סיפור מסע - צ'רנוביל

Rיקושט

New member
סיפור מסע - צ'רנוביל

האם גם אתם רוצים עשרות (או מאות?) קילומטרים של כביש טוב וריק מאדם עם נוף מאיזור הדמדומים? אין בעיה, כל מה שנשאר זה להשיג אישור כניסה לאיזור צ'רנוביל. היא השיגה והNinja שלה השיגו. כדאי לקרוא - מאוד מעניין.

harabecw

New member
כבר היה ../images/Emo13.gif

סיפור מאוד מעניין, כדאי לקרוא עד הסוף.

M O R M

New member
טיול לצ'רנוביל סכנה נוראית-קישור

כבר הגבתי לטימטום הזה - אין אפשרות לחוש במוות המתקרב. כל מי שיש לו משאלת מוות ורצון להתאבד מוזמן לנסות. אני יכול לחשוב על עוד דרכים נאות להתאבד .... אני אוהב לחיות ולא חושב שזה נכון לדון על מוות כאן. טיול לצ'רנוביל קישור לדיון מארכיון הפורום.

Rיקושט

New member
האם העובדה שאבא שלה

עוסק בתחום ונתן לה את ברכת הדרך לא משכנעת אותך שהטיול לא היה התאבדות מראש? נ.ב בהודעות שלך זה נראה כאילו אתה ממש יוצא נגד כל טיול באיזור כאילו יש איזו סוכנות שכבר מארגנת טיולים כאלו, Relax man.

diskmen1

New member
זה מה שגם אני חשבתי........

הרי אבא שלה פרופסור בתחום אם זה היה כל כך מסוכן הוא לא היה מאפשר לה להיכנס לאיזורים המסוכנים.

M O R M

New member
אתה יודע כמה פרופסורים מתו?

מה הקשר? האם אתה משוכנע שהוא יודע על כך? או שהיא אמרה... ראיתי בצילומים דאז פרופסורים לפיזיקה גרעינית שצולמו בכור בצ'רנוביל להראות שעסקים כרגיל ...הם מתו וגם מי שצילם אותם מת. כשביקשתי מכל מכרי להקפיד להסתתר מהגשם הרדיואקטיבי שיגיע לישראל בעיקבות הפיצוץ של צ'רנוביל - קיבלתי תשובה...אבל זה חודש אוגוסט? נפלת על הראש? לא יורד גשם באוגוסט!! אז ביקשתי שאם יקרה נס וירד גשם באוגוסט פתאום אז שלא ילכו בגשם הזה... למחרת ירד גשם.(בישראל לא רק באירופה.) יוד ראדיו אקטיבי הינו גז רעיל ומסוכן שנפלט בעת פיצוץ ליבה של כור . היוד הזה הינו בן דוד אקטיבי ביותר (איזוטופ) של יודיד הכסף שמשמש להורדת גשמים.... לפני המון שנים עבדתי בכזה מקום בארצינו הקטנטונת.... צחקו עלי שהלכתי עם מונה גיגר לחדר אוכל... אני הייתי מודאג מהשאננות שלהם... היום אני יודע שצדקתי.... אגב תחום התמחותי כמהנדס אלקטרוניקה ומחשבים היה.... ממש התמחיתי בתחום... כורים גרעיניים.

diskmen1

New member
../images/Emo12.gif טוב שיכנעת אותי.....

אני לצ'רנוביל לא נוסע, אני אסתפק לי בקרינת מיקרוגל ופלאפונים למינהם
דרך אגב שמעתי שרוצים לחלק בדימונה כדורים נגד קרינה רדיואקטיבית- בדיחה עצובה? או מציאות עגומה??

M O R M

New member
אילולי זילזלו עובדי דימונה בתקנות..

חלק מעובדי דימונה החליטו שהם לא פגיעים וזילזלו בנוהלי ההנהלה בעניין בטיחות וכללי זהירות נוקשים שנקבעו בשל המוות הבלתי נראה. לצערי הייתי עד אישית לסגנון זיזול בנוהלים זה. בנוסף במשך שנים כתוצאה ממגבלות טכנולוגיות נגרמו כנראה נזקים בלתי הפיכים לחלק מהעובדים. כך או כך הסבל למשפחות העובדים והאחריות מוטלת לפתחה של ההנהלה-קרי הממשלה. נעשים כעת נסיונות נואלים לטייח את המציאות המרה של פגיעות קרינה של עובדי דימונה. אין ספק שבחלק מהמקרים תצליח המערכת לטייח. דומה הדבר למפגעי מע"צ והראשויות העירוניות שגורמים להרג אופנוענים בשל חסכונות כספיים וטיוח עם "וועדות" שמורחות את הזמן. בנושא הזה אני נוטה לקבל את גישתו של מלגניס בעניין שיתוף פעולה של המועדון ב"וועדות". מה שאיני מקבל הינה ביקורת לא בונה ללא עשיה ממשית...

DubiStein

New member
בהחלט מעניין

מפחיד, מרגש, אבל היא בעלת חוש הומור ומאוד מהנה היה לקרוא תודה על הלינק!

ZolgaR

New member
זה בטח כל כך הרגשה מוזרה

ודי מפחידה להיות בעיר שלמה שאין בא אף אחד חוץ ממך... כמו כל הסרטים על סוף העולם, שכולם מתים והעולם ריק מבני אדם... אם לא הקרינה הייתי מת להיות שם, להסתובב בתוך בתים נטושים רבי קומות... לנסוע בכבישים שהם רק שלך.... אבל אם לא הקרינה אז זה לא היה נטוש

DubiStein

New member
קח איתך מונה גייגר

ותסדר קומבינה לכניסה לאזור הזה (שלח לבחורה אימייל) וסע...

M O R M

New member
הבעיה העיקרית במונה גיגר...

על איזה סוג קרינה הוא מאופס? אלפא , בתא , או גמא והשילובים בניהם. אם אין לך מכשיר מתוכנת מקצועי בעל כמות גדולה של גלאים אתה בבעיה בכל מקרה...

Moo Moo

New member
יועברו האימוני מגרש לצרנוביל לאלתר!

כבישים ריקים? אין שכנים? אספלט משובח? אללה MORM, אני מציע טיול לצ'רנוביל+אימון מיגרש כשנגיע.

M O R M

New member
למה ללכת רחוק? רוצה אימון מגרש?

רוצה כבישים ריקים? רוצה אספלט משובח? רוצה פניות מעולות בסגנון בית ג'וברין? רוצה ללא מעקות "בטיחות" מוות של מע"צ? רכב לסיני ותקבל את זה עם עודף.

Moo Moo

New member
אני בונה על הקרינה הרדיואקטיבית...

שתשאיר את המנוע חי

ZolgaR

New member
../images/Emo80.gif ../images/Emo80.gif בשבילך אירגנתי אימון שם

למעלה