סיפור מהסרטים ...

רק הבהרה קטנה למה שכתבתי קודם-

כשכתבתי ש"פגעתי במישהו (לא ברמה שלך)" התכוונתי שרמת הפגיעה שלי בו לא הייתה כמו רמת הפגיעה שלך בה. לא השוויתי ביניכם...

יש דברים שאין עליהם מחילה

אתה הרסת בנאדם. כמו שאמרת, "גידלת" אותו, ומגיל צעיר האדם הזה, החברה שלה, היתה חשופה להתעללות הנפשית שלך, התעללת בנשמתה של ילדה בת 15, ילדה בשיאה, שבמיטב שנות הפריחה שלה חרטת בה טראומה לכל החיים ואני בטוחה שהאופי שלה התעצב תחת התנאים האלה. אני מקווה בשבילה שהיא תמצא מישהו שראוי לה ויאסוף את השברים, ויום אחד היא עוד תעריך את עצמה קצת. אם אתה טיפה בנאדם תתרחק ממנה ואל תיצור איתה לעולם קשר. אם לא- אתה פשוט לא בנאדם. ואני מקווה שלא תצליח להסתכל יום אחד במראה. תעזוב אותה, עשית לה מספיק נזק. נזק שאני לא חושבת שאפשר לתקן אותו. אבל בשביל להשתקם אסור לה להיות איתך בשום סוג ל קשר לעולם. זה ברור לך?! אני מקווה שתצטער על זה עוד הרבה זמן. לך, תתנדב באיזה מקום. תנקה קצת את הנשמה שלך. כי אכזריות כזאת תוביל אותך למקום אפל מאד...

אוי אתן לא יודעות

כמה אני מסכים איתכן היא אפילו בעצמה אמרה שאת הנזק הנפשי כבר עשיתי לה ואני גם אמרתי לה אינספור פעמים שלא מגיע לי ילדה מדהימה כזו אבל היום השתנתי עובדה יש בי האומץ להודות בטעות להתגבר ואתן לא מבינות בקלות היא תמצא גבר היא היתה הילדה הכי "כוסית" בביצפר והיום כנראה בצבא נפתחו לה העיניים וזה שובר אותי אני אשתגע אם אני אדע שיש לה מישהו וכן שוב אני יודע שזה מגיע לי ולא מגיע לי מחילה ושהיא לא תרצה לדבר איתי יותר בחיים אפילו כשחבר שלי אמר לה בטלפון שאני טס לחו"ל היא אמרה מצידי שיטוס לכל החיים היא גורמת לי לשלם על כל ה4 שנים הללו היום היא כבר בת 19.5 אני בן 22.5 אני רוצה לפתח את עצמי רק איתה פתאום אני מרגיש שהדבר היחידי שיכול לשבור אותי זה היא שומדבר לא אכפת לי לא מהמשפחה שלי לא מחברים שלי לא מכלום ונכון כשהיא היתה איתי לא היה אכפת לי גם ממנה אבל היום אני יודע כמה היא יקרה הכי יקרה לי בעולם תנסו להבין שאנשים משתנים גם לטובה ....

מה זה-תנסו להבין?

אנחנו לא יכלים לחולל ניסים ולהגיד לה מה לעשות ומה להרגיש! החלטה שלה..אני מקווה שהיא תהיה מספיק פיקחית.. ואתה-תמשיך כבר הלאה!

כשאת אומרת מספיק פיקחית ...

את אומרת שהיא צריכה לסרב לי אבל זה הורג אותי .....ואין אני לא מצליח לא מצליח להמשיך הלאה אני בדכאון שבחיים שלי לא חשבתי שאני שרוי בו....

אז זהו שפה הבעיה שלי...

לא אכפת לי מכלום ועד שפתאום נהיה אכפת לי ממנה היא חתכה אותי ... זהו אני שבור באמת... תאמיני לי שזה הדבר הכי קשה שעברתי בחיים שלי

אם היא הצליחה

להתגבר אליך ואיכשהו לאסוף את עצמה ולנסות להתחיל חיים אחרים בלעדיך תכבד את זה ,זה הדבר הכי נורמלי שאתה צריך לעשות. ואם אתה אוהב אותה כמו שאתה אומר , תניח לה , לפעמים צריך לאהוב מרחוק כידי שהבן אדם השני יהיה מאושר. בהצלחה בהמשך , ותלמד מהטעויות שלך

תקשיב

כבר אין פה עניין של השתנית, התנצלת, אתה מודה בטעות, מגיע לך שהיא תלך וכו'. הדברים נעשו וזהו. יופי שהשתנית לטובה, אבל זה יתבטא בקשר הבא שלך. תבין- אתם לא תהיו יחד! גם אם הכעס שלה עליך יעבור הנזק נעשה. אני לא סתם נהנית לחזור על הדברים שלי, זו פשוט האמת. תן לזמן לעשות את שלו, תתגבר עליה.

האמת- יחס גורר יחס...

מקווה שתלמד להתנהג בצורה אחרת לגמרי לבחורה הבאה. אותה כבר איבדת וטוב שכך. ומצטערת אם אני נשמעת חריפה, אבל בחורים כמוך מגעילים אותי שיודעים להעריך בחורה רק כשכבר היא איננה ועד אז מתנהגים אליה כמו אל חרא.

ככה את נשמעת כשאת חריפה ?

את עדינה גברת , את עדינה

free soul

New member
צודקת../images/Emo47.gif יחס גורר יחס

תתנהג היא תתנהג יפה. לא תתנהג יפה, תקבל אותו היחס
לי באופן אישי זה קורה... המשפט הזה..

תעבור הלאה..

זה היה כמו גלגל לא? וכל הזמן חזר על עצמו .. אם היא תסלח ותחזור אלייך תתייחס אליה אחרת? עזוב תיסתכל קדימה תמשיך הלאה בחיים שלך מספיק היא סבלה בגללך תן לה לחיות את החיים שלה אם זה מה שהיא החליטה תכבד את ההחלטה וזהו... ואני מאמינה שבקשר הבא כבר תדע איך להתנהג...

בלאגנית

New member
אין לך יחסי אנוש בשיט

אתה מתייחס לאנשים כאילו הם בובות שלך מה עובר עליך אתה מתנהג ממש בזבזול לאנשים, איך חינכו אותך תגיד לי?

תגובה

הכי מדאיג, שקנית טבעת שעולה 1600 דולר. השתגעת? זה המון! אם היא בידך, כדאי שתנסה למכור אותה או להחזירה לחנות. אם הרעת לבחורה בעבר, ולכן אינה רוצה אותך, עליך להיות יותר עדין ונחמד אתה כדי שתסלח לך, יותר מתחשב ודואג. אם היא חשובה לך, נסה ליצור אתה קשר והשתדל להיות נעים. אם לא תרצה, נסה לעסוק יותר בדברים שאתה אוהב כדי לשכוח ממנה.

קצת הרבה רגשות מעורבים....

אני יודע שקיבלתי חינוך מפונק ואולי בגלל שתמיד הייתי רגיל לקבל כל מה שאני רוצה התנהגתי בצורה מחפירה שכזאת... המעט שאני אוכל לעשות שזה לפחות ביום מן הימים אולי היא תרצה לדבר איתי ... נ.ב - תודה לכל הבנות שמפציצות אותי במתקפה אגרסיבית thats what i need.

למעלה