סיפור מהאגדות

לפני כחצי שנה

נסעתי באיילון כשבשול עומד לו גדלנוע ורוכבו לידו..כמובן שנגמר לו הדלק לקחתי אותו לתחנת דלק (הכפר הירוק) והחזרתי אותו לכלי. אחוות אופנוענים הלואי ואם אני אתקע ככה יעזרו לי יום אחד...

Rainbowkid

New member
מצד שני...

לפני שנה ומשהו, רוכב באיילון, רואה אופנוע תקוע בצד הדרך עוצר לידו, שואל מה קרה. אחרי שהוא פירק כמעט את כל האופנוע, אומר שכנראה נגמר לו הדלק. חושב לעצמי שיש לי זמן ואומר אני כבר חוזר, אני אביא לך. רוכב למחלף הסירה וממלא שני גריקנים בדלק, מעמיס וקושר ורוכב חזרה לרוכב... ש נ ע ל ם. אז נתקעתי עם שני גריקנים מלאים בדלק (שלא התאים לי) והרגשה לא ממש נעימה. אולי התלהבתי מידי לעזור.

ב ו Z י

New member
הקארמה תחזיר לך טובה

אתה תראה

איזה קרוע אתה הבן אדם גנב תאופנוע לאחד שנתקע

בלי דלק ומשהו על אופנוע לקח אותו להביא דלק בינתיים העלם הצעיר פרק תאופנוע והעמיס . נגמר ההדלק מה לפרק תאופנוע???

Shredingerscat

New member
בגלל שאני תמיד סוחב איזה 30 ליטר דלק

אני ממלא לתקוע התורן מהמיכל שלי (בארץ לא צריך ללכת יותר מ20 מטר כדי למצא בקבוק ריק). נתקלתי בכמה שליחים בשיטת "אני נוסע עד שנתקע" לא מתדלקים, לא מטפלים, נתקעים-מתחננים לחילוץ. הגדיל לעשות איזה ליצן עם טייפון שביקש בתחנת הדלק שאני ימלא לו דלק "אני צריך להגיע לנתניה" אחרי שמילאתי לו (הייתי במצב רוח נדיב) והוא נסע המתדלק אמר לי שהבחור הזה עושה את הטריק באופן קבוע (שליח עצמאי, שמצא שיטה לדלק בחינם). לרוכב שלא מסמן, הפסקתי לעצור-יותר מידי פעמים הם עצרו לשיחת טלפון או סיגריה. יצא לי גם כמה פעמים להקפיץ רוכב לתחנה הקרובה וחזרה לאופנוע, לא זוכר למה לא תידלקנו מהמיכל של הטנרה במקרים האלה.

dblast

New member
קרה לי

שראיתי שליח עומד ומסמן לעזרה בצד הכביש.. עצרתי לעזור לו, כמובן שנגמר לו הדלק. אמרתי לו חכה ונסעתי להביא לו דלק.. כשחזרתי בא בדיוק הבעלים של הפיצריה שלו. כשבאתי לתת את הדלק, ההוא לא אמר אפילו תודה. בטח נלחץ.. לפני כחודש עצרתי לבחור שעמד בצד הכביש, כשעצרתי הבנתי שהוא מדבר בפלאפון ולא נתקע.. כשהתרחקתי ממנו הוא עבר אותי פיתאום במהירות עצומה אל תוך הצומת באדום.. בנס המכוניות בלמו והוא לא נפגע.

למעלה