סיפור מהסוף להתחלתה

maore

New member
סיפור מהסוף להתחלתה

בקשת עזרה לי. כפעילות בכתיבה יצירתית, אני רוצה להציע סופים אפשריים לסיפור ולתת לילדים להמציא את הסיפור עצמו שמסתיים כך. אני עוברת על מאמרי הפורום (ונהנת) ומנסחת משהו על בסיס חלק מהסיומים או באסוציאציה למשפט הסיום או אחד המשפטים האחרונים. אשמח אם יש לכם רעיונות למשפטי סיום לסיפורים/אגדות.

לאיתן -סוף סיפור

בסיפורים המזרחיים כמעט תמיד הסיום הואף ועד היום יושבים כולם , ואוכלים שקדים וצימוקים, ומעשנים נרגילה,. ואם תלכו לשם תוכלו להיצטרף למסיבה

NAVVAN1

New member
היה בפורום - נא לדפדף אחורה, חיפוש

נעים, (ביום שבת, לפני ארבעה או חמישה שבועות, )

perhay

New member
מנגנון החיפוש לא כל כך עובד

והדפדוף אחורה הוא קשה למי שלא מצוי בדיוני הפורום.

perhay

New member
כדאי שתקראי במאמרים בקטוגריה

של "טיפים למספרי סיפורים" את המאמר: נוסחאות לסיום סיפורים. לאחרונה גם הוספתי תגובה למאמר עם סיומים נוספים. ונוסיף עוד כמה כעת (הפעם לא בחרוזים): "היא תשוב אלינו, הילדה הטובה שלנו. אנחנו נחכה לה והיא תשוב אלינו". "מאות בשנים חלפו מאז. שמותיהן של ערים רבות נשתכחו זה כבר מלב הבריות, אך שמה של תרבושיה נודע ברבים, ונשא בפי כל בחרבי העולם עד היום הזה". "עתה היה חמור נכנע וצייתן ככל החמורים בעולמנו". "ומעתה ועד עולם נהפך הכלב סמל של נאמנות". "תודה לאל- קרא בשמחה - שזה הכל היה חלום בלבד". "וכך אמנם היה והכלה השמנה חיה חיים מאושרים ושמחים מאותו יום ועד עולם". ואם מדובר בתרגיל של כתיבה יוצרת, אני ממליצה לך על הגליון "אגדות" של כתב העת "עיניים". שם יש תרגיל מאד נחמד ובו כ-30 דמויות מתוך אגדות (גם דמויות של אנשים וגם דמויות של חפצים) ומהן הילד אמור לחבר אגדה בכתב או בעל פה. מקווה שעזרתי לך ולו במעט. בהצלחה!

עם אורז?

חבל שאין סמיילים או אמוטיקונים של פיות וגמדים, דרקונים אבירים ושאר טיפוסים ראויים. אולי אבקש...

NAVVAN1

New member
אורז עם צימוקים,

גמדים משוקולד ממולאים ליקר בבצלאל עיצבו מנורה שמקרינה מרדף של מכשפה בצל, אחר פיה באור, על קירות הבית (מגזין טורקיז שצורף לידיעות אחרונות, עמ' 66 )

NAVVAN1

New member
הי פרי , בוקרה פיל מישמיש שנקבל

את הדבר האמיתי בוקר טוב

NAVVAN1

New member
fresh all natual - צמחוני כמו שאני

אל אני לא יודע עם יש אנשה טובה ששולחת מתנות כאלה יפות בבוקר יש וטוב שיש

הדברהאמיתי נמצא לא רחוק...

רק תאחל לעצמך והיקום יזמן לך בהזדמנות הראשונה. להיות ככה קטן אמונה על הבוקר בשבת? טוב, כנראה שהחלק של מספר הסיפורים עוד לא התעורר אצלך. התעמלות בובה, התעמלות.

למעלה