סיפור סיפור!!

מאיר1234

New member
סיפור סיפור!!

אז ככה, היא רווקה בת 37, עם ילד. בחורה קטנה וחמודה. גם יפה ומושכת. אבל יש בעיה. פתאום, אחרי חודשיים, התחילה הביקורת. הכל לא טוב. למה אתה ככה ולמה אתה ככה ולמה אתה לא יודע לקבל ביקורת... (לופ אינסופי). בנוסף, קשה לה לפרגן, היא כל הזמן עייפה, לא צוחקת מבדיחות שלי, טוענת שאני מתגונן כל פעם שהיא מבקרת אותי, ובקיצור, לא בדיוק נעים להיות לידה. פרצוף חמוץ כל הזמן. כשאני מחבק אותה, אני מקבל חיבוק רפוי. בלילה היא "לא אוהבת" שמחבקים אותה כי זה מפריע לה לישון. עושה רושם שהיא ממש סובלת במחיצתי אבל רוצה שאני אשאר... בחורה כבויה וקודרת, שאני מאד נמשך אליה. הסקס מעולה. אבל אני לא יודע מה לעשות. יותר ויותר כבר לא בא לי לראות אותה. והיא יפה גם. וסקסית. אבל כאמור, כל הזמן קודרת. מעט מאד צוחקת. יש לה המון בעיות עם עצמה. קשה לה לפרגן. היא מאד לא הדדית בקשר וכל דבר שקובעים לא תמיד מחזיק מעמד. אני חייב לומר שבהתחלה היא ממש נתנה. עד שזה דעך לה. פתאום שום דבר לא מצא חן בעיניה. אני לא יודע לאכול כזה דבר: אם היא רוצה, שתתנהג כמו אחת שרוצה. שתיזום. שתבוא. שתחבק. שתצחק. היא אמורה להיות מאושרת במחיצתי. אבל היא לא. פשוט זוועה. השאלה היא אם נותר לי משהו לעשות. גם לדבר איתה קשה כי היא ישר תוקפת "קדוש מעונה. זה מה שאתה. ומה איתך? אתה חושב שאתה בסדר?" בקיצור, לא נעים בכלל. עושה רושם שהיא חייבת טיפול. שמשהו נוראי עובר עליה. היא לא אדם רע. היא אדם מסכן. עם הרבה הרבה בעיות. אני יודע שאם אני אקום ואלך, אחרי שבוע אני אתחרט. כי שוכחים את הרע. השאלה היא מה לעשות? כי אולי גם אני לא בסדר? לכו תדעו. אני כבר לא יודע איך לאכול את ההאשמות שלה.

Hypnotize

New member
אני מציעה טיפול

או לנסות לדבר איתה במצבים בהם אתה יודע שהיא מאוד רגועה ומסוגלת להקשיב באמת למה שיש לך להגיד.

מאיר1234

New member
נראה כאילו זה כמעט בלתי אפשרי

הרגעים האלה מאד נדירים וגם אז, היא תצא בהאשמות מטורפות. אין לי מושג אם היא באמת רוצה אותי. וטיפול? מה זה אומר? טיפול זוגי? ההזויה הזאת הולכת לטיפול אצל איזה מטפלת בשיטות - בואי נאמר - לא קונבנציונליות. כל כולה פקעת של "רוחניות". ככה היו כל חייה. אני מאד חושש שזה יהיה זמני. אם בכלל היא תסכים. הרושם הוא שהיא פשוט תתקוף. היא לא מסוגלת להכיל יותר מידי. והיא גם חיה בתחושה שהיא יודעת הכל וכל מה שהיא עושה - הכי טוב. אף פעם לא קיבלתי יותר מידי חיזוקים שהיא ממש רוצה. אין לי מושג איך לפניי היו לה חברים במשך שנתיים ושלוש. לא ברור. מה שכן ברור לי, זה למה היא לא התחתנה מעולם.

sugar lips16

New member
כנראה

שהבחורה עברה הרבה בחיים.. תן לה זמן להיפתח אלייך.. חודשיים זה לא תמיד מספיק

מאיר1234

New member
כבר עברו יותר מחודשיים, וגם היא

טענה שלוקח לה זמן להפתח. אני חושב, שיש מינימום. לא ייתכן שאני אעמוד שם ואמתין. יש עדיין דברים בסיסיים שצריכים להתקיים. והם לא. זה לא שתיל ששותלים בעציץ ובאים פעם הכמה ימים כדי לבדוק. יש דברים שלוקח זמן להפתח - מקובל. אבל היא ממש תקועה וזה מתיש "לחכות". עדיין אני צריך את המינימום... בינתיים היא כמו דחליל ואני כמו מפזר חום: בא, ונותן ומחייך ומעניק. והיא, עם החיבוקים הרופפים שלה. זה כמו לחבק גוויה. אצלה בבית זה בכלל כמו אוירה של בית קברות... אין תחושה שאני ממש רצוי ("אבל אני הסכמתי שתבוא. זה לא אומר שאני רוצה?", ככה היא אומרת - אם למישהו זה מספיק, הרסיסים האלה, שיבושם לו....)

Hypnotize

New member
נשמע שאתה מיואש מאוד

אם באת לכאן כדי לקבל אישור לעזוב את הקשר הזה אז יש לך.. אני לא מאמינה שאתה צריך לסבול כל כך ולהלחם על משהו שהביא אותך ליאוש מוחלט.

מאיר1234

New member
אני מנסה להבין,

אם יש משהו שאני עוד יכול לעשות. אם יש משהו אצלי, שחורג מה"לא בסדר" הנסבל, שאולי אני יכול לשפר. כי לדעתי, גם אם אני לא בסדר, זה במסגרת הנורמה. ה "לא בסדר" שלה, פרץ לדעתי כל גבולות והיא מנפנפת בהיותי "קדוש מעונה" כדי להדוף את ההאשמות המוצדקות שלי כלפיה. ואני עדיין לא מבין איך היא שרדה עם אחרים כל כך הרבה זמן...

Hypnotize

New member
ברגע שהיא לא מוכנה לשמוע אותך,

להבין מה לא בסדר אצלה ו/או לנסות לשפר את המצב אני לא חושבת שיש משהו שאתה יכול לשפר.

מאיר1234

New member
היא מוכנה להקשיב,

אבל זה נדיר וגם אז היא מאבדת את הסבלנות מהר מאד. התחושה היא שצריך ללכת לידה על בהונות. שלא תתעצבן ותתחיל לזרוק האשמות בחזרה. וגם כשהיא מנסה לשפר את המצב, זה נראה כאילו היה ממש מתאמצת ושום דבר לא בא לה חלק...

למעלה