הצער שבעניין , הנדסאי שווה כקליפת השום בשוק מוצף מהנדסים/אנשים עם BSC במחשבים.

למעלה