סיפור מצחיק

סיפור מצחיק

מוקדש באהבה לכל החברות והחברים כאן סיפור אמיתי . בעת שהגעתי לבסיס החדש , ממש יומיים אחרי מסדר בחדרים יום לפני זריקות , אוי זה כואב , אל תזכירו לי אבל אם זה למטרה טובה אני נרתמת בחדווה בכל אופן יש לי תמיד רגישות למחטים במיוחד , ואני תמיד מקבלת את התופעות הלוואי הי מוטרפות שיש , אז בררתי לגבי התופעות ואמרו לי שמקסימום הרגישות תיהיה שאקבל קצת חום טישטוש , עיפות , ובמקרה הכי גרוע נפיחות באותו מקום , תארתי לעצמי כמו נביאה, שכל התופעות הולכות לקרות לי וחייכתי להם כאילו בקוצר רוח , אחרי שעה חשתי עייפות טוב זה היה כבר 22:00 ואני מ05:00 ערה, טישטוש היה במהלך הזריקה , שעשיתי שריר ולא להרשים והיו צריכים לביא לי טישטוש שלא ארגיש , וחום היה לי כבר מעצם הגעתי למקום חום חיובי , כמובן. ולסיפור עצמו , אחרי התרעננות קלה , קריאת עיתון בוקר בחטף , אמרתי בליבי מחר מחכה לי יום ארוך , יש מסדר על הבוקר ב06:00 אז חייבים קצת לישון , בבוקר אני קמה ב04:30 עם כאב היסטרי ביד , חשבתי שאני חולמת , אבל לא הצלחתי , לחזור לישון ראיתי שזה רציני , טוב כמו שהינכם מתארים לכם שבלולה ניחשה נכונה גם הפעם , והיד שלי השמאלית
התנפחה , חה חה חה , נמנמתי קצת עד שהתעוררתי ב05:00 לפני השעון המעורר , והפעם חשכו עיני , יד אחת נפוחה , כולה אדומה וכואבת מכאבים איומים , אמרתי לעצמי , שבלולה , חייבים להרגע, טוב שזה לא יד ימין שלך , אני מנסה להזיז את יד ימין
ולא מצליחה , ואהו אמרתי לעצמי , ואני מנסה לסובבה כדי למנוע כאבים , ואני רואה עוקץ של דבורה ביד השניה, אתם חברים בטח נקראים מצחוק , ואני לא ידעתי מה לעשות , איך אני יחליף בגדים , ואהו לא נעים
אף יד לא מתפקדת , טוב שהרגלים (והמחושים )עדיין עובדים לשבלולה ...
ורגע לפני שהרגלים גם עושות בעיות , לקחתי אותם לקצת ספורט שגם אלו לא יהיו רדומות , מיהרתי למרפאה , שכהרגלה לאור בוקר מוקדם הייתה סגורה ורציתי לצעוק אבל כולם היו עסוקים , ואני מתחננת לטיפת רחמים שהאכאבים בשני הידים ירגעו קצת ויתנו לי ללבוש בגדים .... אבל הם עושים לי דווקא , ואני יוצאת מן הכלים , כן רבותי זה לא מתיחה של 1 באפריל , אני עומדת בחוץ ולא יודעת מהיכן להתחיל עוד רגע יכנסו המון בכירים לחדרים ויראו אותי במבוכה הם יחטפו עצבים אמרתי אני ינסה לעבוד על עצמי , וניסיתי בכוח להכחיש את כאבי אך לא הכאבים חדים כמו סכין חדה , ואני רוצה לצעוק לעזרה
ובמקום זה ניהתי צרודה , איכשהו הצלחתי להתלבש , עם כאבים ופרצופים מוזרים שעשיתי לבנות חדר , נראה לי שלעולם לא ישכחו זאת , ואז התחיל המסדר , לא יכולתי לעמוד גם לו לשבת ודאגתי מה יהיה לי עכשיו במרפאה , ואהו אולי עוד זריקה , ווקשה ווקשה לללללא. ואז מפקד הבכיר מגיע , מזהה את רובן , ניגש אלי ,חיילת צעירה ואומר לי את חדשה כאן מ...., אני מהנהנת וקצת מנסה להחזיק את עצמי , ואומרת כן המפקד, הוא שואל אותי שאלות , ואני עוד שניה מתעלפת לו , מרוב כאבים ואז הוא אומר לי נעים מאוד ומביא לי את ידו ללחיצה, שידו הורמה לכיוון שלי , חשתי איום הנה הוא הולך ללחוץ את ידי הכואבת מכל ואני בבקשה שזה לא יקרה , טוב שיסלח לי אותו מפקד , בשל מצבי וכאבי באותו רגע , הגשתי לו את יד שמאל הפחות כואבת , ולפתע אני שומעת קול חרישי מצד מפקדי , היד שניה , ואהו מה אני יגיד לכם חושך בעיני , ראיתי את הלחיצה הזו בכוכבים , "אבל לא באמת" , ואז אמרתי סליחה , והצטרכתי להגיש את ידי השניה , אמרתי שבלולה עוד שניה זה יסתיים זה רק לחיצה קטנה אבל בתוך תוכי ידעתי שזה רק ההתחלה אה כן , כמובן צדקתי ,הלחיצה ההדדית שחשבתי שמקסימום תיקח 10-15 שניות הייתה אולי לנצח , כן בשבילי זה היה ארוך מאוד מאוד , שני הידים נפגשו חייכו ולחצו שלום , אני באה לשחרר את היד, ואותו מפקד שלא הרגיש בשום חשד, ורעד בליבי , שהנה זה מגיע , החליט להיות יותר ידידותי , הוא לחץ את יד קצת חזק ולא נתן לה להשתחרר מידו והחל בתנועות גבוהות להרים אותה כן , למעלה ולמטה בערך 10 פעמים , ומה אני לא ראיתי , כוכבים , עננים , מחושים, זיקוקים , ול מה שיש בשמים , זה כאב בטירוף למען יסופר, הייתי מעדיפה זריקות רק לא את אותה לחיצת יד , התחלתי לעשות קולות מוזרים חרישים , לקמט את פרצופי , שירגיש בעלפוני עוד רגע , ואז הוא שיחרר את ידו , אמר נעים מאוד , שמחתי להכיר ושאל אם זה היה כואב , בנות חדרי שהיו עימי חטפו את השוק של החיים , איך לא ציצתי , איך לא צעקתי , הסתכלתי אליו בלחיצת יד ופשוט הייתי כמו בובה , ולשאלתו עניתי קצת זה היה קצת הרבה ,אבל לא יה לי נעים לומר, ועוד איך , תכף הוא הוציא לי גם את העצם מהיד , בגלל הכאב , כי הייתי מאוד רזה שהגעתי לבסיס .... הסוף טוב הכל טוב , אחרי שהוא הלך במקום להשתולל מרוב כאב ולצעוק בכל זאת לא נעים , שבלולה הקטנה התפרצה בקול של צחוק מתגלגל עד שבאו אותה להשתיק , טוב שזה היה כבר סוף המסדר ואני לא קיבלתי דיון מעמיק סה"כ קיבלתי 3 ימי מנוחה בבסיס ואל תנסו זאת בבית , זה כואב מאוד ורצו להכניס לי אינפוזיה , ללללללללללללא אמרתי רק לא זה עדיף הכאב , שבלולה אלרגית למחטים , נו אתם כבר יודעים ....

Mוניk

New member
שבלולית../images/Emo24.gif

סיפור חמוד אהבתי כתבת יפה זורם נהנתי לקרוא ואוי למי שינסה לדקור אותך במחט דקה
שבלולע

טאKילה

New member
חמוד שבלולה..../images/Emo39.gif

לא להפסיק לכתוב שהפרדס לא יבוא אלינו חחחחחח

חתולון*

New member
שבלולנית, יופי

הסיפור האמיתי על הזריקה והמפקד מראה שאצלנו בפורום, תקעת יתד תמשיכי בספורייך האמיתיים והמדליקים שאותי ואת החבר'ה, כאן מאד מצחיקים נחמד שיש לך את הכח ללחוץ לו את היד ומכאן מעריך את כתיבתך, וחוזר מיד ביייייייי שבלולה, העיקר שהמחושים בסדר

תודה רבה לכל המגיבים /ות

זה בהחלט מחמם את הלב לדעת שאתם מפרגנים ומאוד אוהבים ודרך אגב מרוב לחץ וכאב , מקווה שהמחושים עדיין עובדים למרות שמאז חלפו כמה שנים
שולחת לכם
והמון
ושמחה להביא לכם את סיפוריי בהמון אהבה

למעלה