סיפור מצחיק!

הרמוני

New member
חחחח אלעד אני מקווה שלא

התרגזת על אמא שלך ואמרת לה לחפש את זה ב"שאלות נפוצות" ואיימת שפעם הבאה תמחוק לה את השאלה... חחחחחח......(צחוקים אה? חולה עליך.....)

shipper heart

New member
אה BTW אלעד קיבלת את מה ששלחתי לך

או ששלחתי את זה למישו אחר בטעות? חחח

cjharm

New member
מוסיפה סיפור

מה קרה לפני 4-5 שעות בערך... כלנו ישבים אצל מיכל במרתף שפתאום דניאל מעביר לMTV , ויש סופר של קילף של אווריל לווין, פתאום אני קולטת את אביב מתיישר ובהה במסך אני :"תגיד יפה שלום" אביב" הי, תזכרי את הדיל!" בעז (ביל ו' , לו זה חשוב) "איזה דיל?" אביב "עשינו דיל שהיא לא יורדת על אווריל לווין ואני לא יורד על ההוא מג'אג, נו היפיוך הזה...." אני (בחיוך הכי כדול בעולם) "דיויד גיימס אליוט" בעז "הוא לא טבע אתמול?" אני "לא הוא לא!!!! הוא כמעט טבע" נכסוך פרטים ורק נגיד שהוא העליב את הארם ונוצח בקרב וכריות , שאחר כך הוא ניסה להתנצל ולפתוח בדיון פילוסופי (אלק) על עם הוא טבע או תבע. זה כל מה שהיה לי להוסיף!

:חיחיחיחי......./images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

שהרי רק ביום חמישי התערבתי פה עם מישו מתי יהיה השרשור הבא שנוגע לזמן זולו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!כבר לא נשאר לי אוויר לצחוק. וואי! אלעד! זה היה טוף!(שלא נדבר על מהיר..חחח...) אמא שלך שיחקה אותה
. טוף...זהו . אני הולכת לישון. נ.ב ....חחחח....עוד מישו רוצה להתערב מתי תהיה הפעם הבאה???? חחח...

פעם14

New member
ממממ../images/Emo9.gif

מצטערת, אבל הנה הפעם 106- מה זה זמן זולו?

cjharm

New member
DUE TO רצון עז לדבר עם אנשים....

זמן זולו זה הזמן בקו גריניץ, בצבא משתמשים בו בגלל הבסיסים והנומ"טים שנמצאים בזמנים שונים

טוף...אני כבר לא יכולה עם זה יותר.

די. אני לא מסוגלת לענות.שמישו אחר יקח את השרביט. לא לקח יותר מיייייייייייייייייייייייייייייייום!!
אני צריכה
דחחחחחחחחוף! אולי נקרא לפורום:פורום זולו...ככה יותר אנשים אולי יכנסן וידעו מה זה ג'אג...חחח....

למעלה