סיפור מכור

halar

New member
סיפור מכור ../images/Emo7.gif

ידעתי שזה יקרה בסוף ידעתי שהוא ימצא תירוץ ויפרד ממני. אתמול מהבוקר אני שלחתי לו הודעות והוא לא ענה ובסוף כתבתי לו בלי טובות ושהוא בדיוק כולם שמחפשים סקס הוא התקשר אמר שהוא אוהב אותי ושהוא בנאדם עסוק שהוא מעדיף שניהיה ידידים או חברים אני אמרתי לו לא יודעת ואז הוא אמר אני לא רוצה לפגוע בך אם פתאום יקרה לי משהו בצבא ניהיה ידידים בסדר? אני עניתי כזה בלי בררה בסדר. והיום כתבתי לו שאני לא טיפשה ושהוא בדיוק כמו כולם שמחפשים סקס ושאז הוא לא ידע איך לנתק את הקשר אז הוא אמר שהוא עסוק סתם תירוץ. מה דעתכם???

../images/Emo24.gifאוייייש מותק...קבלי חיבוק!

קודם כל,למה שלחת לו כזאת הודעה? אולי הוא דווקא כן אוהב אותך אבל את סתם מלחיצה ת'צמך... לכי תדעי באמת מה הוא חיפש,אולי באמת רק סקס...אבל את כבר אמרת לו שיחכה לך לא? לודעת,יכול להיות שהבחור באמת עסוק ואין לו זמן כרגע לחברה. ובטח לא אחת כזאת שהלב שלה ישבר אם חלילה יקרה לו משהו בצבא. אפחד לא יוכל להסביר לך ת'מניעים שלו לא להיות איתך חוץ ממנו. מקווה שאת מבינה, דרוש.

sh53

New member
הדר - שאלה לי אלייך

אם היית בן (במקום הבחור שיצא עם HALAR) - איך היית מרגישה אם היו שולחים לך כל הזמן SMS, את בקרבי ומלחיצים אותך נו מתי נפגש? כל הזמן רק אתה (כלומר החבר של HALAR) צריך לחשוב וליזום דברים - איך להפגש. היא לא מלחיצה את עצמה, היא לא מתאמצת בשביל קשר. למה לשלוח SMS במקום להתקשר? אין לה כסף (לא יודעת אם זה המצב)? שתלך לעבוד ותקנה אפילו טלכרט אם להחזיק טלפון עם שיחות יוצאות יקר לה.

נמנמ..לודעת אם ממש הבנתי..

אבל עזבי אין לי כוח להיכנס לזה... בלעעט חצי יום רק ישבתי ועשיתי שיעורים במתמטיקה..את כל הספר היא הביאה לנו לפתור!!...בלעט עלייה...

תות15

New member
עצוב לי להגיד לך את זה..

אבל את היית צריכה להערך לזה.. זה היה די צפוי.. אמרתי לך.. שימי זין ותפתחי דף חדש, ותצאי לך אנשים ששוים אותך, ולא סתם זייני שכל שמחפשים רק סקס.. ותפסיקי להתלהב מקשרים של כמה ימים.. קחי הכל באיזי, תחיי את השניה..

As היחידה

New member
לא יודעת... אני חושבת../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

שזה היה די צפוי, ולא יודעת. במקום לשבת ולבכות על זה, שזה דבר שלא יעזור לך בכלום. תפתחי דף חדש כמו שתותי אמר, תנסי לשכוח ולצאת עם אנשים שיותר מתאים לך [?]..

sh53

New member
רוצה לשמוע את ההמשך של HALAR?

HALAR מתקשרת יום למחרת לבחור ואומרת לו שטעתה, מתחננת שיחזור, בוכה לו שיחזור אליה, רואה שזה לא עובד, מנסה לעבוד לו על הרגש, רואה שזה לא עובד עוברת לאיומים וצוחקת עליו ואפילו מתקשרת אליו ומנתקת לו את הטלפון בפרצוף. תסריט ידוע מראש. את באותו מקום כבר כמעט שנה - כל פעם כותבים לך אותו דבר ואת לא עושה עם זה כלום. רוצה להמשיך כך? אין לי בעיה. רוצה לשנות? רק את יכולה לשנות. תתעוררי
את לא מתקדמת לשום מקום בחיים ככה.

halar

New member
עלק להתקשר אליו

ניראה לך אני שמה עליו פס אחד גדול אני כבר המשכתי הוא לא שווה אותי בכלל.

למעלה