סיפור מהסרטים ...

סיפור מהסרטים ...

אז ככה אני כיום בן 23 יש לי סיפור לשפוך ואם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח ... זאת היתה אמורה להיות האהבה הכי גדולה בחיים שלי שהתחילה בגיל 18 כמעט ממש בסיום הלימודים אני הילד הטוב שאבא שלו זכה בלוטו היא הילדה שהגיע לביצפר מקיבוץ ליד קיסריה הילדה הכי יפה בביצפר זאת היתה אמורה להיות אהבה מושלמת אני בדיוק יצאתי מקשר של שנה שלא ממש הלך לי בו ואולי זאת הסיבה שכלום לא הלך חצי שנה ראשונה הכל עדיין היה מרגש אך עדיין אחרי שמונה חודשים לא הצלחתי לומר לה שאני אוהב אותה ... אפילו בחודש הראשון כבר רציתי להיפרד ממנה סתאם כדי לפגוע בדבר הכי יפה בעולם הילדה שכל הזמן חלמתי עליה שזכתה בגיל 14 בנערת FOX והיא היתה כל כך תמימה וטובה ואני ניצלתי את זה ניצלתי לרעה .... לאחר שמונה חודשים כשאמרתי לה שאני אוהב אותה פתאום הכל התחיל להשתנות פתאום התחלתי לא לשים לב לרגש שלי לדברים שכל כך פוגעים בה ואני כאמור דאז בן 18 והיא רק בת 15 , למשל אחרי הפעם הראשונה ששכבנו יום אחרי היא באה אליי לבית וראתה פורנו במחשב והיא בכתה וניסתה להתקשר ואני לא עניתי לה .... כמו מנייק זה היה כבר שהיא היתה בת 17 כמעט אחרי שנתיים יחד .... היא התקשרה אליי ימים ולילות ולא הייתי שם בשבילה .... לאחר שלוש שנים ביחד שזה גם התאריך של היומולדת שלה לא קניתי לה כלום , לא התקשרתי אליה והיא כל הזמן התקשרה ושוב לא עניתי עד שהיא התקשרה אליי בוכה ב2 בלילה לבית .......... ואני כמו זבל הייתי אדיש ואני עד היום לא מבין למה ? איך עשיתי את כל הרע הזה ? וכל הזמן כולם אמרו לי עד שתהיה לך מישהיא כמו שתרצה תמיד אתה רק תפגע ופתאום זה כמו נבואה שמגשימה את עצמה הכל קורה ככה .... תמיד היא ראתה מספרים של בחורות בטלפון שלי והייתי משקר ואומר לה שזה חברים שלי וזה לא אני הייתי נפגש אפילו עם בחורות כשהיא היתה נשארת בבית לישון והיתה מתקשרת ואני לא הייתי עונה הייתי רק פוגע ... אחרי שלוש ומשהו שנים ביחד היא שוב ראתה פורנו במחשב שלי .... היא התקשרה אליי בוכה לא מספיק כל מה שעברתי בחיים שלי תחשוב על זה לפחות ואני אמרתי לה טוב וניתקתי ברוע צרוף ..... ועוד אחרי זה אמרתי לה שכל השלוש וחחצי שנים הללו לא אהבתי אותה בכלל והיא אמרה לי שהיא היתה בהלם ..... לאחר חודש שוב חזרנו להיות ביחד ואז שכבנו שוב והיא הפסיקה לקחת גלולות ויום אחרי היא לקחה פוסטינור היא היא ישנה אצלי באותו לילה שישי ואז ביום שבת בבוקר היא אמרה לי הראל בוא תשב איתי כואב לי אני בשירותים עכשיו בכיתי דם ואני כמו אדם עם לב של אבן אמרתי לה אל תשגעי אותי אני במחשב עכשיו ..... היא קמה פתאום אמרה לי אני חזקה רק שתדע אתה איך להמשיך הלאה התקשרה לאמא שלה והיא באה לקחת אותה ואני כמו דפוק במקום לקנות לה פרחים ולבקש סליחה הלכתי ונפגשתי עם חברה של חברה שלה סתאם כדי לעצבן אותה ואחרי זה כשראיתי אותה אמרתי לה על זה והיא פתאום הילדה הטובה מהקיבוץ התחילה לקלל אותי ... ואני איימתי עליה שאני אתאבד אם לא אהיה איתה ..... פתאום אני מצאתי את עצמי מתחנן אליה בכל התקופה האחרונה של יותר מ4 שנים איך הגלגל הסתובב עליי ביום בהיר אחד היא קיבלה חודש רגילה מהצבא היא קמה ונסעה לאילת לעבוד לא ענתה לי פתאום הרגשתי איך הגלגל מסתובב וכואב הרגשתי שאני משתגע שהילדה שגידלתי וגדלנו יחד עזבה אותי ולא תהיה עוד שלי .... אחרי זה עוד נפגשנו קצת היא אמרה שמישהו מהבסיס שלה סידר לה מספר של קבלן והיא נסעה לאילת לעבוד ... אחרי זה היינו עוד ביחד איזה לילה ובשבת בבוקר רצינו לנסוע לאכול בבוקר עד שפתאום היא אמרה אני נשארת בבית סוף סוף לפחות זה יסתיים יפה ! והיא אמרה לי גם אם הייתי עם מישהו באילת לא היתה לך זכות לומר לי כלום ... ואני לא ידעתי מה לעשות הרגשתי שאני משתגע .... הרגשתי שזה הסוף .... באותה תקופה קצת לפני כשהיא חזרה מאילת קניתי לה שעון של GUESS שהיא כל כך רצתה ואז באתי אליה יום שבת בלילה והיא אמרה שהיא לא רוצה אותי יותר ... אז זרקתי עליה את השעון ואמרתי לה קחי זה מה שאת שווה ... חיכיתי שבועיים שהמצב יירגע ... רשמתי לה כמה מכתבים .... ורשמתי לה כל מה שעשיתי לה ... פעם ממזמן ממש כשהיינו אולי שנה ביחד חברה שלה נכנסה אליי לאי סי קיו בשם בדוי וזרמה איתי בשיחה ושאלה אותי לפי הפרטים שלך יש לך חברה לא ? ואני כמו דפקט אמרתי לא היא לא עושה לי את זה יותר ואז סיפרתי לה שלא אני אמרתי את זה אלא חבר שלי ובמכתב האחרון שרשמתי לה סיפרתי לה שזה אני .... פתאום באתי אליה לבית עם טבעת שקניתי לה ב1600 דולר ... אבל היא לא רצתה לצאת היינו בחוץ והיא אמרה לי שהיא לא היתה לא עם גבר אחד ולא עם שתיים והיא היום חושבת על מישהו אחר ... וזה קרע לי תלב היא פתאום התחילה לצעוק אמא אמא עצרה רכב מהקיבוץ שלה וביקשה להתקשר לאמא שלה ואני מיהרתי לברוח ... אחרי זה 12 בלילה אמא שלה התקשרה אלינו לבית אמרתי שאני יעזוב את הבת שלה בשקט שהיא המשיכה הלאה בחיים שלה ....... ולי היום כואב אני לא מצליח להתגבר ............ ופתאום שמעתי שהיא אומרת לחברות שלה שהיא כבר לא מרגישה שאליי כלום מה אני יכול לעשות תעזרו לי כבר עברו יותר מחודשיים מאז שדיברתי איתה !!!! עברו יותר מ4 חודשים מאז שהיינו פורמלית ביחד ... אני מתגעגע אליה ומשתגע מה אני יכול לעשות פליז תעזרו לי ................

shannyqua25

New member
מחילה מגיע לכולם

טוב חוץ מלאנסים ולרוצחים
...

אכן נשמע כאילו לקוח מטלנובלה...

אני רק לא מבינה איך היא חזרה אליך שוב ושוב אחרי כל היחס שלך כלפיה??! התנהגת בצורה פשוט מבישה ואתה בטח מודע לכך. כפי שאמרת-גלגל מסתובב..והאקסית שלך התגברה על הכל והמשיכה הלאה. אני מקווה עבורה שהיא לקחה בפרופורציות ולמדה מכך ניסיון ולקח חשוב להמשך קשריה הבאים,כי הקשר עימך בהחלט לא היה בריא עבורה לפי מה שאתה מספר. במקום שזו תהיה מערכת יחסים תקינה ובריאה ואוהבת,זה נשמע כמו סיוט וחבל. חבל שלא שמרת..אנשים נוטים להעריך דברים רק אחרי שמאבדים אותם. זה כבר שיקול של האקסית שלך אם לחזור אליך או לא..השאלה מה היא מחליטה ולאיזה מסקנות היא תגיע. אני מאחלת לך שלקשרים הבאים שלך אתה תדע איך לנהוג ותפיק את הלקחים לבנייתו של קשר נורמאלי יותר.

shannyqua25

New member
אני לא יודעת

אם לפי הדברים שלך אתה מתגעגע אליה או לעובדה שתמיד הייתה שם מישהי בצד שלא משנה מה עשית ואיך התנהגת חיכתה לך ואהבה אותך (אם אפשר לקרוא לזה אהבה) הרי אחרי הכל בכל פעם שקיבלת קצת תשומת לב ממנה עוד פעם התחלת להתנהג בצורה מגעילה ועכשיו שלא בא לה עלייך יותר והיא התגברה עלייך, אתה משתגע. זה מאוד טבעי, בדרך כלל דחייה (עד גבול מסויים כן<?) מעוררת משיכה ולהפך אבל במקרה שלך אתה כבר גרמת לבחורה לדחות אותך ולהבין שאתה אולי לא הבחור בשבילה. אני לא באה לשפוט אותך או להטיף שלך על איך שהתנהגת והלחזיר את הגלגל אחורה אי אפשר, אבל בכל זאת תן לזמן לעשות את שלו, תנסה להעסיק את עצמך בדברים אחרים חוץ ממנה כמו שהיית עושה פעם (מחשב, חברים וכו...) ואם כן יוצאת לכם איזו הזדמנות לדבר, אל תנסה כל פעם לפתח שיחות על מה שהיה ואיך שהיה ושאתה מצטער. מה שהיה היה. זה לא יוביל לשום מקום. מה שכן אתה יכול להתנהג יפה עכשיו ולהראות שהתשנית או שאתה משתדל לפחות. יהיה בסדר בחיים הכל עובר. בהצלחה.

תראו תאמת...

באמת כולם אמרו מה שאתן אמרתן שאיך היא בכלל נשארה איתי ובאמת מגיע לי כל מה שהיא מעבירה אותי היום !? אבל איך יצא לי בכלל מצב לדבר איתה ? אני מרגיש שאני בדכאון שאני לא מצליח לעשות כלום לא מצליח לחשוב בהיר וצלול וזה כבר תקופה לא חודש חודשיים ... חשבתי אולי לנסות לדבר עם אמא שלה למרות שאני לא יודע עד כמה זה יעזור ... אני מרגיש שאני נשבר כולם אמרו לי אתה רגיל שתמיד טוב לך אז מה יהיה לך קצת קשה אבל אני לא מצליח להתמודד ואני לא רוצה גם קשרים אחרים רוצה אותה לפחות לדבר איתה כי לראות אותה איך אני אראה אותה היא לא גרה בעיר שלי ... באמת הקלישאה החבוטה תפורה עליי כמו כפפה ליד מעריכים דבר רק אחרי שמאבדים אותו והיום כואב לי עד תהום .... האגו שלי היה בשמיים ולכן אתכם זה קל לי יותר בבקשה תעזרו לי .... מקווה רק שלא יעבור לי במוות ... =\

אל תדאג, זה לא יעבור לך במוות.

אתה אוהב את עצמך יותר מדי כדי לנסות לפגוע בעצמך..... אולי צריך לדרוך לך על האגו קצת, שתוריד את האף מהשמיים. מצטערת על הלוחמנות, אבל זה מרתיח!

באמת חשבת

שאם קנית לה שעון או כול דבר אחר זה יקנה אותה??? זה כול כך מעצבן שאנשים חושבים שאפשר לקנות את הבן אדם בכסף.

OMG יא חתיכת ילד מפונק!!!

מה זה צריך להיות? אתה צריך לנשק לה את הרגליים על כל שניה שהיא הייתה איתך! חצוף! אני במקומה לא רואה אותך ממטר. יחס כזה? ביזיון כזה? השפלה כזו? רוע כזה? אתה צועק עליה ש"זה מה שהיא שווה"? זה לא הולך בין בני זוג!!!! גם אם אתה הכי כועס בעולם, אבל הכייייייי כועס בעולם יש דרכים להביע את עצמך. אתה כועס ולא רוצה לדבר איתה? תגיד לה- אני כרגע לא מסוגל לדבר, נדבר אח"כ (או משהו כזה) אם אתה עצבני ואתה שם לב שאתה הולך להגיד משהו דפוק, תנשום כמה שניות ותרגיע את הטון! אתה צריך להבין שמילים מכאיבות גם אם לא מתכוונים אליהן וגם אם אמרנו אותן ברגע רע. לא יודעת באיזה סרט אתה חי, אבל שעון יקר וטבעת ב 1600 דולר לא שווים כלום במצב כזה. אותי זה היה מעליב בכלל, לנסות לקנות סליחה...... בושה. בקיצור, מה לעשות? תשכח ממנה, כי לא מגיע לך שהיא תסתכל לכיוון שלך ותתחיל להפנים איך מתייחסים לבחורות.

אני יודע...

טעיתי זה גם מה שהיא אומרת היום שאני מפונק וזה מה שכולם אומרים לי הבעיה היא שאני לא מצליח לשכוח ממנה ... ודיי לזרוע לי מלח על הפצעים גם ככה כואב לי ... במקום לעזור לי את דורכת עליי .... טעיתי בענק ואני מצטער ....

אתה תאלץ לשכוח ממנה. זאת דעתי

אין מה לעשות, זו האמת. גם אני פגעתי במישהו (אבל לא ברמה שלך) ואכלתי את הלב אח"כ אבל המשכתי הלאה ולמדתי מהפאקים שלי. אז ככה זה. כל מה שתוכל לעשות זה להתנצל אם תראה אותה, כי לדעתי אין לכם סיכוי ביחד. תפנים איך להתנהג ואיך לא להתנהג ותמשיך הלאה

זה לא לדרוך עליך..

זה להציב לך מראה מול הפנים כדי שתיראה מה עוללת ומה עשית לנערה המיסכנה שסך הכל רצתה אהבה ויחס טוב ממך. תעשה טובה-תניח לה ואל תנסה לחזור ולהחזיר אותה אליך..תחוס עליה כבר ותשחרר..היא מספיק סבלה ממך. תן לה לחיות את חייה ולהתפתח בלעדיך,הכל עוד לפניה. וכפי שכתבתי לך למעלה-גם אתה תמשיך ותפיק לקחים לבנות קשרים נורמאלים בעתיד. אני מבינה שהמילים והתגובות כאן צורמות וכואבות לך,אבל זה מה שעשית ואתה צריך להתמודד עם התוצאות,מקווה שתילמד מטעויותיך.

תגובה לעניין!

כל הכבוד חתולה,אמרת לו בדיוק בדיוק מה שהיינו צריכים להטיף ולומר לו מזמן! הצורה בה התיחס אליה היא מבזה ברמות על. אחזק את דברייך,ואתה "אפיקומן" תפנים!

תראו בכל זאת...

אני יודע אני מודע לזה שמיררתי לה וגם מה שאתן אומרות לי לא חדש לי שמעתי את זה כבר אינספור פעמים ... ונכון אני לא ברמה ואני סמרטוט ואני יודע את זה אבל אני לא יכול פתאום לחשוב על בחורות אחרות נכון איתה חשבתי ורציתי בחורות אחרות אבל היום אני יודע שאין יותר טובה ממנה בשבילי זה לא שהיינו חודש או חודשיים ואפילו לא שנה שנתיים זה מעל 4 שנים .... איך אני אתגבר איך ?

ואני יודע שגם סליחה לא תעזור לי ...

אני יודע שאתן צודקות כשאני חושב רק עם השכל שאני יודע שכלום אולי לא יעזור לי אבל היום פתאום אחרי הכל שהייתי כל כך בטוח בעצמי בהכל כל כך נחרץ לגבי דברים ... אני מרגיש כמה אני חלש ... כמה אבד לי הבטחון ... כמה אבד לי החיוך ....

פשוט תתגבר. אין תשובה אחרת

אתה צריך להבין- אין לך עתיד איתה. אין. בלי לדרוך על יבלות וכו', פשוט אין לכם עתיד יחד. תבין את זה, תתבגר ותתגבר. הזמן יעשה את שלו כשאתם בנפרד. אלו החיים.......

למעלה