סיפור נוסף מהחיים...

חתולון*

New member
חן המקורית

קראתי את הסיפור שלך..... חברתך הייתה צריכה להעיף את בעלה לכל הרוחות עם בעיטה בתחת, ושילך לכל הרוחות... ואז היא הייתה יכולה להתחיל לחיות ואולי לקבל סוף סוף בטחון עצמי..... חתולון

חתולוןןןןןןןןןןן../images/Emo24.gif

מסכימה אני עם דבריך אבל היא בחרה ללכת בדרך משלה ועל כן סיבלה רב וניסתי לעשות למענה את המירב וכפי שיעיד בעלי אינני שומרת את לישוני שוחחתי עם בעלה והצעתי אף עזרה אך הוא התעלם ולא הקשיב והעדיף עם אשתו לריב הצעתי לה ללכת ליעוץ אך היא סירבה ותירצה תירוץ אז אם היא לא רוצה לקבל עזרה אין מה לעשות מה שנותר לה זה לחיות עם הקוץ

אמממממממממממממממממ

החלטתי לעשות לסיפורי הקפצה מה כ´פת לי בטח לא תקראו למשטרה

הצופה.

New member
לא כל דבר אפשר להבין ואי אפשר לשפוט

אני מכיר מישהי רווקה שנואפת עם נשוי שמשחק איתה וממש מנצל אותה היא כבת 45 חכמה משכילה ולא נראית טוב בא מתי שבא לו מתקשר מתי שבא לו קובע ולא מגיע וכה לשאלתי מדוע היא נותנת לו שישחק איתה כך ענתה "אתה יודע מה זה להיות חודשים לבד בלי שאף אחד מנשק אותך או מחבק אותך? אתה חושב שאני לא מודעת למצב? זה אמנם פרורים אבל אני מחכה ליום הזה שהוא יגיע זה נותן לי את הטעם לחיים לך קל אתה חוזר הביתה לאשתך הכל מובן מאליו" לא נותר לי אלא לשתוק

צופה............./images/Emo140.gif

אז ככה נכון מה שכתבת אך במקרה הנ"ל אני מכירה את הסיפור מקרוב האישה נראית די טוב בעלת השכלה גבוהה אבל באהבה נוחלת אכזבה אבל אם כל הכבוד לא מגיע לה לחיות כמשרתת וכל היום להיות מבועתת פן בעלה יגיע ויגער פן ישלוף את ידו שוב והגוף יבער אין שום הצדקה בעולם שהיא תרגיש מושפלת מול כולם ושתבין יש לה בבית ילדים לא קטנים ילדיה כבר מתקרבים לעשרים ערב טוב צופה

למעלה