סיפור עם מוסר השכל

סיפור עם מוסר השכל

תרנגולת וסוס שיחקו ביחד בחצר האסם, ולפתע נפל הסוס לבור. הוא צעק לתרנגולת: "הצילי אותי! רוצי לקרוא לחוואי שיוציא אותי מכאן!" התרנגולת חיפשה את החוואי אך לא מצאה אותו ובהיותה תרנגולת עם תושיה נכנסה למכונית הב.מ.וו של החוואי, נסעה לכיוון הבור, קשרה את הסוס בלאסו ואת קצהו השני של החבל למכונית ומשכה את הסוס החוצה. כמה ימים אחר-כך שוב שיחקו הסוס והתרנגולת בחצר אבל הפעם התרנוגלת היא שנפלה וצעקה מתוך הבור לסוס שיזעיק את החוואי כדי להציל אותה. אבל הסוס חשב שזה מיותר ואמר, "אני חושב שאני יכול להציל אותך בעצמי". הוא התמתח מעל לבור, ואמר לתרנגולת, "עכשיו תיאחזי בפין שלי". התרנגולת תפסה את הפין של הסוס וכך הוא משך אותה החוצה.
מוסר השכל:
If you have a dick the size of a horse you don´t need a BMW to pick up chicks

../images/Emo41.gifחוכמת סוקרטס../images/Emo41.gif

אני ממליצה לקרוא עד הסוף.... סיפור שמתורגם מאנגלית ביוון העתיקה יצא שמו של סוקרטס כאיש בעל ידע רב והיה מוערך מאוד. באחד הימים פגש אותו מכר בכיכר השוק ואמר לו, "סוקרטס, אתה יודע מה שמעתי זה עתה על הטוב בידידיך?" "רק רגע," השיב לו סוקרטס. "לפני שתספר לי משהו הייתי רוצה לערוך בדיקה קטנה. היא נקראת בדיקת המסנן המשולש." "המסנן המשולש?" "כן. נכון," ענה לו סוקרטס. "לפני שאתה מדבר על ידידי, יהא זה רעיון טוב לעשות פסק זמן ולסנן את דבריך. המסנן הראשון הוא ´אמת´. האם וידאת לחלוטין שהדבר שאתה רוצה לספר לי הוא אמת לאמיתה?" "לא," ענה לו האיש, "למעשה שמעתי את זה רק הרגע ו..." "בסדר," אמר סוקרטס. "אם כך אינך יודע באמת האם הדבר נכון אם לאו. בוא, אם כך, נבדוק את המסנן השני, מסנן ה´טוב´. האם טוב הדבר שברצונך לספר על ידידי?" "לא, להיפך..." "אם-כך המשיך סוקרטס, "ברצונך לספר לי משהו רע עליו, אבל אינך בטוח שהדבר נכון. ועדיין תוכל לעבור את הבדיקה, מכיוון שנותר מסנן אחרון" מסנן ´שימושיות´. האם הדבר שברצונך לספר לי על ידידי הוא שימושי עבורי?" "לא, לא ממש." "ובכיין," סיכם סוקרטס, "אם מה שברצונך לספר לי אינו אמיתי ולא טוב ואפילו לא שימושי, למה לספר אותו בכלל?" וזו הסיבה שעשתה את סוקרטס לפילוסוף כה מוערך. וכן הסיבה לכך שמעולם לא גילה שחברו הטוב ביותר דופק את אשתו.

כמה עובדות...רק שתדעו....

1. ביפן אוכלים מעט מאוד שומנים ונרשמים הרבה פחות התקפי לב מבאנגליה וארה"ב 2. בצרפת האוכל רווי בשומנים ואף על פי כן נרשמים הרבה פחות התקפי לב מבאנגליה וארה"ב 3. בהודו שותים מעט מאוד יין אדום ונרשמים פחות התקפי לב מבאנגליה וארה"ב 4. בספרד לעומת זאת מרבים לשתות יין אדום ונרשמים פחות התקפי לב מבאנגליה וארה"ב 5. באלגיריה מקיימים מעט מאוד יחסי מין ונרשמים פחות התקפי לב מבאנגליה וארה"ב 6. בברזיל מקיימים הרבה יחסי מין ונרשמים פחות התקפי לב מבאנגליה וארה"ב אז מה המסקנה
תאכל תשתה ותזיין כאוות נפשך מה שהורג זה לדבר אנגלית

Crossface

New member
ציפיטפטת ../images/Emo6.gifהרגת אותי../images/Emo91.gif

זה פשוט גדול, הכל, שלושתם

moon light2

New member
זה נכון!!!!!!

אני נאבקת בבגרות הנוראית הזאת!!! זה באמת מה שהורג...

אילוניק

New member
הסיפור השלישי נהדר ורק בגלל

שאני מנומס אני לא שואל אם את נוהגת לפי המסקנות

ההההההממממ אילוניק השובב...

אני אנגלית? מה זה? לא דוברת אותה בכלל.... רק רומנית, עברית על בורייה וצרור קללות עסיסיות במרוקאית....

למעלה