סיפור מסע - צ'רנוביל

Moo Moo

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif גדול../images/Emo70.gif

חחחחח..אתה תותח...../images/Emo28.gif

עשית ממש ממני מכשף אני מזהה את האופנוע שלי חונה ובעצם אני גם רוכב בהשכבה..סחטטין עליך או בעצם עלי על הכישרוניות המרובה...בעצם כשאני מתרכז בתמונה אני מזהה את אותה הסיטואציה גם על MORM....

ZolgaR

New member
זה הCBR של MORM? מתי הוא

עשה את הפנס כחול? חשבתי שיש לו את זה הרבה מאוד זמן, אבל לפי מה שאני רואה לא היה לו פנס כחול במפגש בכינרת שהיה אם אני לא טועה לפני 3-4 חודשים בערך לא? ויש לי שאלה לMORM, איך עשית את הפנס כחול? זה מדבקה בפנים או צביעה שקופה?

Moo Moo

New member
צביעה מיוחדת...

משהו "צביעה בעישון" תיכף MORM יגמור עם החיפוש ויענה לך

M O R M

New member
250 ש"ח ויש לך פנס ירוק/צהוב/כחול

גש לגילעד אברהמי ממוטוארט שמומחה בצביעת אופנועים. בחר צבע לפי נוחות ושיתאים לאופנוע. .(ממליץ על צהוב-חבל שלא עשיתי צהוב.). גילעד יפרק את הפנס ויצבע בעישון מיוחד את הפלסטיק הקידמי חיצוני בצבע שבחרת. אחוזי ירידת עצמת האור זניחים. נראות (יש מילה כזו בעברית - מר אבשלום קור? ) משופרת של האופנוע ביום ובמיוחד בלילה. בטיחותי ביותר. לגבי טעם וריח ... אפססס ... קצת פחות נראה לי...

ZolgaR

New member
אל תצטער שעשית כחול זה יותר יפה

מצהוב, אף פעם לא ראיתי צהוב אבל אני משער שזה נראה כמו פנסי ערפל של מכוניות. וגם הצהוב היה נבלע לדעתי עם הצבע של האופנוע... כחול זה טוב

MusicA

New member
צהוב? אמנם מתאים לצבע האופנוע

אבל אתה בעצמך אמרת שכשהנהגים רואים את האור הכחול הם חושבים שאתה איזה שוטר ומאטים/מפנים את הדרך. חוץ מזה שלדעתי לפחות הכחול מתאים לצהוב.

למעלה