סיפור מצחיק!

shipper heart

New member
נו באמת סוזי קשת הבנה חחחח

היא לא הבינה מילה ובדיוק בגלל זה היא אוהבת אותו חחח

ואייי שירה...חחח... עכשיו גרמת לי

לחכות!!!!! לא פייר!!!! לכי תדעי מתי הדנדש הא יגיע? (נו טוף בטח תוך יומיומיים...) את תקלטי את ההתנפלות של כולנו וה"רצון" הפתאומי שלנו לעזור.... וואי..וואי...וואי...איזה מרושעים אנננננחנו!

shipper heart

New member
נו באמת סוזי קשת הבנה חחחח

היא לא הבינה מילה ובדיוק בגלל זה היא אוהבת אותו חחח

cjharm

New member
בתור המלאך של הפורום ........חחחחחח

*אומרת בזמן שבועטת את אחיה הקטן מחוץ לחדר שכל רצונו הוא לראות איתה פרק של JAG* ברוכים הבאים

Nushi G

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

ע-נ-ק-!!!!!!!
חחחחח מה היא אמרה על זה שאתה מנהל פורום ג'אג?!?! איזה צחוקים יהיה אם היא תכנס לפורום!!!! אני כבר רואה את זה- *מה המצב אמא של אלעד?? נכון שהארם פשוט מדהים????*

../images/Emo3.gif בקשר לזמן זולו, זתומרת גריניץ'

הידעתם
קו הוארך 0, או בשמו האחר מרידיאן, לא תמיד עבר בגריניץ', רק מ1888. עד אז הוא עבר בפריס בכנסיית סן סולפיס... בואו נתערב שרובכם ידעתם את זה...

Dark Storm

New member
עוד משהו מצחיק...

(אולי יותר מוזר ממצחיק) השעה 0419 זמן ישראל, משמרת לילה במרכז השליטה של המשטרה, אנוכי שואל אם אפשר לשים באחת בטלויזיות שבמקום ערוץ 3 לראות סידרה נחמדה... ואז, לפתע פתאום, כולם אומרים אה! יש ג'אג - הייתם צרכים לראות איך המקום הרדום והחשוך התעורר וכל 5 הטלויזיות עברו לערוץ 3 במטרה לראות ג'אג, כולנו ישבנו ביחד: קצינים ושח"מים, שוטרי קבע ומתנדבים כולם ישבו למשך 45 דקות לראות ג'אג. מי אמר שלא עושים דברים חשובים במשטרה ??

shipper heart

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח איזה קטע

וגיל- גו שוטרים!! יש לכם טעם טוב בתוכניות מסתבר חחחחחח אותי סבתא שלי מתחקרת על ג'אג...היא לא רואה קבוע כי היא שוכחת אבל כיף לי לספר לה כי היא אוהבת...חחחח אז אני מספרת לה גם דברים שעוד לא קרו...חחח כיף

למעלה