סיפור מצחיק . . .

ToHrU

New member
סיפור מצחיק . . .

קונבאנווא מינא סאן!!!! חחחחח סתם חשבתי לחלוק אתכם את הפדיחות שענת ואני עשינו לעצמנו בעזריאלי היום . . . הלכנו לתומנו בעזריאלי ופתאום קלטנו שתי יפניות - בלי לחשוב פעמיים, ניגשתי וביפנית של עולה חדשה אמרתי: "sumimasen! anata wa nihon jin desu ka?!?!?" אז בהתחלה הן היו בשוק ואז השיבו האי מהיר . . . ואני עם יפנית מתדרדרת: "watashi wa nihon go wo benkyou desu" ואז הן שאלו איפה אני לומדת ובדיוק באותה שניה ענת נכנסה עם konnichiwa והן נדהמו עוד יותר. בסופו של דבר אמרתי להן בהגזמה: arigatou gozaimashita והן ישר: iie . . . ואז המשכנו להסתובב מסטוליות מאושר . . .

ToHrU

New member
ואני חייבת לומר שוב -

שמואל - התמונות מדהימות פשוט!!! וואוו אתה לא יודע כמה חשק יש לי עכשיו להיות שם!!! תמשיך לבלות ולהעביר רשמים!!!! ושוב למי שלא ראה ת'תגובה שלי ל-GB : אם מוזמנים לשלוח לי או לענת (מגמה 99) הצעות למקום מפגש ולפעילויות כשהתאריך המשוער הוא סוף אוגוסט (כולם נוסעים במהלך אוגוסט והכול גם תלוי בארגון) אז רעיון של ענת למקום - הגג של עזריאלי (אוויר טוב ואוכל יפני בקניון, חסרון - היעדר חשמל) רעיון שלי - פארק (שוב היעדר חשמל אבל יכול להיות ממש כיף) עלו פה כבר הצעות לאוריגמי ואם אינני טועה גיא הציע להעביר סדנת המשך לקליגרפיה . . . מחכה לרעיונות (אה ו . . . התגעגעתי!!!)

ToHrU

New member
סליחה על זה אבל חייבת להודות

לפורבול!!!!!!!!!! תודה ענקית על רנמה!!!!!!!! זה פשוט אדיר, מתה על זה!!!!!! תודה רבה!!!!!!!

Kawaii Baka

New member
הנהלת עזריאלי לא רואה בעין יפה

התקהלות של אנשים בגג הקניון, במיוחד לאחר מה שהתרחש עם מפגש "ישראבלוג" לפני מספר שבועות. :<

0Pandemonium0

New member
אה, כן...

התופעה מוכרת וידועה. אחר-כך הם גם הולכים ומתפארים בזה, למרבה הנוחות. קשקשו על הגג שוב?

Kawaii Baka

New member
הפעם זה היה חמור מהרגיל ממה שהבנתי

מנהל מערכת ישראבלוג קיבל מכתב די חריף מנהלת הקניון זמן קצר אחרי המפגש ההוא. זבל, קישקושים וגם חלונות שבורים. אני מניח שהחלונות השבורים היו מה שהיה הקש האחרון בשביל ההנהלה.

0Pandemonium0

New member
חבל שלא מעמידים אותם לדין.

זה דוחה אותי. הרי ברור שבשום קניון אחר הם לא היו עושים את זה...

tals56

New member
אם הם עשו את זה בעזריאלי

שהוא נחשב לקניון לא קטן, אז למה שהם לא היו עושים את זה בקניון אחר?

tals56

New member
אוי אני דפוק ברמות

קטן,אבל אם הוא נמצא ליד מגדלי עזריאלי הוא נחשב מקום דיי מרכזי ומפורסם. (בכל זאת עזריאלי זה המגדלים הכי מפורסמים בארץ ואין אחד כמעט שלא שמע עליהם)

tals56

New member
וואלה יש לך אומץ!

אם אני רואה יפנים או סינים אני מסתכל שניה לבדוק מה הם ומפנה תמבט שלי ישר אחרי שהם קולטים אותי ואז נועצים בי מבט כאילו הם עוד שניה שולחים עליי קרן לייזר, טוב אבל בכל מקרה אני לא מעיז לדבר איתם.

Vivi Sparrow

New member
גם אני הייתי בעזריאלי אתמול~

היו שם רק אמריקאים, בטונות! ]; [אבל ראיתי יפנית באוטובוס ^_^]

Kawaii Baka

New member
חכה שאני אספר על איך יפני לחץ

את ידי לפני מספר חודשים באוטובוס בדרך לעזריאלי. ועד כמה שזה לא יהיה משעשע, אני רציני לחלוטין. XD

Satou

New member
אני אנסה להגיע לעזריאלי השבוע ../images/Emo11.gif

J-girls hunt.

tals56

New member
אוטובוסים = שנאה!

מכיתה ד' אני נוסע באוטובוסים הביתה מהביצפר - נוצרה בתוכי שנאה עמוקה לאוטובוסים!! הצפיפות - המסריחות (למרות שלפני שנתיים הביאו את מטרודן אז 90% מהאוטובוסים הם חדשים) בכל מקרה,אני לא סובל אוטובוסים.

למעלה