תקשיבי
ותקשיבי טוב מכשפופה ששמה לי תמונות פדופיליה שתכף יעלים אחד הכחולים חסרי חוש ההומור.. לאחר שהוא יעתיק את זה למחשב שלו וישים את זה בDESKTOP כפי שאני עשיתי. את ה"פחחח" שלך את מוזמנת להצמיד למטאטא שלך. כי כישורים מוטוריים לא שווים לתחת, אם התחת מכווץ מפחד. אם זיינת 264 גברים ו132 נשים בחייך והנגיעות בעמוד השידרה, הלחישות באוזן והמסז' בכפות רגליים כבר לא עושה לך את זה... אלא רק איבר של גמל מוברג לכוכב פורנו שמפמפם עד הבוקר בלי הפסקה כשהזין שלו ממשיך לעמוד כמו קנה של טנק ואת תולה עליו מגבות רטובות תוך שהוא מעשן את הסיגריה העשירית שלו ומספר לך בדיחות כיתה א. אני מצטער. לא לכולם, לא לכולן, יש את הנסיון שלך וחלק מאיתנו זקוקים לקצת יותר מ"כישורים מוטוריים" כדי להיפתח לפרטנר בפעם הראשונה. כמובן שבהמשך הקשר, הכישורים המוטוריים נדרשים ועוד איך נדרשים. אחי מעולם לא נגע בבחורה וכלתו גם. בהתחלה הסקס יהיה אולי גרוע, אבל התחושה הראשונית... כל נגיעה, כל ליטוף יעבירו בה ובו צמרמורות שגם כושי צולע על רגל שלישית לא יצליח לעשות לך. עם הזמן הוא ילמד להשתפר... הוא חרוץ, הוא ילמד. אגב, לי... בכלל יש קטן והכישורים המוטוריים שלי חלודים עקב תקופת יובש, לא אפמפם עד הבוקר כי אני גומר ומתעייף וגם כי לא בא לי. אז באמת...אני מצטער, בינינו זה לא יילך. זה אני.