סיפור מוזר

itai90

New member
סיפור מוזר

היום כשנסעתי באוטובוס נתקנו בפקק ואני מישיעמום שומתי מוזיקה והיסתקלתי לצד פתאום הופיעה מולי חרוט בגובה 3 מטרים (אני משער) אם 4 קוים אליו וסימנים מצוירים בין הקווים והעין של רה מהדת המצרית למעלה ואז הוא נעלם צירתי את מה שראיתי ואני זוכר אם יש לכם מושג מה זה או רעיונות תנסו לענות לי תזרקו רעיונות וגם למי שקרה את ההודעה על הראיה שלי שנמצאת כמה דפים אחורה יבין ראיתי את זה בערך ככה היתי אם המישקפיים שלי ופתאום זה צץ משום מקום ונעלם לשום מקום אז תחשבו בברכת האור פם

itai90

New member
אני נעלבתי../images/Emo7.gif

תענו משהו תכתבו שאני ידע שלפחות שמים על ההודעה שלי בברכת האור פם

simba00

New member
יכול להיות שזה...

קריאה אילומינטית לך... אבל שוב ישול להיות שלו...

itai90

New member
פעם ראשונה

פעם ראשונה שאני ניתקל במושג הזה אולי מישהו יכול להסביר לי בברכת האור פם

L e s t a t

New member
האילומינטי

בלטינית פירוש השם הוא "המוארים". האילומינטי היא אגודה שיש לה כל כך הרבה קונספירציות שהעסק כבר טחון. עוד אחת מאותן אגודות "סודיות" או ארגונים מיסטיים. אין לי מושג אם היא אכן קיימת או לא וגם אם כן - באיזו צורה היא קיימת אני לא יודע ככה שאני לא ממש יכול לעזור לך אלא לספר לך את אחת הקוספירציות (כביכול?) ששמעתי עליה.. בברכה, לסטט

simba00

New member
אני נעלבתי ממאמירתך לסטט

לדעתי אני יודע דיי הרבה תנסה אותי??? אילומינציה תהליך של הארה! מלא סניפים שלהם מליון שמות מליון שלוחות מנוגדות תסתכל בהזדמנות על שטר של דולר ותראה שם פירמידה עשויה מ13 שלבים ועין בראשה אומרים שזה סמלם... תקרא את הטרילוגיה שנקראת האילומינטוס! בכל אופן תחפש ברשימות אוכלוסין על אדם בשם אדם וויספאוט נאמר שהוא פתח הסניף בבוואריה שלהם הסניף שאליו התגייס היטלר בכל אופן תקרא את הטרילוגיה ותבין הרבה יותר ממה שאני אי פעם אוכל להסביר! ואם אתה רוצה לראות שלוחה שלהם (לדעתי) תחפש משו שנקרא פרויקט מיכא"ל... אהה וכן הם זה גם הבונים החופשיים ועוד מליון שמות אבל במהלך ההיסטוריה יש איזכורים שלהם מאז החשישאים (כת ערבית עתיקה) ועד היום לך תדע אני מאמין בזה אוליי אתה לא אבל שווה לקרוא ולנבור אחר מידע כמו שאני עושה (לדעתי לפחות שווה)

צא ולמד

זה דווקא הפוך. האילומינטי (שכנראה עדיין קיימים) הם פלג שיצא שמתוך "הבונים החופשיים", במאה ה-18 או ה-19 (כרגע אין לי אפשרות לבדוק). המסדר לא הצליח כל כך, ונסתם עליו הגולל. מה שלא ידוע להרבה אנשים, שכמה מהאחים ב"בונים החופשיים" שהוקסמו מהרעיון של האילומינטי החיו מחדש את המסדר עפ"י כתביו במאה ה-20. המסדר שומר על חשאיות יתרה, אך דבקו אליו תאוריות קונספירציה רבות ומרובות, אשר זכו ל-boost משמעותי בעקבות סרטים הוליוודיים, סדרות טלויזיה וספרי מתח. מה שאומר - לא צריך להאמין לכל מה שקוראים בספרים. אני אעשה מתישהו חיפוש יותר נרחב על זה, אבל כרגע אין לי זמן (עוד עם סדרת המאמרים/קורס שאני מכין לכם פה) ותשובות שהבטחתי לחלק מחברי הפורום.

simba00

New member
צא ולמד???!!!

האילומינטוס זה אגודה עתיקה הרבה יותר והבונים החופשיים זה שלוחה שלהם שוב תחפש בבואריה 1879 או משו דומה תסתכל על תמונה ג´ורג´ וושינגטון בתמונות מסוימות הוא נראה שונה!! לך תדע אני מאמין אוליי אני תמים אבל ברוב מה שקראתי בספר אני מאמין!! תשמע כל עוד אתה אתם אתה לא יודע את האמת (וגם אם אתה אתם יכך לך זמן להגיע לאמת שוב לדעתי) טוב בתכל"ס זה וויכוח סרק עד שאני אצטרף אליהם ואנהיג אותם...(:)

simba00

New member
אההה...

והייתי פגישה ראשונה של פרויקט מיכאל וכל הזמן ראיתי ממש הקבלות גדולות לאילומינטוס...

DaniZisserman

New member
קשקוש מוחלט...

הבונים החופשיים התחילו את פעולתם עוד בימי הביניים כאשר חבריהם אכן היו STONEMASONS והם יצרו לעצמם למעשה מן "איגוד מתקצועי" כדי שיגן על זכויותיהם בתקופת בנית הקתדרלות כאשר כישוריהם נדרשו בכל מקום, ועל-כן היה להם סטטוס "חפשי" (הם לא היו צמיתים משועבדים לאדום או למקום מסויים). במובן שמכלתחילה הם טענו שהמסורת שלהם היא עתיקת יומין ושמיסדה הוא חירם - האדריכל והבנאי של בית המקדש הראשון. כך שמאוד מה הם הפכו מאידו מקצועי לאגודה סודית שזורה במאגיה ומיסטיה, שידה בכל ושחברות בה נשחבת סמל סטטוס. לעומת זאת, האילומינטי הוקמו רק בסוף המאה ה-18 (1776 ליתר דיוק - שנת המהפכה האמריקאית שרוב מנהיגיה היו בונים חפשיים) ע"י ADAM WEISHAUPT ומטרתם המוצהרת היתה ליצור מסגרת להחלפה חפשית של רעיונות פילוסופיים ואזוטריים. במשך השנים נקשור לאגודה הזאת קשרים רבים - אבל לא ממש ברור מה נכון ומה לא. בבקשה נסו להסתמך על מקורות רציניים ולא על ספרי פנטזיה למיניהם. דני

simba00

New member
אז מה זה החשישאים???

זה עוד אגודה שלהם רק הרבה יותר עתיקה היו אלה מין ערבים מתנקשים שכאלה...

DaniZisserman

New member
הם בכלל לא קשורים לכל העסק...

ארגון החששין (שממנו באה המלה האנגלית ASSASSINS) בכלל לא קשור לא לבונים החפשיים ולא לאילומינטי. למעשה הוא קדום יותר משניהם גם יחד... אני מאוד ממליץ לך לעשות מחקר קצת רציני ומעמיק בעניין (שלא מסתמך על ספרי פנטזיה), וכך תמנע מכל מיני טעויות ודמיונות. דני

simba00

New member
החשישאים!

הם שוב סניף צד של האילומינטוס! אל תמציא האילומינטוס (הספר) זה התורה מהר סיני וסופריו הם האלים!!! אל תמציא אל תשקר!!! זה ספר גאוני אז מה אם זה ספר שנכתב בעוד כותביו על סמים!!! אל תשקר!!!! אני ידוע!!!!!

DaniZisserman

New member
אני מאוד מקווה שאתה צוחק....:)

כי אם לא, אז יש לך בעיה נפשית אמיתית וכדאי שתשקול טיפול הולם...:) דני

simba00

New member
אני לא מטורף!!

אני לא אני לא!!! אני בעל הומור חולני מעורער קצת אבל אני לא מטורף!!! וכן זה היה בצחוק... אתם ממש נכנסים לפאניקה!!

למעלה