סיפור מצחיק!

הרמוני

New member
אני לא מאמינההההה!!! את עדיין

שואלת?! זה כבר ממש שיא. זמן גריניץ'!!! גריניץ= קו אורך 0!!! הזמן בקו אורך 0!!!

מאיפה כל הדנדשים האלו צצו פתאום

ולמה לכולם יש את אותה שאלה? מה זה זמן זוללללללללללו???? חחח...וולקאם אנשים.באמת. אבל....אני לא מסוגלת לענות, כי אני ועצמי החלטנו סופית שאנחנו לא יודעות מה זה זמן זולו.

וואי...מה את חדשה? וואלקם אבורד!

את מה זה תהני כאן.....(חחחח...
) מה שאלת? מה זה זמן זולו? וובכן... אנחנו פה בפורום ממש נהנים לענות על כאלה שאלות ...בשביל זה הרי אנחנו מבזבזים את כל היום שלנו פה.... טוף...אז זמן זולו זה הזמן שנהוג באפריקה... ובעולם החליטו כי כשרוצים לדעת את הזמן הכללי והמאוחד של העולם הולכים לפי שעון אפריקה שממנו מקור השם "זולו" חחחח........אני מ-ת-ה.

ANY TIME .... אני פה בשבילך....

אפילו אם תרצי לדעת מתי משודרת ג'אג בכל העונות...איזה עונות...באיזה שעות...עיזבי...אל תפתחי מדריך כבלים ...בואי תשאלי אותי,אני אענה לך....

אווו...../images/Emo12.gif תני לי לחשוב.... זו שאלה

ממש קשה ששאלת...כנראה אני אצטרך לפתוח אינצ' לענות על זה אז תחכי רגע טוף?... *חזרתי עם תשובה* זמן זולו....זה הזמן המקומי שבו ציימבוקס מקבלתזפתה לעין ולברגעעעמבי אני מביאה בוולה מסובבת לראש ולרנה אני לוקחת ת'שיער ותולשת ואז כולם וואלהלא מבינים מאיפה לעזעזל באתי להם...חחח.... זה היה רשום ככה באינצ'...בחיית זום זום. מקווה שהבנתם...חחח...

הרמוני

New member
חחחח....סוזי את פה

כתבתי לגל למטה שנמציא איזו תשובה מפגרת ממש ומעכשיו נענה אותה לכל מי ששואל.....חחחח....*חיוך שטני*

Dark Storm

New member
שלא להתבלבל עם....

"זמן זולה" - הזמן שנרקומנים חיים בו... וואוו איך יכול להיות שכבר 21:20 ?? הרגע הייתי כאן והיה 17:00 ואני חושב שנרדמתי.... עכשיו כבר 21:20 ? אוף... לא הייתי מוכן... זה לא פייר....

Nushi G

New member
אתם החלקתם סופית על השכל הא?

סתם, מתה עליכן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

סיפור מצחיק!

אמא שלי יושבת לידי היום ואומרת לי "יש סדרת מתח שאני רואה בזמן האחרון לפני שאני הולכת לישון, לא יודע אם אתה מכיר" אני: "איך קוראים לזה?" אמא: "ג'אג. אתה מכיר?" סיפרתי לאמא שלי את כל סיפור חיי ואת החלק שג'אג תפס שם.... אמא: "באמת? אז יש לי שאלה, משהו שמטריד אותי. מה זה זמן זולו?"

כן... נשמע לי רעיון לא רע בכלל...

לא רע בכלל...(מדגדגת את עצמי בסנטר...בנחשיות...חחחח...) בואו ניתן להם תשובה כמו: זמן זולו זה הזמן בו נוהגים בדרום אפריקה שלפי החוקים בינלאומיים ספירת השעון העולמי מתבצעת ע"פ השעון הזה - וכשבעולם רוצים לציין שעה בינלאומית אומרים שעת זולו(ומקור השם כמובן מאפריקה...חחחח) או משהו אחר....

חחח....../images/Emo6.gif../images/Emo26.gif../images/Emo163.gif

איזה קורע אתה...ישנת קרוב ל5 שעות בלי להרגיש?חחחח... יאאלה תתעורר...המלחמה חייבת להתחיל מהמפקדים..... חוצמזה? למה לעזעזל את חי בעולם תמידי של סמים? כל משפט שני שלך הוא על סם בצורה כזו או אחרת! גיל! הללללללו? אתה שוטר?....

Dark Storm

New member
וואלה... 5 שעות ?

איזה קטע... מה אמרת ? מלחמה... אה טוב, יו איזה קטע... איך נפלתי על המקלדת והתעוררתי 5 שעות אחרי...

נו טוף...זאתי אני...מתישה....

ובכל זאת אתה מסרב להכנע....חחחח.... רק שתדע לך...מצפות לך הרבה מאוד תנומות כאלה מוזרות משונות ובלתי מוסברות.... אלא אם כן...תכנע כבר...תיפול שדוד לרגלי השיפריות...אני אכניס אותך למקום שכולו טוף... "עולם השיפריות-(וגם השיפרים המועטים..)"

Nushi G

New member
חחחח כשחושבים על זה, לפעמים זה

ממש כיף להתעלל באנשים... חחחחח

Nushi G

New member
אני בכלל לא רוצה להתחיל לחשוב מה

התחביב שלך... scarry...

למעלה