סיפור נוסף מהחיים...

סיפור נוסף מהחיים...

אני מכירה זוג נחמד שלהם שלושה ילדים בבית הם בדרך כלל מתנהגים נחמד זה לזה אבל כשיוצאים החוצה זה כבר דבר אחר במיוחד אצל הבעל הבעל בחוץ כשרואה בחורה עיניו כאילו מביטות בבחורה כערומה ביום היוולדה הוא הולך אחריה ומתחיל איתה כאילו אישתו לא לידו האישה יש לציין חסרת ביטחון עצמי ומרוב פחד שיבייש אותה היא שותקת ונותנת לו לעשות מה בראש שלו הבעל שלא חסר לו ביטחון עצמי ותאמינו לי אין לו על מה מהלך כטווס ומחפש טרף יום אחד אישתו הביאה חברה הבייתה הבעל ישר נדלקו לו הפנסים ובלי חשבון התחיל איתה חופשי האישה לא ידעה דבר הוא נפגש עם חברתה בביתה כשבעלה לא היה ועשו חרא ושווע מעשים טובים חחחחח במשך הזמן שתי המשפחות נהיו חברים אך לבעל לא הפריע להתעסק עם אשת חברו הוא היה ונשאר טיפוס בוגדני עד היום לפני מספר חודשים הבעל עזב את הבית הוא הכיר אישה ועבר להתגורר עימה ואישתו שכפי שציינתי ביטחון העצמי שלה שואף לאפס רדפה אחריו ולא הרפתה ממנו הוא היה אומר לה שהכל נגמר בינהם ומנתק לה את הפון יום אחד הייתי עדה לשיחה טלפון שאותי ממש הגעילה וכך הייתה השיחה: האישה:תחזור הבייתה הבעל:הסברתי לך אלפי פעמים הכל נגמר תם ונשלם האישה:אני לא יכולה בלעדיך הבעל:את תתרגלי ובסוף אני לא אחסר לך האישה:נו אתה הראשון שלי לעולם לא אתרגל הבעל:תקשיבי היטב אני לא מוכן שתטלפני אליי יותר אני לא רוצה לשמוע ממך מה שיש לך לומר נשמע ברבנות...אני התאהבתי ולא יכול לוותר האישה: אבל הילדים?...הם רוצים אותך קשה להם בלעדיך הבעל:אני לא עוזב אותם רק אותך אני עוזב אותי הם יפגשו האישה:תקשיב אני אוהבת אותך אני רוצה שתחזור הבייתה אני פוחדת לישון לבד הבעל:נו די כבר נמאס לי ממך את לא מבינה הכל נגמר האישה:אתה יודע מה יש לי הצעה תחייה עם האישה השניה אבל לפחות בלילה תבוא לישון איתי אני פוחדת לבד הבעל:אין לך טיפת כבוד עצמי..שלא נדבר על ביטחון...אני לעולם לא חוזר היי שלום אישה יקרה ניפגש ברבנות ביי ואז הוא טורק את הפון האישה יושבת בוכיה אני ממש המומה היא פונה אליי ממררת בבכי מה אני אעשה? השבתי לה את רוצה לשמוע את דעתי?....את בטוחה?..... אומר לך אותה אני מקווה שלא תפגעי בעלך צודק אין לך ביטחון עצמי מיהו בכלל?.......שילך לאלף עזאזל תגידי מה את נותנת לו להרגיש כאילו את הכלבלב שלו שילך תחיי את חייך לכל אחד יש תחליף ודבר שני באמת איפה הכבוד העצמי שלך?..... את אומרת לו שיבוא לישון עימך רק בלילה תגידי השתגעת?.... אני בחיים לא הייתי אומרת כזה דבר קומי שיטפי את פנייך...שבי תרגעי הוא הלך...שילך....אני מבטיחה לך שאחרי שראיתי איך חייך עימו מתנהלים הוא עשה לך רק טובה שהוא עזב לא חסר לך כלום את נראית נפלא אני לא אומרת שלא תרגישי רע בכל זאת תהליך הגירושים זה לא דבר קל אבל עדיף לך להיות לבד מאשר לחיות עם נבל...שבסוף עם כל בגידותיו יביא עלייך רק מחלות האמת שלא הצלחתי לחזק אותה הוא ישבה ומיררה בלי הפסקה היא בכתה ומיררה על מזלה הרע היא רצתה אותו לידע אפילו חשבה לשים קץ לעצמה אבל לא עבר הרבה זמן הבעל חזר בטענה שחשב עליה והחליט שהוא לא מוכן לוותר לא עליה ולא על הילדים והיא הרגישה בעננים אבל לי ציפור קטנה באוזן לחשה שהאישה השנייה שעימה הוא חי נתנה לו בעיטה בישבן לא סבלה לא אותו ולא את התנהגותו ובחרה בכלל ללכת עם חברו עד היום הבעל ואישתו חיים יחדיו אך לא אציין באושר ובעושר כי שני המושגים הללו לא קיימים עבורם הם פשוט יחד מתוך הרגל אבל הבעל חי חיים כפולים והאישה מתעלמת כאילו לא רואה העיקר שבלילה הוא בא לישון לצידה והיא כבר לא בודדה חיי אומללות.... חיים ללא המשכיות איפה ההיגיון איפה השכל אלוהים על הכל גובר הרגש?........ לא הייתי חיה כך בעד שום הון שבעולם הייתי מעדיפה לחיות לבדי רק עם הכרית שלי.......

מה מהמם..סיפור עצוב מאוד..

האישה הזו לבי מלא רחמים עליה אני לא בטוחה שהיא אוהבת אותו בכלל כמו שהיא תלויה ונאחזת בו.. סיפור עצוב אבל מכירה את זה יש הרבה כאלה בחיים, אני לא מאמינה שהייתי נשארת במצב כזה אני ממש אנטי בגידות, לדעתי היא באמת הייתה צריכה לבעוט בו לאלף הרוחות.. נכתב יפה..ועצוב..

דרדוססססססססססס../images/Emo25.gif

אכן זה סיפור עגום וחבל שהוא מציאותי אני גם כמותך מאמינה שהתלות פה בראש וראשונה אבל אם הייתי במקומה הייתי נותנת לו בעיטה גדולה

ד ו ר י ן

New member
חןןןןןןןןןןןןןןן ../images/Emo24.gif

לאישה ההיא עליה את מספרת בטחונה העצמי אכן שואף לאפס (מזה שואף לאפס מתחת לשטיח) לדעתי לא מדובר אצלה ברגשות כמה בנאדם יכול שירמסו אותו ידרכו עליו וישפילו ולהגיד שהוא אוהב ? נשים כאלה, לצערנו, הן נשים לא מפותחות, נשים תלויות (בכל התחומים) שכבר איבדו לגמרי את האני העצמי שלהן זאת אישה וסליחה על הביטוי שכשבעלה משתין עליה היא אומרת שיורד גשם כואב לי עליה כן, מרחמת עליה לא ! כי בנאדם שאינו עוזר לעצמו גם אלוהים לא יכול לעזור לו

דוריןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן../images/Emo25.gif

כל מילה שלך ממש במקומה אני גם חושבת שהיא פשוט אטומה לא רואה לימינה ולשמאלה היא רואה בבעלה כאילו הוא אלוהים ובסך הכל הייתי נותנת אותו לכלבים לא רציתי להוסיף ולומר שהוא גם לא חוסך ממנה את תחושת כפות ידיו שעליה נוחתות בלי הפסקות אז באמת האישה הזאת ניראה לי מזוכיסטית ותו לא

ננסנס

New member
נקודה למחשבה ../images/Emo70.gif

עצוב מאוד. לצערנו יש המון זוגות שחיים בצורה כזו, חיי נוחות ולא חיי אושר, גם אם לא בקיצוניות כזו. האם באיזשהוא שלב כל מערכת נישואין הופכת לכזו? (שוב לאו דווקא בקיצוניות הזו). ודרך אגב חן, מה הכוונה ב "ועשו חרא ושווע מעשים טובים חחחחח" ?...

נקודה לחינוך!

בת´כלס הכל בא מהבית. אם היא גדלה בבית חזק עם גב, בטחון, חום, היא לא היתה מגיעה לרמה הזאת בכלל. לצערי הרבה גדלו וגודלים במתכונת הזו. בייייייייי

סיציליה../images/Emo140.gif

האמת שהיא באה מבית שהוא די רגוע הוריה הם אנשים שקטים ומיושבים אנשים שבקושי רבים אני לא יודעת לומר אם היא קיבלה חום ואהבה אבל לא ניראה לי שסבלה היא פשוט התחתנה בגיל צעיר כשנכנסה להריון וכנראה פה התחיל השיגעון

ננסנסססס../images/Emo140.gif

תסביר לי רק איפה הנוחות פה בכל הסיפור?.. אני לא הייתי מוכנה להחיות עשירית מאיך שהיא חיה אני לא אתן לאף אחד בעולם להשפיל אותי היא צריכה להיות איתנה לעמוד על שלה ולא לתת לאיש שאיתה לחשוב שהוא המלך והיא המלכה ולגביי החרא ושווע מעשים טובים..... ככה הם הביאו לעולם ילדים

ננסנס

New member
חן חן

נראה שאני מגדיר את חיי חברתך המסכנה כחיי נוחות? לא הייתי מאחל לאף אחת לחיות כך ועצתי לחברתך לנטוש מיידית ולללכת לדרך חדשה ומאושרת יותר. כוונתי היתה לשאול, כאיש משפחה מאושר, האם סופם של רוב חיי הנישואין להסתיים בחיי נוחות מתוך הסתגלות למצב קיים ולא כחיי אושר ואהבה?

לא ולא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לא כל חיי האהבה סופם להסתיים בחיי נוחות מתוך הסתגלות למצב הקיים ולא כחיי אושר ואהבה. הכל תלוי איך משמרים את חיי האהבה ואם לא נותנים לשיגרה להשתלט על חיינו לא חייבים לקבל את מה שיש תמיד אפשר לשפר במסגרת הזוגיות אם שני הצדדים רוצים בכך אל לנו לאבד תקווה...כי באיבוד התיקווה אנו מאבדים גם את האושר שאליו נפשנו ערגה

חזרתי מהעבודה וקוראת

את הסיפור העצוב הזה מבחינתי היא ממש מזכירה את סימפטום האישה המוכה הוא בוגד, משקר ומבלה היא סולחת כי אולי קל לה לא להיכנס למסכת גירושים שישבש לה את כל החיים אני כולי תקווה, האמת מתפללת שיבוא יום והאישה הלוואי ומתעוררת ותבין שחייה הם בעצם לא חיים ובלעדיו היא תצליח לשרוד עם הילדים ולך חן יקרה אותה קחי למסע שתתלבש, תתאפר שתרגיש נהדר תצאו לשתות קפה ושם תסבירי לה ותראי לה גם שיש עוד גברים בעולם שהיא לא חייבת להמשיך לחיות את חייה כך

קרן אור לי טוב שבאת געגעתי../images/Emo25.gif

לקחתי אותה הסברתי לה אבל היא בשלה ממש אטומה כנראה שטוב לה עם הרע וכמו שדורין אמרה אם היא לא תנסה לעזור לעצמה אף אחד לא יוכל לעזור לה

אולי כדאי שתכניסי אותה ../images/Emo24.gif

ותלמדי אותה והסבירי על הפורום ואולי על ידי שיחות על בורו של עולם היא תיפתח עם עצמה ותלמד שהיא שווה וכך בדרך נס את עצמה תציל מידי בעלה שבעיני הוא טפיל

הלוואי ויכולתי.......

הלא אמרתי שהיא לא חיה באושר ועושר ומאין תביא כסף למחשב ולאינטרנט?... היינו שכנות פעם אבל אני עברתי לקריה אחרת ואליי לא יהיה לה קל להגיע דווקא הצעתי לה זאת פעם אבל היא לי השיבה שהצאט והפורום אותה כלל לא מעניין אמרתי לך כבר שהיא אטומה לא רוצה להיכנס לחיי חברה היא יודעת שטעויות היא עושה אבל כנראה לא רוצה שיטיפו לה

אז כנראה שבאמת אין מה לעשות

כי אף אחד לא יצליח להציל אותה מלבד היא את עצמה את חברה טובה ומקסימה תתמכי כמה שאת יכולה אבל תשתדלי לא לקחת ללב כי זה רק יעשה לך כואב התגעגעתי חן היום עבדתי וחשבתי עליך

קרן אור לי....יקרה../images/Emo24.gif

היום כשנכנסתי לפה ולא ראיתייך אמרתי זאת בפעם הראשונה חבל שנגמרה השביתה כל היום אני פה יושבת ומחכה שתחזרי כבר מהעבודה כי את פשוט מקסימה וגורמת לי לתחושה טובה איתך הכל פה זורם בכייף כותבים חופשי מבלי לנסות להתיפייף שמחה שכבר חזרת ואותי כבר לא לבד הותרת

למעלה