סיפור מרגש

נחה דעתי.

אני חוזר לעבוד, אחרי הצפה שלא הייתה מביישת את המתבחששת בימיה הטובים (או הרעים)

uri80

New member
בקיצור, רצית להגיד שפשוט

בכית בטיטניק, לא? (ועוד מסלין דיון למרבה הזוועה. אני פשוט לא הבנתי למה במהלך הסרט הדיקפריו הזה לא דוחף את עצמו ביחד עם הגברת אל מעבר לסיפון. היה מקצר את הטלנובלה.) מזל טוב לאחיך
(אם זה מנחם אותך, אני גם בכיתי מסרט בזמנו. סדרת טלוויזיה למען האמת. הייתי בן 4. אח, אמא של מרקו... לא יכולת לתת לו איזה מפה או GPS במקום הקופיף הקטן וחסר התועלת הזה? לא לחינם אני ממשיך לשיר מאז באהבה את שירו של נרקו: "כמו הסם, כמו שטן קטן, ליבו של נרקו בוגד בו...")

סרט מושלם

סרט גאוני, בכל סצינה בכל רחש. ואני לא מתבייש לומר את זה. אתה יודע מה, גם את גלדיאטור אהבתי. יש'ך בעיה? תחסום אותי! ואגב, היא נתנה לו GPS. אבל בגלל שלא היה בתקופה הזאת אימיול הוא לא יכל להוריד תוכנת מפות.

uri80

New member
גלדיאטור דווקא היה טוב מאד.

מה נטפלת אליו? ובדרך כלל אני אוהב סרטים שבהם השחקנים יודעים לשחק. זה כבר פוסל 99 אחוז מסרטיו של הדיקפריו. מתי כבר "המבצר האבוד" של קורוסאווה ירד כבר?

uri80

New member
יש המונים. רק חמישה?

הסנדק, המוהיקני האחרון, חומות של תקווה, בארי לינדון, פורסט גאמפ, מה עובר על גילברט, אחי איפה אתה?, ביג ליבובסקי, צומת מילר, שר הטבעות, לב אמיץ, גלדיאטור, מבצע סבתא, רשימת שינדלר, הפסנתרן, גיבור, בלייד ראנר, שליחות קטלנית, כנופיות ניו יורק, ראן, שבעת הסמוראים, יוג'ימבו,כתר הדמים, בלתי נסלח, בוראט, שעת הצוענים, שיר אהבה לבובי לונג, הטוב הרע והמכוער, להציל את טוראי ראיין, עיר האלוהים, קן הקוקיה, צבים יכולים לעוף, קבר הגחלילות ועוד. יכול לחשוב על המונים.

admor

New member
היי אתה

מזמן לא שרת לי נבלה. אך איזה כיף היה בימים עברו לשמוע את שירו של נרקו מפיו הקדוש של רועיייייייייי

uri80

New member
וגם לא תזכה לשמוע בקרוב.

חבל על הנשמות הרכות שבפורום.

עם כל ה"ירידות"..

קצת שוכחים את הפואנטה-1517טבעו וקפאו למוות במי האוקיינוס האטלנטי נוסעים ואנשי צוות (פלוס מינוס, לפי הרשומות.. לא כולל "הטרמפיסטים"). 706 בלבד ניצלו וכמה שידוע לי חלקם לא הרשו מעקב אחריהם כך שהמשך הסיפור לא ידוע. וכן, גם אני לא סבלתי את צרחות המעריצות של דיקפריו (לשמחתי הייתי בהקרנה פרטית בצפיה הראשונה).. אבל היה שם שיעור גבוה יותר, נכבד יותר ללמוד ולזכור. לדעתי.. והרבה, הרבה הרבה הרבה מזל טוב ובשעה טובה ולאחיך.

שטנץ [הוליוודי] מוכר לעייפה

אין שום דבר חדש בסרט הזה, בשניהם (ואם אתה מפריד בין חתונה לסקס אז בשלושתם). הדבר היחיד שאהבתי בטיטניק (חוץ מזה שהיא טבעה) היה הקטע בו הגיבורה עושה שימוש בדרך שאהובה לימד אותה כנגד האנטי-גיבור העומד מולה, בסרט הנל זה התבטא בשליכטה בעין. נפלא! [לעמות הטיטניק, בארמגדון (עוד שטנץ) אני בוכה, אפילו שזה כל כך מופרך ואדיוטי, המניפולציה הבימאית שוברת לי את שק הדמעות עם כל הציניות שמזעיפה מצח. אבל דמעות מונעות טפלול נחותות בעיני, ואינן משתוות לדמעות התרגשות כפי שציירתן באופן כה מרטיט.] הדבר היחיד שאוהבת בחתונה זה פוטנצית האהבה. >ספל חמאה בברכת יו הו<

למעלה